Opinionen.se > Opinion

Friday, 22 November, 03:48

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två anhållna för dödsmisshandel i Stockholm
Tre män greps på tisdagsmorgonen, misstänkta för den grova dödsmisshandeln av en 23-årig man i maj. Mannen misshandlades på en hamburgerrestaurang vid Kungsträdgården i Stockholm. De gripna männen är mellan 22 och 24 år och greps i Stockholmsområdet. Två av dem är anhållna, misstänkta för grov misshandel alternativt vållande till annans död. Den tredje är anhållen misstänkt för skyddande av brottsling, rapporterar SR P4 Radio Stockholm..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Stockholm, Kungsträdgården, Stockholmsområdet, SR P4 Radio Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, anhållnaför , dödsmisshandeli , Stockholm
BT - 07 dec 14 kl. 09:56

Elva anhållna efter Rågsvedsupplopp

Ett trettiotal ungdomar brände bilar och attackerade polis med stenar och brandbomber i södra Stockholm i går kväll. Elva personer sitter anhållna, misstänkta för våldsamt upplopp och mordbrand.- Det är fortfarande elva personer som sitter anhållna, varav fyra är under 18 år, och förhör ska hållas under dagen, säger Kjell Lindgren, presstalesperson för polisen i Stockholm.

Skånskan - 09 apr 17 kl. 16:36

Två anhållna – 11-årig flicka bland dödsoffren

Ytterligare en person har anhållits misstänkt för inblandning i terrordådet i fredags. ERWP.fif(0)Därmed är två personer anhållna misstänkta i samband med händelsen i Stockholm i fredags.

Sydsvenskan - 09 feb 16 kl. 08:08

14 anhållna för planerad misshandel

De 14 personer som greps i går kväll i Nynäshamn, misstänkta för bland annat förberedelse till grov misshandel, har anhållits.— Anmälan handlar nu om tre brottsrubriceringar. Förberedelse till grov misshandel, anstiftan till grov misshandel och anstiftan till grov mordbrand, säger Hesam Akbari, presstalesperson vid polisen i Stockholm, till TT.

Expressen - 12 feb 17 kl. 17:16

Två fortfarande anhållna efter polisattack i Rinkeby

Två personer sitter alltjämt anhållna efter att ett gäng på mellan 20 och 30 attackerade en polispatrull i Rinkeby natten till i lördags. – Det finns fortfarande skäl till att anhålla dem. Och därmed också häktningsskäl, säger Johanna Taylor, tf stationsbefäl vid Stockholm nord.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Föll från bro - två män anhållna

Tidigt på söndagsmorgonen föll en 23-årig man ned från Klarabergsviadukten i centrala Stockholm och landade på Vasagatan nedanför bron.Nu sitter två män anhållna som misstänkta för försökt till mord. Men ännu har polisen ingen aning om vad som egentligen hände.

Kristianstadsbladet - 13 apr 13 kl. 10:49

Tre anhållna för rånförsök i Nacka


Tre personer sitter anhållna efter ett hänsynslöst rånförsök mot en äldre kvinna i hennes bostad i Nacka utanför Stockholm tidigt på fredagskvällen.Kvinnan blev överfallen och nerbrottad, men rånförsöket avbröts av hennes son. Enligt polisen chockades kvinnan, men behövde inte uppsöka sjukhus.

BT - 07 dec 14 kl. 17:26

Elva unga ännu anhållna för upplopp

Elva unga män och pojkar är fortfarande anhållna sedan bilar brändes och polisen attackerades med stenar och brandbomber i södra Stockholm på lördagskvällen. - Man håller fortfarande förhör med dem, säger Kia Samrell, presstalesperson för polisen i Stockholms län, vid 17-tiden på söndagen.Fyra av de anhållna är över 18 år.

Sydsvenskan - 14 jan 16 kl. 04:54

Sju anhållna efter skottdrama

Sju män i unga åldrar har anhållits efter ett skottdrama i Fagersjö i södra Stockholm i går eftermiddag. En man sköts i benet och fördes till sjukhus, men enligt polisen är han inte livshotande skadad.— Samtliga sju anhållna är misstänkta för synnerligen grov misshandel, säger Mikko Airen, arrestbefäl på Söderortspolisen.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 16 kl. 04:54

Sju anhållna efter skottdrama

Sju män i unga åldrar har anhållits efter ett skottdrama i Fagersjö i södra Stockholm i går eftermiddag. En man sköts i benet och fördes till sjukhus, men enligt polisen är han inte livshotande skadad.— Samtliga sju anhållna är misstänkta för synnerligen grov misshandel, säger Mikko Airen, arrestbefäl på Söderortspolisen.

Kristianstadsbladet - 21 nov 17 kl. 15:22

Två anhållna för mord i Bromma

Två män i 30-årsåldern är anhållna misstänkta för att vara inblandade i mordet på en man i Bromma i västra Stockholm. - De är anhållna misstänkta för medhjälp till mord, säger kammaråklagare Carolina Frohm till TT. En av männen greps på måndagskvällen och den andre greps senare under natten.

Sydöstran - 21 nov 17 kl. 15:22

Två anhållna för mord i Bromma

Två män i 30-årsåldern är anhållna misstänkta för att vara inblandade i mordet på en man i Bromma i västra Stockholm. - De är anhållna misstänkta för medhjälp till mord, säger kammaråklagare Carolina Frohm till TT. En av männen greps på måndagskvällen och den andre greps senare under natten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.