Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 November, 05:43

Aftonbladet - 13 sep 11 kl. 11:02

Ola & Noomi Rapace har fullföljt skilsmässan
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Rapace

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ola, Noomi, Rapacehar , fullföljt, skilsmässan
Dalarnas tidningar - 01 nov 13 kl. 06:55

"Jag anser att vi fullföljt det uppdrag vi hade"

Socialnämndens ordförande Christina Knutsson (S) säger att beslutet om personlig assistans på entreprenad inneburit en tuff resa och förklarar att såväl tjänstmän som politiker ifrågasatts. ? Vi hade i uppdrag att sänka våra kostnader, och det har vi försökt att göra.

DN - 27 jul 17 kl. 14:28

Hultqvists försvar: Vi har fullföljt vår del av ansvaret

Enligt försvarsminister Peter Hultqvist har Försvarsmakten hanterat situationen på Transportstyrelsen på rätt sätt.  – Vi har fullföljt vår del när det gäller ansvaret, säger han.   .

SmålandsPosten - 28 jul 17 kl. 19:25

53:e O-Ringen slutförd – Sölve har fullföljt alla

O-Ringen slutfördes på fredagen för 53:e gången och präglades av den stora folkmassan. Det finns endast en löpare som fullföljt samtliga 53 tävlingar i O-Ringen och det är Sölve Andersson..

Länstidningen i Jämtland - 13 jul 18 kl. 17:36

Gräv och Bygg Jämtland anmäls till allmänna reklamationsnämnden: Ska inte ha fullföljt uppdrag

Gräv och Bygg Jämtland anmäls till allmänna reklamationsnämnden efter att företaget enligt anmälan inte ska ha fullföljt sitt arbetsuppdrag. Det gäller ett uppdrag i Östersund om att anlägga en gräsmatta som det skrevs avtal om i augusti 2017, ett uppdrag som enligt avtalet skulle ha avslutats den sista september 2017..

Skånskan - 24 jan 19 kl. 20:24

Ola Lindgren lämnar IFK Kristianstad direkt

HANDBOLL Det har varit klart att Ola Lindgren ska lämna IFK Kristianstad efter säsongen. Nu står det klart att han lämnar med omedelbar verkan.IFK Kristianstad har haft som ambition att Ola Lindgren skulle leda laget till den 30 juni i år när hans kontrakt gick ut.

Skånskan - 20 dec 18 kl. 08:00

Allt fler lyckas inte fullfölja gymnasiet

STAFFANSTORP Antalet unga under 20 år som gått ut grundskolan men inte lyckats fullfölja en gymnasieutbildning har ökat kraftigt i Staffanstorp under året.Varför det blivit så här har många orsaker, enligt Anne Björcke, avdelningschef för administration och service på utbildningsförvaltningen.
– Just i år hade vi en större grupp elever i årskurs 9 som inte fick behörighet till nationella program på gymnasiet.

DI - 20 jun 12 kl. 15:54

Betsson fullföljer köp av Nordicbet

Betsson har fullföljt sitt köp av Nordicbet, efter att ha fått nödvändiga myndighetsgodkännanden..

Eurosport - 30 jan 14 kl. 22:15

Fotboll - Copa del Rey - Racing Santander fullföljde strejkhot - vägrade spela

Kvartsfinalen i Copa del Rey mellan Real Sociedad och Racing Santander blåstes av efter bara 40 sekunder sedan Racing-spelarna fullföljt sitt strejkhot..

Affärsvärlden - 17 mar 17 kl. 08:00

Myfc fullföljer första delen av avtal med Telling Communication

Myfc har fullföljt den första delen av det tvååriga avtalet med kinesiska Telling Communication. Det innebär att 1.000 enheter av bränslecellsladdaren JAQ nu har levererats till den kinesiska mobildistributören, i enlighet med den tidigare kommunicerade tidplanen.

Dagensanalys.se - 06 sep 17 kl. 18:34

Sizmek fullföljer förvärvet av Rocket Fuel

Sizmek Inc., en av världens största leverantörer av digitala reklamlösningstjänster för annonsörer och reklambyråer, tillkännager idag att de fullföljt förvärvet av Rocket Fuel Inc., en industriledande plattform inom prediktiv marknadsföring.

DI - 09 okt 17 kl. 12:59

Storytel fullföljer förvärvet av D&D Factory i Bulgarien

Ljudboksspecialisten Storytel har idag den 9 oktober fullföljt förvärvet och är nu ägare till D&D Factory i Bulgarien. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.