Newsmill > Opinion

Friday, 22 November, 06:46

Newsmill - 13 sep 11 kl. 11:27

Därför inleder jag en tillväxtspaning i Stockholmhttp://www.newsmill.se/trackback/39410En dynamisk arbetsmarknad med hög kompetens och god tillgång till kompetens och ett bra företagsklimat är avgörande i dagens tuffa globala konkurrens, skriver Ulla Hamilton (M) företagar- och arbetsmarknadsborgarråd..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Stockholm,  Ulla Hamilton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför inlederjag en , tillväxtspaningi , Stockholm
Corren - 21 okt 19 kl. 17:00

Motala AIF inleder kvalet i Stockholm

Motala AIF inleder kvalgruppen mot division 1 i Stockholm..

Computer Sweden - 27 jun 19 kl. 06:05

Datainspektionen inleder granskning av Stockholm stads skolsystem


Efter att utbildningsnämnden i Stockholms stad själva anmält personuppgiftsincidenter där felaktiga behörigheter till elevregistret tilldelats skolpersonalen inleder Datainspektionen en granskning..

Cornucopia - 25 feb 19 kl. 09:08

Elbrist i Stockholm från 2021 - stoppar bostadsbyggandet

Den eftersatta och ignorerade svenska infrastrukturen kommer nu ikapp det expanderande Stockholm. 2021 väntas det vara elbrist i Stockholm, och kapaciteten blir tidigast utbyggd till år 2027. Däremellan riskerar all elberoende nyetablering, inklusive arbetsplatser, kontor, affärer, kollektivtrafik och förstås bostadsbyggande stoppas, då det inte finns elnätkapacitet för fler kunder.

Regeringen - 05 mar 15 kl. 14:12

Svensk mat ger jobb och hållbar tillväxt i hela landet

I dag går startskottet för regeringens arbete med att ta fram en svensk livsmedelsstrategi. Syftet är att utveckla och stärka den svenska matproduktionen samt skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i hela landet. Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht inleder arbetet tillsammans med aktörer från hela livsmedelskedjan på en konferens som webbsänds direkt från Nalen i Stockholm kl.

Realtid - 08 feb 18 kl. 15:17

Grant Thornton inleder samarbete med Keiretsu Forum

Grant Thornton inleder samarbete med Keiretsu Forum, som möjliggör en mötesplats för investerare och entreprenörer. “Detta samarbete ger oss en unik möjlighet att knyta nya kontakter med tillväxtföretag och dela med oss av vår kunskap” säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm..

Cornucopia - 25 jan 17 kl. 05:56

Verkliga fakta: Högst tillväxt 2015 i Västsverige, inte i Stockholm

Dags för lite verkliga fakta istället för sk alternativa fakta eller falska nyheter av den art som underhållaren Kjell A Nordström sprider. Även om tillväxten 2015 var stark i Stor-Stockholm så var den starkare i Västra Götaland och i det utpräglade landsbygdslänet Kronoberg, samt Västmanland. Värmlands län, som enligt Nordström är skräpyta, kommer på femte plats i landet.

BT - 09 okt 12 kl. 11:12

Stockholms tillväxt "stabil"

Arbetslösheten i Stockholmsregionen kan bli ett problem i framtiden, säger vd på Stockholm Business Region. Han betecknar ändå dagens tillväxt som stabil.
Lönesumman ökade under andra kvartalet med 4,1 procent i Stockholms län och 4,7 procent i Stockholms stad jämfört med kvartalet före.

PrivataAffärer - 06 maj 19 kl. 13:18

Sandvik inleder separation och notering av affärsområdet SMT

Styrelsen har även beslutat att undersöka möjligheterna för en notering (Lex Asea) på Nasdaq Stockholm, ifall det bedöms stärka Sandvik Materials Technologys position och framtida utveckling. Separationen och förberedelserna för en möjlig notering förväntas ta minst ett år. Det finns inga garantier för att ett beslut om en faktisk notering av SMT kommer att tas, uppger Sandvik som avser ge mer detaljer längre fram.

Cornucopia - 19 maj 19 kl. 16:17

Ellevio: Stopp för nya elanslutningar i Stockholm redan hösten 2019

Elnätbolaget Ellevio skriver i en debattartikel hos SvD att man sätter stopp för nya elnätsanslutningar i Stockholm redan till hösten, tidigare än väntat på grund av att Stockholm Exergi stänger ett av sina lokala kraftvärmeverk och ökar Sveriges CO2-utsläpp via utländsk kolkraft. Elnätanslutningsstoppet innebär stopp för ny spårbunden kollektivtrafik, nya arbetsplatser och nya bostäder i Stockholm.
Skulle kunna vara en förebild och stänga ner vid högbelastning av elnätet.

Cornucopia - 04 okt 19 kl. 12:23

Ellevio varnar för elbrist i Stockholm - stoppar stora anslutningar till minst 2027

Det lokala nätmonopolet Ellevio varnar i en artikel hos Fastighetsnytt för akut effektbrist i Stockholm, sedan regeringen gjort lokal elproduktion olönsam via chockhöjda skatter. Problemet kommer kvarstå till minst år 2027 och tills dess ansluts inga nya stora förbrukare i området. Kort sagt blir det stopp för stora arbetsplatser och infrastrukturprojekt.

Sydsvenskan - 26 jul 15 kl. 00:01

Inte slå på Stockholm. Skåne kan vända andra kinden till.

Somliga rödgröna politiker i Stadshuset i Malmö blev nog högröda i ansiktet när de läste debattartikeln i torsdagens Svenska Dagbladet. Det vore nästan konstigt annars.Artikeln skrevs av två upprörda kristdemokrater.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.