Computer Sweden > IT

Monday, 18 November, 09:38

Computer Sweden - 13 sep 11 kl. 11:36

Cisco hånar JuniperCisco har genomfört en större uppgradering av företagets routrar och passar samtidigt på att inleda en kampanj riktad mot Juniper..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Juniper

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cisco, hånar, Juniper
IDG - 14 sep 11 kl. 11:43

Cisco och Juniper kapprustar

Nya nätverksprodukter och en aggressiv reklamkampanj från Cisco möts av ett uppgraderat utbud från Juniper..

IDG - 10 okt 11 kl. 15:01

Juniper tar upp kampen mot Cisco

Genom ett nytt partnerprogram ska nätverksbolaget Juniper ta nästa steg i kampen mot Cisco. "Vi har breddat oss och då måste vi se till att partnerledet hänger med", säger kanalchefen Berndt Frogner..

IDG - 23 feb 11 kl. 15:15

Juniper utmanar Cisco

Ciscos framgångar med virtuella datacentraler väckte Juniper. Motdraget innebär ett stort prestandasprång för dataöverföringen..

IT24 - 23 aug 11 kl. 07:58

Juniper tar chef från Cisco

Gos Hein van de Wouw blir Juniper Networks nye chef Nordeuropa, där bolagets svenska verksamhet ingår..

IDG - 03 jun 11 kl. 11:21

Cisco tappar marknads- andelar på ethernetväxlar

Både HP och Juniper tar marknadsandelar av Cisco på växlar. Det visar siffror för tredje kvartalet från analysföretaget Canalys..

IDG - 13 sep 11 kl. 11:36

Cisco uppgraderar routrar- - och hånar konkurrenten

Cisco har genomfört en större uppgradering av företagets routrar och passar samtidigt på att inleda en kampanj riktad mot Juniper..

VA - 22 mar 11 kl. 14:46

Försiktig öppning på Wall Street

22 mars "Sentimentet är fortsatt försiktigt. Investerare visar tecken på att aktierna har dragits upp lite för högt under de senaste dagarna, så det skulle inte vara någon chock att se en viss tillbakagång från nuvarande nivåer", säger en handlare enligt Bloomberg News. Bland bolag som kan komma visa på rörelser under eftermiddagen återfinns bland annat chiptillverkare, efter att Citigroup skrivit i en rapport på måndagen att halvledarindustrin antagligen kommer att undvika den värsta komponentbristen.

VA - 29 jul 11 kl. 13:00

Bolagen på premie mot utlandet

29 juli Bolagen på Stockholmsbörsen har historiskt ofta varit lägre värderade sett till p/e-talen än sin utländska och framförallt amerikanska konkurrenter. En förklaring har varit riskrabatten, eftersom många internationella investerare betraktat Sverige som en riskmarknad på grund av dess lilla storlek. Sedan finanskrisens anslag har den här rabatten långsamt minskat, och i takt med att både USA och Europa förknippats med allt mer osäkerhet har förhållandet i vissa fall till och med reverserat.

Affärsvärlden - 05 apr 13 kl. 14:35

Nätutrustningbolag tappar i amerikanska förhandeln

Nätverksutrustningstillverkarna Cisco Systems och Juniper Networks var, med flera andra bolag i sektorn, ned 2 respektive 6 procent i den amerikanska förhandeln. I Stockholm var Ericsson ned drygt 2 procent..

VA - 28 jul 11 kl. 08:09

Skarpa nedgångar i New York

28 juli STOCKHOLM (Direkt) Börserna i New York noterade veckans hittills värsta nedgångar på onsdagen. Ett fortsatt dödläge i förhandlingarna om USA:s skuldtak ökade investerarnas nervositet, samtidigt som ekonomiska indikatorer lämnade aktiemarknaden utan tröst, och ökade nedgångarna i sluthandeln. Vid stängning var Dow Jones ned 1,6 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 3 timmar sedan

Svenska Majority vill vara banken för världens migranter


Gänget bakom Rebtel ska nu bygga vidare på sin målgrupp genom att starta en banktjänst för världens migranter..

Computer Sweden - 3 timmar sedan

Nästa anhalt på Vismas köpresa: Onestop Reporting


Uddevalla blir nästa svenska nedslag när förvärvsmaskinen Visma köper norska Onestop Reporting..

Computer Sweden - I förrgår: 10:46

Det här glöms bort när robotarna kommer in på företagen


När företagen nu automatiserar i allt högre grad – så glömmer de bort att vidareutveckla medarbetarna. Men för att automatisering ska ge full effekt måste medarbetarna vara med i planen från början..

Computer Sweden - I förrgår: 09:52

Klart: Det blir strid om Pentagons 95-miljardersaffär


Amazon uppgav på torsdagen att de kommer att ta strid om Pentagons enorma molnupphandling, värd motsvarande 95-miljarder kronor – och uttrycker oro för att politiken kommit i vägen för en rättvis upphandlingsprocess..

Computer Sweden - 15 nov 19 kl. 09:11

Uppgifter: Granskning av Google i USA utökas – även Android under lupp


De 48 amerikanska stater som granskar om Google följer konkurrensreglerna ska nu vidga sin undersökning. Nu handlar det inte bara om annonsaffärerna utan även sök och Android..

Computer Sweden - 15 nov 19 kl. 06:02

Betalar hellre utpressare än investerar i it-säkerhet – "en pedagogisk utmaning"


It-attacker oroar svenska företag mer än en lågkonjunktur. Samtidigt verkar det finnas en gräns där man hellre betalar lösen för ransomware än fortsätter minska risken genom investeringar i it-miljön..

Computer Sweden - 14 nov 19 kl. 13:13

Sysco har fått up ögonen för Sverige


En månad efter sitt senaste svenska förvärv slår norska Oraclespecialisten till igen..

Computer Sweden - 14 nov 19 kl. 12:53

Googles insamling av sjukjournaler utreds – kan bryta mot lagen


Google har nu full tillgång till känsliga uppgifter om 50 miljoner amerikaner, detta som en följd av ett samarbetsavtal med vårdföretaget Ascension. Nu ska myndigheterna utreda om någon av parterna har brutit mot lagen..

Computer Sweden - 14 nov 19 kl. 10:49

Molntjänster visar kraftig tillväxt i hela världen


Den globala marknaden för publika molntjänster fortsätter växa kraftigt – nästa år går försäljningen upp med 17 procent..

Computer Sweden - 14 nov 19 kl. 10:37

Interxion bygger ut datacenter i Stockholm – största satsningen hittills


Datacenterbolaget Interxion gör sin största satsning någonsin i Sverige. Nu investeras en kvarts miljard i nästa högsäkerhetsdatacenter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.