Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 14 November, 14:29

Nyhetskanalen - 13 sep 11 kl. 11:18

Minst fyra explosioner i KabulMinst fyra explosioner skakade Kabul i Afghanistan och skottlossning hrdes efter tminstone en av smllarna, rapporterar Reuters.

.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minst fyra, explosioneri , Kabul
UNT - 22 apr 18 kl. 08:44

Självmordsbombare dödade fyra i Kabul

Fyra personer har dödats och femton skadats då en självmordsbombare utlöst en sprängladdning i en folkmassa i västra Kabul..

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 18 kl. 08:22

Självmordsbombare dödade fyra i Kabul

Fyra personer har dödats och femton skadats då en självmordsbombare utlöst en sprängladdning i en folkmassa i västra Kabul. – Det var en självmordsattack. Det finns dödsoffer, men vi vet inte hur många, säger Kabuls polischef Dawood Amin, till nyhetsbyr.

Kristianstadsbladet - 23 mar 11 kl. 22:17

Kraftiga explosioner i Tripoli

Gaddafi-styrkor bombade på onsdagskvällen sjukhuset i Misrata och från Tripoli rapporterades om många kraftiga explosioner.
Det stod då klart att medlemsländerna inte lyckats enas om att militäralliansen Nato ska överta ledningen av de militära operationerna i Libyen från USA.

- Inget beslut om någonting, sade en diplomat i Bryssel kort efter det tredje mötet sedan helgen.

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 16 kl. 10:09

Explosioner i ryska flottbasens stad

Tre explosioner har inträffat i staden Tartus i västra Syrien, där Ryssland har en flottbas, enligt den brittiskbaserade organisationen Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Fyra explosioner har även inträffat i staden Jableh norr om Tartus, enligt SOHR.(TT).

Kristianstadsbladet - 23 maj 16 kl. 10:09

Explosioner i ryska flottbasens stad

Tre explosioner har inträffat i staden Tartus i västra Syrien, där Ryssland har en flottbas, enligt den brittiskbaserade organisationen Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Fyra explosioner har även inträffat i staden Jableh norr om Tartus, enligt SOHR.(TT).

Nyhetskanalen - 27 apr 12 kl. 11:56

Minst 25 skadade i explosioner i Ukraina

Minst 25 personer har skadats under dagen i totalt fyra explosioner som skett i de centrala delarna av staden Dnipropetrovsk under dagen. Den första explosionen skedde utanför operan, den andra skedde 40 minuter senare vid ett torg nära stadens järnvägsstation och den tredje och färde strax därefter också de i de centrala delarna.Vad som ligger bakom explosionerna är oklart.

Nyhetsverket - 27 apr 12 kl. 18:19

27 skadade i explosioner i Ukraina

På fredagen skakades staden Dnepropetrovsk i östra Ukraina av fyra explosioner vilka skadade minst 27 människor, uppger CNN.com. Explosionerna skedde inom loppet av 70 minuter och de har utlöst en terrorunderökning av myndigheterna.

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 12 kl. 09:43

Indisk polis undersöker explosioner

Federala anti-terroragenter hjälpte på torsdagen lokal polis i staden Pune i Indien att undersöka den serie av mindre sprängladdningar som exploderat kvällen innan. Strax efter halv åtta-tiden på onsdagen skedde fyra explosioner i tät följd i ett välbesökt restaurang- och shoppingområde i Pune, som ligger i delstaten Maharashtra. En person skadades..

UNT - 09 jan 15 kl. 17:15

FLASH:Explosioner i Paris

Fyra explosioner har hörts vid butiken där gisslan hålls i östra Paris, uppger Reuters..

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 15 kl. 17:18

FLASH:Explosioner i Paris

Fyra explosioner har hörts vid butiken där gisslan hålls i östra Paris, uppger Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.