Vagabond > Utrikes

Friday, 15 November, 22:13

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Krisen sänker hotellprisernaEkonomisk kris, politisk turbulens och naturkatastrofer påverkar hur mycket ditt hotellrum kostar..
Läs mer på Vagabond

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krisen, sänker, hotellpriserna
SvD - 18 mar 13 kl. 15:34

Cypern-krisen sänker USA-börserna

DI - 03 mar 14 kl. 13:37

Råvaror: Krisen sänker basmetaller

Basmetallmarknaden har inlett veckan med fallande prisnoteringar. Risksentimentet är försvagat av osäkerhet efter helgens eskalerade geopolitiska krisläge i Ukraina, där Ryssland ökat sin militära närvaro. Därtill gav inte de nya inköpschefsindexutfallen från Kina något stöd till marknaden gällande efterfrågebilden..

Affärsvärlden - 23 feb 12 kl. 11:07

Nu faller hotellpriserna i Grekland

Än så länge har den grekiska krisen inte haft så stor inverkan på turismen till landet. Nu sjunker dock hotellpriserna kraftigt, rapporterar Travel News..

Vagabond - 30 nov 99 kl. 00:00

Hotellpriserna i Grekland sjunker

Krisen i Grekland har än så länge inte haft någon stor inverkan på turismen till landet. Nu kommer de första tecknen på att hotellen sänker priserna..

Sydsvenskan - 24 jun 15 kl. 07:00

Rikemansförslag. Finska krisen ska lösas genom fler pigor och drängar.

Talko är ett gammalt finskt ord för arbetsinsatser som grupper av medborgare genomför tillsammans för det gemensamma bästa, till exempel vid husbygge eller i bråda skördetider. Nu när vi dagligen får höra att Finlands ekonomi snart är på samma nivå som Greklands efterlyses nationell talko-anda från många håll. Ordförande för näringslivets organisation Matti Alahuhta har föreslagit en måttlighetstalko: att de mest välbeställda frivilligt sänker sina löner med fem procent.

HBL - 25 apr 13 kl. 04:43

Krisen har blivit vardag för Europa

De svarta rubrikerna har mattats av men Europa har fortfarande stora ekonomiska problem. Hbl har frågat olika debattörer om hur Europa kan ta sig ur krisen. Som lösning föreslår de antingen en upplösning av euron, sänkta löner eller en mer koordinerad skattepolitik.

SmålandsPosten - 18 jan 14 kl. 23:42

Vi tänker sätta stopp för rasisternas frammarsch

Nazistiska stöveltramp och rasistiska slagord har åter börjat höras runt om i Europa, i Sverige och här i Kronoberg. Politiska partier med rasistiska förtecken har flyttat fram sina positioner i Europa. Den ekonomiska krisen har skapat ett politiskt utrymme och inom EU tänker ett flertal sådana partier bilda en gemensam högerextrem grupp inför valet till Europa­parlamentet i maj för att försöka få ytterligare makt och inflytande.

YLE - 17 sep 14 kl. 09:47

PT sänker tillväxtprognosen

Löntagarnas forskningsinstitut PT sänker sin tillväxtprognos och uppskattar att tillväxten sjunker med 0,3 procent i år. Ännu i mars förutspådde PT en tillväxtökning med 0,9 procent. För nästa år uppskattar PT att bruttonationalprodukten ökar med 1,0 procent - jämfört med den tidigare prognosen som var 2,2 procent.

BT - 06 sep 12 kl. 11:45

OECD sänker prognoser

Den ekonomiska samarbetsorganisationen OECD sänker prognoserna för en rad ledande ekonomier, bland annat Tyskland och USA. Storbritanniens ekonomi väntas nu krympa i år.
Tysklands tillväxt stannar på 0,8 procent i år och Italiens ekonomi krymper med 2,4 procent, enligt en konjunkturprognos från OECD.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 13 kl. 13:17

WTO sänker prognos för världshandeln

Världshandelsorganisationen WTO sänker sin prognos för tillväxten i världshandeln för 2013, från 4,5 procent till 3,3 procent. Det är andra gången WTO sänker sin prognos för 2013. Samtidigt varnar WTO-chefen Pascal Lamy för att prognosen kan komma att sänkas ytterligare, framför allt på grund av krisen i euroområdet..

Kristianstadsbladet - 29 jun 14 kl. 11:54

Kritiserad riksbank sänker räntan

Riksbanken sänker styrräntan i veckan som kommer. Nästan alla bedömare är överens.Och många tror att det kan bli ytterligare en sänkning efter sommaren.

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 7 timmar sedan

Östeuropa i fokus: 16 nya flyglinjer lanseras av Norwegian

Flygbolaget Norwegian lanserar 16 nya direktflyg från bland annat Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo till olika destinationer i Europa under våren 2020..

Vagabond - 13 timmar sedan

Här är världens 50 bästa barer 2019

Den årliga listan med världens bästa barer är här igen. Flera barer kan man hitta i London, en svensk kandidat finns med, men den bästa baren i världen 2019 är....

Vagabond - Igår: 11:40

Miniguide till natursköna Färöarna

Färöarna blir allt populärare. Tips på boende, mat och hur man bäst tar sig runt på den vackra ön mitt i Nordatlanten..

Vagabond - Igår: 10:10

Italiensk strand inför badavgift – "en bit av himmeln" ska kosta

Snart måste besökare betala för att njuta av en av Sardiniens vackraste stränder – La Pelosa. Detta för att myndigheterna ska ha råd att ta hand om strandens ekosystem och minska antalet gäster..

Vagabond - I förrgår: 13:44

UD avråder svenskar från att resa till Bolivia

Risk för fortsatta demonstrationer och våldsamma sammandrabbningar i Bolivia har fått svenska Utrikesdepartementet att avråda från icke-nödvändiga resor till landet..

Vagabond - I förrgår: 11:22

Bo som en kung – Indiskt palats hyr ut rum via Airbnb

Nu har du chansen att bo i ett riktigt palats. Kungligheten Maharadja Sawai Padmanabh Singh hyr nämligen ut ett rum i den i familjens slott i Jaipur via bokningssajten Airbnb. Kolla in bilderna från palatset:.

Vagabond - 12 nov 19 kl. 15:21

Europas bästa julmarknader – vi listar var och när

Årets julmarknader öppnar snart sina bodar med hantverk, julpynt, mat och glögg. Några favoriter är Lübeck, Berlin, London, Wien, Köpenhamn och Tallinn. Här är datumen för några av Europas populäraste julmarknader 2019..

Vagabond - 12 nov 19 kl. 09:50

48 timmar på Isle of Skye – får, skotsk tapas och rökig whisky

Skottland har blivit ett omåttligt populärt resmål, inte minst Isle of Skye. Hyr en bil och bege dig runt på ön där berg möter hav, där det luktar tång och malt. När kylan ligger på värmer whiskyn och den goda stämningen..

Vagabond - 11 nov 19 kl. 16:41

Guide till Alentejo – surfa, vandra och flyg luftballong

I denna fullmatade guide får du tips på boenden, matställen och aktiviteter i Alentejo. Portugals orörda hörn med en vacker och vild kust har mycket att erbjuda, men är oupptäckt för turistmassorna. Njut så länge detta varar..

Vagabond - 11 nov 19 kl. 16:00

Upplev Portugals orörda och vilda kust

På senare år har Alentejo blivit en populär destination för vandring med den långa kustleden Fisherman's Trail som juvelen i kronan. Följ med till ett av Europas orörda hörn känd för sin vackra natur och vilda kust..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.