Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 08:23

Affärsvärlden - 13 sep 11 kl. 11:25

SAS ska flyga staten för 340 miljonerSAS får uppdraget att flyga svenska statens medarbetare på samtliga inrikeslinjer som SAS trafikerar..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SASska , flyga, statenför , 340miljoner
Dagens PS - 06 okt 17 kl. 11:27

Familjen Wallenberg till undsättning åt SAS

Maktsfären ger sitt stöd i SAS akuta pengabrist. Flygbolaget SAS har kallat till extra bolagsstämma den 3 november. Styrelsen vill ha ett bemyndigande från stämman att genomföra en eventuell riktad nyemission, som DagensPS rapporterade tidigare på fredagen.

Nyhetsverket - 24 jun 13 kl. 11:10

Finnair diskuterar fusion med SAS

Enligt Finnairs nya vd, Pekka Vauramo är Finnair i diskussion med SAS rörande en eventuell fusion av de båda flygbolagen. Det är tredje gången ett sådant sammangående diskuteras. Finska staten som äger 57 procent av Finnair vill minska sitt ägande, vilket kan vara anledningen till diskussionen, enligt Børsen.

NT - 22 nov 13 kl. 15:34

SAS börjar flyga från Linköping - hot mot Norrköping?

30 mars börjar SAS flyga från Linköping till Köpenhamn. Två turer varje dag blir det i en ny flyplansmodell som tar 70 passagerare..

Vagabond - 01 mar 18 kl. 10:56

Flyg direkt till Rhodos i sommar med SAS

I sommar blir det enklare för folk i Stockholmsområdet att flyga direkt till Medelhavet och Rhodos. Med start i juni börjar SAS flyga till ön från Arlanda med två avgångar i veckan..

Opinionen.se - 25 mar 13 kl. 10:52

SAS startar direktflyg till Madrid

Med start den 1 juli börjar SAS flyga direkt mellan Stockholm Arlanda och Madrid. Den nya linjen är ett komplement till de avgångar SAS erbjuder från Köpenhamn till Madrid..

SvD - 08 sep 14 kl. 12:10

Pressat SAS mot ny Londonterminal

Det väntar fler besparingar för flygbolaget SAS. Efter vårens stora förlust tvingas bolaget minska kostnaderna och i delårsrapporten på onsdag kan vd Rickard Gustafson komma med fler besked. Samma dag börjar SAS flyga till nya terminal 2 på Londonflygplatsen Heathrow..

Affärsvärlden - 05 jul 12 kl. 08:24

SAS satsar på USA igen

I april nästa år börjar SAS flyga direkt mellan Köpenhamn och San Francisco..

SvD - 17 nov 12 kl. 08:16

Blankt nej till fortsatt statligt stöd till SAS

Svenskar redo låta SAS flyga solo..

GöteborgsPosten - 15 dec 14 kl. 17:41

SAS flyger direkt till Dublin från Göteborg

Från april nästa år börjar SAS flyga direkt till Dublin från Landvetter..

GöteborgsPosten - 15 dec 14 kl. 17:41

SAS flyger direkt till Dublin

Från april nästa år börjar SAS flyga direkt till Dublin från Landvetter..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 minuter sedan

Venue Retail Group ansöker om rekonstruktion

Mode- och skoföretaget Venue Retail Group (VRG), som äger märken som Rizzo, Handskmakaren, Don Donna och A-TO-B, har ansökt om rekonstruktion. VRG, som under en period slitit med finansieringen av bolaget, skriver i ett pressmeddelande att beslutet baseras på likviditetsbrist..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Nedåt på Asienbörserna

Asienbörserna handlades i negativt territorium på onsdagsmorgonen, med nedgångar på under 1 procent för samtliga de större indexen i regionen..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Kopparbergs minskar vinsten

Bryggeriet Kopparbergs, listat på NGM MTF, redovisar ett resultat efter skatt på 58 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019 (60,8)..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Trump hotar med högre Kina-tulllar

USA:s president Donald Trump har hotat Kina med högre tullar om inget handelsavtal undertecknas. Kommentarerna kom under ett möte med presidentens kabinett på tisdagen, rapporterar CNBC..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Tungt för detaljhandeln på USA-börserna

De ledande börserna på Wall Street utvecklades oregelbundet på tisdagen. Investerare riktade fokus mot aktier inom detaljhandelssektorn som sjönk på bred front. På handelsfronten hotade Donald Trump med höjda tullar om Kina inte skriver under ett handelsavtal..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

SEB-aktien stiger efter ny tv-spoiler

Marknaden gör tummen upp för den andra så kallade tv-spoilern från storbanken SEB på fyra dagar. Banken avslöjar återigen uppgifter banken fått ta del av inför framtida sändningar av SVT-programmet Uppdrag granskning. SEB-aktien stiger drygt en procent..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Swedbank kan ha brutit mot USA-sanktioner

USA utreder om Swedbank har medverkat till brott mot de sanktioner som USA införde mot Ryssland efter annekteringen av Krim-halvön i Ukraina, framkommer i det nya programmet av Uppdrag Granskning..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Viktar om bland riskpremierna

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen tar hem delvinster i två innehav som givit stark draghjälp på sistone. Nu sprids denna likvid och resterande portföljkassan på fem av strategins övriga lågvärderade case..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Så mycket väntas Black Friday-handeln växa

Svensk Handel räknar med att försäljningen under Black Friday kommer att öka med 15 procent i år, till drygt 7 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

USA-terminerna på plus

Terminerna för de amerikanska börserna handlades på plus inför tisdagens öppning, trots bristen på tydliga besked på handelsfronten och kursfall i flera detaljhandelsaktier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.