Newsmill > Opinion

Tuesday, 12 November, 01:36

Newsmill - 13 sep 11 kl. 09:58

De främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremismhttp://www.newsmill.se/trackback/39404Vi som är engagerade i politik och samhällsdebatt får heller inte glömma att de främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremism. Det är alltför lätt att hitta uttryck för hat både i Sverigedemokraternas miljö och hos de extrema muslimerna, menar Nalin Pekgul i sitt avskedstal som ordförande för S-kvinnorna..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Sverigedemokraternas, Nalin Pekgul

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De främlingsfientliga, partiernahar sin , motsvarigheti en , muslimsk, extremism
Newsmill - 13 sep 11 kl. 09:58

Främlingsfientliga partier har sin motsvarighet muslimsk extremism

http://www.newsmill.se/trackback/39404Vi som är engagerade i politik och samhällsdebatt får heller inte glömma att de främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremism.

Newsmill - 13 sep 11 kl. 09:58

Främlingsfientliga partier har sin motsvarighet i muslimsk extremism

http://www.newsmill.se/trackback/39404Vi som är engagerade i politik och samhällsdebatt får heller inte glömma att de främlingsfientliga partierna har sin motsvarighet i en muslimsk extremism.

YLE - 20 maj 14 kl. 10:42

Småpartierna siktar framåt

Av de fjorton partier som siktar på parlamentsposter i EU, är sex mycket små. Självständighetspartiet, Köyhien Asialla, Piratpartiet, Förändring 2011, Finlands kommunistiska parti och Sinivalkoinen rintama saknar plats i riksdagen men kandiderar nu i EU-valet, utan realistiska chanser till mandat. Politiskt pendlar de små partierna från ytterhögern till den yttre vänsterkanten så de har sinsemellan har en väldigt olika profil.

SmålandsPosten - 20 mar 14 kl. 00:30

Så motas de främlingsfientliga rörelserna

Ökad aktivitet i nazistiska rörelser, var en av gårdagens rubriker som tog sin utgångspunkt i organisationen Expos årsrapport. Den ökade mobiliseringen inom den rasideologiska miljön, som Expo kallar den, ska dock inte förväxlas med en ökad främlingsfientlighet i samhället. Åtminstone inte om man ska tro statsvetarprofessorn Marie Demker, aktuell med boken Sverige åt svenskarna (Atlas akademi).

SVT Debatt - 09 sep 13 kl. 14:11

Ge inte främlingsfientliga och abortmotståndare makt i kyrkan

KYRKOVALET En demokratisk folkkyrka får aldrig dela in människor i A-lag och B-lag. Det är detta jämlikhetsperspektiv som Socialdemokraterna slår vakt om i kyrkovalet. 2013 kan vi värna den öppna kyrkan mot främlingsfientliga och högerkristna krafter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är partierna som SD kommer att samarbeta med i EU

Det har spekulerats mycket i vilka partier som nykomlingarna Sverigedemokraterna kan tänkas arbeta med i Europaparlamentet. Något som nu verkar vara klart.Samarbetar med Farage
Det främlingsfientliga och högerpopulistiska brittiska partiet Ukip skriver nämligen själva på sin hemsida att Sverigedemokraterna kommer att ingå i ombildade partigruppen EDF.

Dagen - 02 maj 11 kl. 16:33

Muslimsk ungdomsförening kan ha missbrukat bidrag

En muslimsk ungdomsförening i Göteborg lät en kontroversiell muslimsk predikant föreläsa. Därför kan man tvingas betala tillbaka statliga bidrag på drygt en halv miljon kronor.

TUFF, föreningen för unga muslimer i Göteborg, drev ett projekt med syftet att motverka islamofobi.

Nyheter 24 - 03 maj 11 kl. 16:03

Starkt motstånd mot Jämtins förslag om muslimsk helgdag


Carin Jämtin tycker att Sverige behöver en muslimsk helgdag. Och hon får stöd av partiets kristna avdelning. Men alla delar inte hennes åsikt.?

Nyan - 22 maj 15 kl. 08:30

Han vill ha muslimsk begravningsplats

En muslimsk begravningsplats är en del av en lyckad integrationspolitik, tycker Ålands Framtids Anders Eriksson. – Jag har träffat inflyttade som berättat om en tragiskt fall om en 18-årig pojke som dog på Åland och familjen ville begrava på en muslimsk begravningsplats. Men en sådan finns inte här och i stället fick familjen stora kostnader för en begravning i Sverige, säger Anders Eriksson.

Nyan - 22 maj 15 kl. 11:30

Eriksson vill ha muslimsk begravningsplats

En muslimsk begravningsplats är en del av en lyckad integrationspolitik, tycker Ålands framtids Anders Eriksson. – Jag har träffat inflyttade som berättat om ett tragiskt fall om en 18-årig pojke som dog på Åland och familjen ville begrava på en muslimsk begravningsplats. Men en sådan finns inte här och i stället fick familjen stora kostnader för en begravning i Sverige, säger Anders Eriksson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.