Dagens Medicin > Nyheter

Friday, 15 November, 10:45

Dagens Medicin - 13 sep 11 kl. 11:46

Han är landets värsta chefSocialstyrelsens generaldirektör Lars-Erik Holm har utsetts till Sveriges värsta chef, och det med riktiga bottennoteringar..
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Lars-Erik Holm, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är landets värsta, chef
SmålandsPosten - 12 jan 18 kl. 08:58

Hon blir nya myndighetens första chef i Växjö

Maria Engelbrektsson heter den nyanställda kanslichefen för myndigheten ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF som flyttas till Växjö. Den första pusselbiten i det stora pusslet som ska läggas innan portarna slås upp..

Skånskan - 13 mar 18 kl. 16:53

Chef anställd för campus

simrishamn ERWP.fif(2)Marie Liljenberg heter Campus Österlens första chef som tillträdde den 1 mars. Campus Österlen är ett samlingsnamn för utbildningar och fortbildningar på högskole- och yrkesnivå inom Simrishamns kommun.

NSD - 17 nov 17 kl. 21:32

Peter Öqvist: "Han är kanske vår största chef"

Storseger mot Södertälje..

Blekinge Läns tidning - 18 mar 18 kl. 14:25

Gösta Blücher, Boverkets första chef är död

Gösta Blücher personifierade inte bara Boverket utan också svensk bostadspolitik under tiden efter andra världskriget. .

YA - 10 timmar sedan

Rivstart i arbetet för nygammal chef

Michael Horn har varit chef på enheten för miljö och byggnad sedan april i år. Men Skurup blev ett kärt återseende för honom, som tidigare varit miljöchef i kommunen..

Entreprenör24 - 28 sep 13 kl. 10:38

Så vet du att din chef är psykopat

Psykopater finns runt omkring oss i samhället och inte sällan på höga chefspositioner inom näringslivet.  Här är nio sätt att känna igen en psykopat-chef: 1. De manipulerar känslor Psykopater är självsäkra, utåtriktade och tycker nästan aldrig synd om sig själva.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 15 kl. 17:10

En ny ochdjärvare chef?

Så var nästa nya kulturchef på plats i Helsingborg – konserthusets nye chef heter Fredrik Österling.Förnyelsen av stans kulturchefer fortsätter. Olof Lindqvist ska omformulera Dunkers uppgift, snart nog tillkännages en ny stadsteaterchef och på måndagen kom beskedet att Fredrik Österling tar över efter Bo Aurehl som chef för konserthuset.

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 12:27

Olle F. förklarar: Så här fick jag mitt första jobb som betalade 525 kronor i månadslön

I många år har jag hanterat rekryteringar och intagningar, av allt från gröna Berghssökande till chefer i organisationer och företag. Tråkigt nog fick jag då klart för mig att många sökande kommer alldeles för dåligt förberedda till intervjuer, att de vet på tok för lite om företaget och arbetsuppgifterna. Och dessa är kandidater som redan passerat första gallringen av massproducerade ansökningar som hejsan-här-är-jag.

Entreprenör24 - 06 jan 14 kl. 16:44

Så överlever du en kass chef

Få saker kan förstöra ditt jobb lika mycket som en dålig chef. Om du någonsin råkar ut för en, så har vi strategin för hur du hanterar det.  Vi ger dig fem steg som du ska gå igenom om du har en kass chef.

SmålandsPosten - 02 jul 14 kl. 07:04

Så blir du en bättre chef ? etikexperten tipsar

Ta inte skit.
– Det uttrycket håller väldigt långt, säger etikexperten Erik Blenn­berger och levererar sedan några goda råd för att bli en bättre chef. Erik Blennberger är professor i socialt arbete med inriktning på etik och forskningsledare vid Institutet för organisations- och arbetslivsetik vid Ersta Sköndal högskola.

Skånskan - 07 aug 16 kl. 01:00

Blir det en kvin­na som FN-chef näs­ta gång?

FN ska utse en nu ge­ne­ral­sek­re­te­ra­re. Ban-Ki-Moon har suttit två pe­ri­oder och av­går i höst.
Det är FN:s sä­ker­hets­råd som fö­re­slår vem som blir högste chef för FN, men det sker re­dan i höst, in­nan Sve­ri­ge kommer in.

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - 45 minuter sedan

En robust sjukvård kräver reservkapacitet

I fallet Apotekstjänst och dess haveri som lamslog vården i fem regioner läser jag att den ansvariga upphandlaren, efter två veckors kaos, har fortsatt förtroende för Apotekstjänst. Jag kommer osökt att tänka på hur jag följde min aktie ända till botten. Det skriver Dagens Medicins krönikör Adel Abu Hamdeh..

Dagens Medicin - 2 timmar sedan

Fall av cryptosporidium utreds

Flera fall av magåkomman cryptosporidios utreds av Folkhälsomyndigheten som nu letar efter smittkällan. Eftersom ökningen skett i olika delar av landet tror myndigheten inte att smittan är vattenburen..

Dagens Medicin - 3 timmar sedan

”Musikterapi är en underutnyttjad samhällsresurs”

I sin senaste rapport som släpps 11 november, slår WHO Europa fast att samhällsinsatser med inslag av kulturella och konstnärliga uttrycksformer främjar psykisk och fysisk hälsa. Vi vill rikta beslutsfattares uppmärksamhet till musikterapi, en internationellt erkänd forskningsbaserad behandlingsf....

Dagens Medicin - 18 timmar sedan

Barnmorskeförbundet: ”Vi har nått vårt delmål”

Eva Nordlund, nyvald ordförande för Svenska barnmorskeförbundet, är nöjd med att hittills 2 231 barnmorskor har valt att bli medlemmar..

Dagens Medicin - 19 timmar sedan

Nya fynd om död och narkosdjup

Riskpatienter dör inte i mindre utsträckning om de får något lättare sövning vid större operationer, enligt nya fynd i tidskriften Lancet..

Dagens Medicin - 19 timmar sedan

”Offentliga vårdgranskare överger den offentliga vården”

Löf (Landstingens ömsesidiga försäkringsbolag) ägs av Sveriges regioner och har till uppgift att utreda och eventuellt ersätta oss medborgare ekonomiskt om vi råkar illa ut i den offentliga vården. Löf får in 17 000 anmälningar per år och nästan hälften leder till ersättning. Löf har sitt....

Dagens Medicin - 20 timmar sedan

Regionbolag vill ha privat vårdförsäkring

Regionägda Landstingens ömsesidiga försäkringsbolag, Löf, upphandlar en privat sjukvårdsförsäkring för sina anställda. En konkurrensfråga, anser bolaget..

Dagens Medicin - 20 timmar sedan

Ge våldtagna akut vård – i hela Sverige

Samhällets arbete mot våldtäkter och sexuella övergrepp måste stärkas på flera plan. Friheten för de som blivit offer för övergrepp kan stärkas betydligt genom bättre vård och stöd – inte bara i storstäderna. Det skriver två liberaler.

Dagens Medicin - Igår: 10:13

Fängelse för Paolo Macchiarini

Paolo Macchiarini och två andra kirurger döms till fängelse i Italien för att ha missbrukat sin ställning som läkare. .

Dagens Medicin - Igår: 07:00

”Patientsäkerhetsarbetet kräver ett gemensamt arbete”

Det kommer ständiga larmrapporter från personalen om bristande patientsäkerhet vilka måste tas på allvar,  skriver flera debattörer i en replik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.