Opinionen.se > Opinion

Friday, 15 November, 18:53

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stormen Katia över Sverige
Resterna av den tropiska stormen Katia har nått Sverige. Under natten till tisdagen drog den in över Västra Götaland med nedblåsta träd och problem i tåg- och färjetrafiken som följd. Nordvästra Götaland, Västmanland och Örebro väntas drabbas mest av stormen under tisdagen, skriver Expressen..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Katia, Sverige, Västra Götaland, Götaland, Örebro, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stormen, Katiaöver , Sverige
SR - 05 dec 13 kl. 11:20

Direktrapport: Följ snöstormen över Sverige

Klass 2-varningar har utfärdats, tåg och färjor är inställda och flera decimeter snö har fallit i Svealand och södra Norrland, stormbyar i södra Sverige och 1,5 decimeter snö i Stockholm. Vinterovädret Sven drog natten till torsdagen in över Sverige..

Nyheter 24 - 21 sep 11 kl. 18:13

Ekorrungar räddade efter den värsta stormen på 15 år


Fyra ekorrungar slungades ur sitt bo under stormen Katia. Nu har de mirakulöst räddats. Tätt ihopkrupna ligger ekorrarna och vilar ut efter en traumatisk start på livet.

BT - 04 jan 15 kl. 10:58

10 år senare: Stormen som skakade Sverige

På bara några timmar tog stormen Gudrun sju liv, välte 300 miljoner träd och trasade sönder 2 000 mil elledningar. Se bildspelet i artikeln. Tio år senare bär många människor fortfarande med sig minnena från den värsta stormen i Sverige sedan 1969.

Barometern - 31 okt 13 kl. 14:33

Eon ökar arbetsstyrkan efter stormen

I måndags kväll nådde stormen Simone Sverige och strax före midnatt under natten mot tisdagen var så många som 90 000 av Eons kunder strömlösa. Nu är den siffran nere på cirka 3 000. ?

Aftonbladet - 14 sep 11 kl. 08:37

Så drabbade Katia Sverige

bo Tågstopp bo Nedfallna träd bo Trafikolyckor bo Strömlösa ledningarOvädret skapade kaos där det drog fram över landet..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 14 kl. 01:34

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

BT - 07 feb 14 kl. 01:33

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.