UNT > Utrikes

Friday, 15 November, 19:33

UNT - 13 sep 11 kl. 11:10

Skolbuss överfallen i PeshawarBeväpnade män slog till mot en skolbuss vid ett bakhåll i utkanten av Peshawar i Pakistan i dag. Minst fyra barn och en chaufför dödades vid terrorattacken mot bussen. (TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Peshawar, Pakistan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolbuss, överfalleni , Peshawar
NSD - 13 sep 11 kl. 11:10

Skolbuss överfallen i Peshawar

Beväpnade män slog till mot en skolbuss vid ett bakhåll i utkanten av staden Peshawar i Pakistan på tisdagen. Minst fyra barn och en chaufför dödades vid terrorattacken mot bussen..

BT - 17 dec 14 kl. 11:56

Allt fler dödsoffer i Peshawar

Sörjande anhöriga har börjat begrava offren för skolmassakern i Peshawar - det värsta terrordådet i Pakistans historia. Ytterligare tre offer har avlidit av sina skador, enligt pakistanska medier.Ytterligare tre personer har dött av sina skador efter terrorattacken på skolan Army Public School i Peshawar i går, uppger pakistanska medier som citerar sjukhuskällor.

BT - 17 dec 14 kl. 13:28

Pakistan sörjer offren i Peshawar

Ytterligare tre offer för skolmassakern i Peshawar - det värsta terrordådet i Pakistans historia - har avlidit av sina skador. Antalet döda är nu uppe i 144 människor. Runtom i hela Pakistan sörjer människor offren.

BT - 16 dec 14 kl. 12:33

Nu 130 dödade i skolan i Peshawar

130 personer - skolpersonal och elever - har dödats i Peshawar i nordvästra Pakistan, där talibaner i militäruniform intagit en skola. Merparten av de döda är skolelever.Uppgiften om det stora antalet döda kommer från provinsmyndigheterna som också uppger att över 200 är skadade.

BT - 16 dec 14 kl. 13:21

Fem gärningsmän i Peshawar dödade

Minst 130 personer - skolpersonal och elever - har dödats i Peshawar i nordvästra Pakistan, där talibaner intagit en skola. Säkerhetsstyrkor har dödat fem av gärningsmännen, enligt inrikesdepartementet.Uppgiften om det stora antalet döda kommer från provinsmyndigheterna som också uppger att över 200 är skadade.

BT - 17 dec 14 kl. 08:00

Skolbarnen i Peshawar begravs

Sörjande anhöriga har börjat begrava offren för skolmassakern i Peshawar - det värsta terrordådet i Pakistans historia. Premiärministern kräver hämnd för de över 140 människor som dödades, de flesta skolelever.Samtidigt som fördömanden ekar från hela världen kommer nya vittnesmål från de som överlevt attacken.

Expressen - 12 maj 12 kl. 11:04

Bomber skadade många i Peshawar

PESHAWAR. Minst två människor miste livet och 21 skadades när bomber och granater smällde i Peshawar i nordvästra Pakistan på lördagen. Bland annat ska en fjärrstyrd bomb ha exploderat när en polistransport med fyra fångar passerade en övergiven oljetunna..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Självmordsdåd i Peshawar

En självmordsbombare tog på lördagen åtta människor med sig i döden i Pakistan. En av de dödade var en ledande företrädare för partiet ANP i provinsen Khyber Pakhtunkhwa. Attentatet utfördes vid ett politiskt möte i staden Peshawar.

Helsingborgs Dagblad - 22 dec 12 kl. 17:36

Självmordsdåd i Peshawar

En självmordsbombare tog på lördagen åtta människor med sig i döden i Pakistan. En av de dödade var en ledande företrädare för partiet ANP i provinsen Khyber Pakhtunkhwa. Attentatet utfördes vid ett politiskt möte i staden Peshawar.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 13 kl. 11:07

Bilbomb tog många liv i Peshawar

Minst 14 människor dog och 25 skadades när en bilbomb på söndagen exploderade i utkanten av Peshawar i nordvästra Pakistan, uppger en tjänsteman. Dådet var riktat mot en konvoj med säkerhetsstyrkor som var på väg till Kohat, nära de halvautonoma klanområden som är ett starkt fäste för landets talibaner. Enligt en talesman för ett sjukhus i Peshawar fanns barn bland de döda..

Fler nyheter från UNT

UNT - 45 minuter sedan

Trump i utfall mot vittne i riksrättsutredning

USA:s förra Ukrainaambassadör Marie Yovanovitch vittnade om att hon manövrerades ut från sin post av bland andra president Donald Trumps advokat, när hon tog tog plats i vittnesbåset under de tv-sända riksrättsförhören i det amerikanska representanthuset..

UNT - 1 timme sedan

Zelenskyj och Putin ska försöka uppnå fred

Rysslands president Vladimir Putin ska träffa sin ukrainske motsvarighet Volodymyr Zelenskyj den 9 december för att försöka uppnå fred i östra Ukraina..

UNT - 15 timmar sedan

Politisk fredspipa i Bolivia

Bolivias interimsregering och avgångne presidenten Evo Morales socialistparti Mas har kommit överens om att arbeta tillsammans, för att nya val ska kunna hållas i landet och att den pågående politiska krisen ska lösas..

UNT - 2 timmar sedan

Zelenskyj möter Putin i Paris

Rysslands president Vladimir Putin ska träffa sin ukrainske motsvarighet Volodymyr Zelenskyj den 9 december..

UNT - 2 timmar sedan

Tidigare högt befäl inom IS gripen i Ukraina

Den ukrainska säkerhetstjänsten (SBU) säger sig ha gripit en tidigare högt uppsatt person inom terrorrörelsen IS..

UNT - 3 timmar sedan

Beslag av 1,2 ton kokain i syditaliensk hamn

Italienska myndigheter har i veckan gjort ett jättebeslag av kokain..

UNT - 3 timmar sedan

Tidigare ambassadör vittnar om Donald Trump

Den förra Ukrainaambassadören Marie Yovanovitch har tagit plats i vittnesbåset under andra dagen av tv-sända riksrättsförhör i det amerikanska representanthuset..

UNT - 3 timmar sedan

Många döda i blixtoväder i Pakistan

Närmare 20 personer har dött i blixtnedslag i Tharöknen i Pakistan under natten till fredag..

UNT - 3 timmar sedan

Protester mot föreslagen premiärminister

Inom kort kan Libanon ha en ny premiärminister i form av den 75-årige affärsmannen och politiske veteranen Mohammed Safadi..

UNT - 19 timmar sedan

Två döda i skolskjutningen i Kalifornien

Två elever dödades och tre skadades när en 16-årig pojke öppnade eld på en gymnasieskola i Santa Clarita utanför Los Angeles i USA..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.