Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 November, 03:42

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 10:56

Systrar sexutnyttjade i tio år?Två flickor från Bornholm har troligen blivit grovt sexuellt utnyttjade i tio års tid. Deras 39-åriga mor och 56-årige styvfar sitter häktade sedan i juli, men först nu har polisen gått ut och berättat om saken. I dag är flickorna 16 och 18 år gamla. Den yngsta har placerats i fosterhem och den äldre har flyttat hemifrån..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Bornholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Systrar, sexutnyttjadei , tio, år
Posh24 - 24 apr 14 kl. 15:09

Originalskådisarna återförenas i filmen "Systrar i jeans 3"!

"Systrar i jeans"-filmerna ska få ännu en uppföljare, och insatta källor avslöjar nu att originalskådespelarna, Blake Lively, America Ferrera, Alexis Bledel och Amber Tamblyn, har bestämt sig för att medverka som sina karaktärer i den kommande filmen.

Den tredje filmen kommer att utspela sig tio år efter de tidigare böckerna och filmerna, där tjejerna återförenas för en resa som "förändrar deras liv för alltid". Filmen baseras på den sista boken i Systrar-serien, "Sisterhood Everlasting".

Nyhetskanalen - 09 sep 11 kl. 13:22

Man sexutnyttjade flicka i tio år

En 67-årig man i Kungsbacka kommun misstänks sexuellt ha utnyttjat en flicka under tio års tid. Sexövergreppen började när flickan var fem år..

YLE - 08 nov 15 kl. 17:39

Lars Sunds ”Tre systrar” på Wasa Teater

”Tre systrar och en berättelse” är en kvinnornas historia, i ett Finland som med tillförsikt blickar framåt när kriget äntligen gått till historien. Vi kommer in i handlingen år 1948, strax innan ett amatörteatersällskap under ledning av den bestämda teaterprofessor Bergbom ska ha premiär på Anton Tjechovs ”Tre systrar”. Pjäsen är ett modigt val för sin tid och den har varit en utmaning för stadens teateramatörer.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 11:00

Spännande sommar som statisst i systrar

UPPLEVELSE. – Extremt kul. Jag skulle gärna göra om det.

Kristianstadsbladet - 19 aug 11 kl. 15:45

17-åring döms för sexutnyttjade av minderårig

En 17-årig kille har dömts till 65 timmars ungdomstjänst sedan han vid tio tillfällen sexuellt utnyt?
Av utredningen framgår att de båda varit ett par. De har däremot lämnat vitt skilda uppgifter om samlagen var ofrivilliga eller frivilliga samt om hur många gånger de hade sex.

NT - 13 feb 12 kl. 18:06

Flickor sexutnyttjade på nätet

En 22-årig man från Ångermanland har åtalats för barnpornografibrott. Han misstänks för att på olika sätt via internet ha ofredat och sexutnyttjat tio unga flickor runt om i landet. Han ska bland annat ha förmått dem att posera framför en webbkamera..

Nya Wermlands Tidningen - 22 mar 12 kl. 09:00

Systrar från Filipstad i ny dokusåpa

Den 10 april drar dokusåpan Wermland forever i gång på TV3. Den följer tio värmländska ungdomar och bland dem finns två tajta systrar från Filipstad: Louise och Desirée Olofsson..

Sydsvenskan - 16 mar 11 kl. 06:30

13 skådespelare och Tre systrar

Tre systrar och en bror. Och tretton nästan färdigutbildade skådespelare som nu ska visa upp vad de kan. Det kan man se på Bryggeriteatern i Malmö där Teaterhögskolans avgångsklass den här veckan har premiär för sin slutproduktion "Tre systrar".

Sydsvenskan - 25 nov 11 kl. 00:05

"Sex av tio kvinnor utsätts för våld"

Idag är den internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor. Michelle Bachelet skriver om framsteg och motgångar i kampen mot kvinnovåldet och vill se en internationell politisk agenda med konkreta åtgärder för att stoppa våldet mot kvinnor. Carl Emanuelsson (Fi) presenterar en ny rapport som visar att våldet mot kvinnor ökar i Sverige, och menar att våldet är en fråga som i högre grad borde engagera männen.

Västerbottens Folkblad - 28 dec 11 kl. 00:35

Systrar bjuder på smekande konsert

Skönsjungande systrar är tidens melodi. Skönsjungande systrar är tidens melodi. Nästa månad släpper den svenska duon First Aid Kit sitt sedan länge framemotsedda album ?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Svagt nedåt på Asiens börser

Börserna i Kina och Japan inledde handelsdagen något nedåt i försiktig väntan på hur handelssamtalen mellan USA och Kina kommer att utvecklas. I Tokyo minskade Nikkei 225-index liksom det bredare Topixindex 0,2 procent. I Hongkong var Hang Seng-index så.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ja till Göteborgs molnlagring i Irland

Göteborgs kommun kan lagra känslig data hos Microsoft i Irland, trots att det ger en öppning för myndigheter i USA att begära ut materialet. Det har kommunens jurister nu kommit fram till, rapporterar Göteborgs-Posten. Frågan har varit aktuell sedan 201.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Farlig luft i Sydney från skogsbränder

Sydneyborna vaknade på tisdagen upp i en stad insvept i rök från närliggande terrängbränder. Förutom dålig luftkvalitet var sikten på vissa håll farligt dålig. Människor med astma eller andra andningsproblem uppmanas bland annat att stanna inomhus, rapp.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Swift får sjunga tidiga sånger vid gala

Artisten Taylor Swift får okej från sitt tidigare skivbolag att framföra en del tidiga sånger vid en gala. Den amerikanska världsstjärnan Taylor Swift har varit i ett offentligt och infekterat bråk med sin tidigare manager Scooter Braun och tidigare ski.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Läkare misstänks för hundratals barnövergrepp

En pensionerad läkare i Frankrike misstänks för sexuella övergrepp mot över 250 barn. Den 68-årige mannen kommer att ställas inför rätta i mars för våldtäkt och övergrepp på fyra olika barn. Under utredningen av de övergreppen hittade man hemliga dagböc.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hundar får allt mindre antibiotika

Allt färre europeiska hundar får antibiotika. I Sverige har var tjugonde hund behandlats med antibiotika i år – en halvering jämfört med för två år sedan, enligt djursjukvårdsföretaget Anicura. – Framför allt de yngre veterinärerna är väldigt varsamma m.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Andersson gör positivt bokslut och ser mot EM

Fotbollslandslaget gör bokslut för året och förbundskaptenen Janne Andersson tittar gärna tillbaka på 2019. Ser han strikt på EM-kvalavslutningen mot Färöarna är mungiporna lite mer nedåt. – Godkänt, men inte mer, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bil brann på Drottninggatan – person sågs springa därifrån

Utreds som skadegörelse av polisen..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Klimatförändringar i fokus i ny EU-budget

EU har enats om 2020 års budget, meddelar kommissionen i Bryssel. Budgeten "fokuserar resurserna på de prioriteringar som är viktiga för medborgarna: klimatförändringar, jobb, unga, säkerhet och solidaritet i unionen", heter det. Budgeten omfattar över.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Debutanten och målskytten Svanberg: Bara glädje

Mattias Svanberg debuterade i A-landslaget på bästa sätt: Målskytt i 3–0-segern hemma mot Färöarna. – Det var bara glädje, säger han. Mattias Svanberg var en av debutanterna som fick chansen från start i kvalavslutningen mot Färöarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.