DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 11 November, 23:52

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Jofa lägger ner all produktion i Malung60 anställda berörs när Jofa lägger ner produktionen i Malung och i framtiden bara kommer att ha lager på orten.
Företaget har kallat till presskonferens och DD återkommer med mer uppgifter..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Malung, Jofa, DD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jofalägger , ner, all, produktioni , Malung
DI - 23 okt 17 kl. 07:31

Toyota stoppar all produktion i Japan på grund av tyfon

Toyota kommer att stoppa all produktion i Japan med anledning av en inkommande tyfon, rapporterar Reuters..

SmålandsPosten - 17 jan 19 kl. 20:30

Alvestaföretag i konkurs - all produktion stoppad

Alvesta Woodtreatment AB och dotterbolaget CM Wood har försatts i konkurs. All produktion har omedelbart stoppats av konkursförvaltningen..

Expressen - 11 aug 19 kl. 19:26

Metro lägger ner all sin journalistik – blir debattsajt

Nyhetsförmedlaren Metro lägger ner all journalistisk verksamhet – och kommer i stället att satsa på att vara en debattsajt med kommersiellt innehåll, uppger en källa med insyn till Dagens Nyheter, DN. – Hela den fasta journalistiska verksamheten ska läggas ner, säger DN:s källa.Expressen har också fått uppgifterna – och under måndagen väntas de kvarvarande journalisterna och säljarna få lämna sina jobb.

Barometern - 19 jun 13 kl. 10:01

All produktion på Smurfit Kappa kan stoppas vid lunchtid

Just nu fungerar bara en liten del av produktionen på Smurfit Kappa. Vid lunchtid kommer den att stanna helt om inte vattnet kommer tillbaka. Även företagen i Nybro drabbas av den stora vattenläckan.

Nya Wermlands Tidningen - 31 jan 18 kl. 09:12

Coop Värmland lägger ner All världens mat

Butiken All världens mat på Kronoparken i Karlstad läggs ner om bara några veckor. Och Coop Konsum Kronoparken blir Pekås.– All världens mat startar utförsäljning omgående.

Nya Wermlands Tidningen - 31 jan 18 kl. 09:12

Konsum lägger ner All världens mat

Coop Värmland lägger ner butiken All världens mat på Kronoparken i Karlstad. Fyra anställda berörs. Samtidigt blir Coop Konsum i samma stadsdel Pekås..

DI - 26 nov 18 kl. 14:32

Uppgifter: GM kommer dra ner sin produktion i Nordamerika

GM kommer att drar ner på sin bilproduktion i Nordamerika och sluta tillverka vissa av sina bilmodeller, rapporterar Reuters om citerar källor med insyn..

SVT - 04 apr 12 kl. 17:03

Grekland lägger ner all friidrott

Efter ett krismöte har styrelsen i det grekiska friidrottsförbundet beslutat att ställa in all friidrott i landet..

Expressen - 29 maj 12 kl. 18:15

Minister-kravet: "Lägg ner all fotboll i 2-3 år"

Spelskandalen hemsöker den italienska fotbollen ? då kommer den italienska premiärministern Mario Monti med en radikal lösning. Monti tycker att all fotboll i landet ska upphöra i två-tre år.

IDG - 06 dec 13 kl. 09:00

Google låter dig ladda ner all data

Under den kommande månaden kommer Google börja lägga till möjligheten att spara all din data från dess olika tjänster till hårddisken, inklusive gmail..

SVT - 21 sep 16 kl. 20:44

Uppgifter: Ericsson lägger ner all tillverkning i Sverige

Telekomjätten Ericsson planerar att stänga ned all tillverkning i Sverige. Det visar ett dokument som Svenska Dagbladet tagit del av. Enligt SVT:s ekonomireporter Jan Nylander finns ett antal chefer som vill göra stora neddragningar i Sverige, och det är fabriken i Borås som ligger sämst till..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.