Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 12 November, 11:30

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Muller pantsätter Saabs "kronjuvel"
Saabs vd Victor Muller har pantsatt Saabs framtidshopp - den nya bottenplattan Phoenix - i ettlånpå 630 miljoner kronor från kinesiska Youngman, skriver Dagens Industri..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Saabs, Victor Muller, Phoenix, Youngman, Dagens Industri

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Muller, pantsätter, Saabs, kronjuvel
Realtid - 26 feb 19 kl. 13:31

Lauritz-ägare pantsätter vingård för att rädda auktionssajten

Den ekonomiskt pressade auktionssajten Lauritz har nu fått igenom nya ändrade obligationsvillkor, vilket kommer att rädda auktionsgruppen från ekonomisk kollaps. Lauritz-ägaren och tillika ordförande Bengt Sundström pantsätter sin vingård i uppgörelsen..

SVT - 11 apr 19 kl. 22:47

Nyamko Sabuni: Att jag inte pantsätter mina barn betyder inte att jag ser annorlunda på SD

Nyamko Sabuni (L) vill se en mer jämställd flyktingpolitik, och mer fokus på politiska flyktingar. Samtidigt riktar hon kritik mot Jan Björklund för att han talat om sina barn i valkampanjen. – Bara för att jag inte pantsätter mina barn betyder inte det att jag har en sådan annorlunda syn på Sverigedemokraterna, säger Nyamko Sabuni i torsdagens Aktuellt..

BT - 09 sep 11 kl. 14:02

Muller tyst om Saabs pengar

Victor Muller har upprepade gånger hävdat att bolaget har pengar till lönerna, men att det inte kan betala ut dem eftersom Saab har leverantörsskulderna. Ingen fordringsägare får gå före någon annan. När TT ber honom berätta var de pengarna är svarar han:
?

Expressen - 22 maj 13 kl. 10:53

Nu dras Victor Muller in i Saabs ekohärva

Utredningen kring Saabs Automobiles ekonomiska transaktioner fortsätter. I går släpptes de tre huvudmisstänkta efter flera förhör. Enligt Dagens Industri handlar det om moms för miljoner..

SR - 26 jun 11 kl. 22:01

Muller ensam i Saabs styrelse

Det finns inga ledamöter kvar i biltillverkaren Saab Automobiles styrelse. Chefsjurist Kristina Geers har avgått och följdes av fackens två ledamöter. Det innebär att Saabs styrelse nu bara består av ordföranden Victor Muller..

DN - 02 dec 11 kl. 11:56

Muller kan sabba Saabs Schweizaffär

Victor Muller har ingenting med tillverkaren av Jas 39 Gripen att göra. Men konkurrenterna vill gärna få opinionen i Schweiz och Brasilien att tro det, hävdar Saabchefen Håkan Buskhe..

Sydsvenskan - 23 jan 18 kl. 05:25

Svenskar pantsätter dyrgripar som aldrig förr

Högkonjunkturen gör att svenskarna lånar mer på pantbanken. Populärt är att pantsätta guld, klockor – och handväskor. Året som gick var ett rekord i Pantbankens 151 år långa historia.

Barometern - 23 jan 18 kl. 05:25

Svenskar pantsätter dyrgripar som aldrig förr

Högkonjunkturen gör att svenskarna lånar mer på pantbanken. Populärt är att pantsätta guld, klockor - och handväskor. Året som gick var ett rekord i Pantbankens 151 år långa historia.

GöteborgsPosten - 23 jan 18 kl. 05:25

Svenskar pantsätter dyrgripar som aldrig förr

Högkonjunkturen gör att svenskarna lånar mer på pantbanken. Populärt är att pantsätta guld, klockor – och handväskor..

SmålandsPosten - 23 jan 18 kl. 05:25

Svenskar pantsätter dyrgripar som aldrig förr

Högkonjunkturen gör att svenskarna lånar mer på pantbanken. Populärt är att pantsätta guld, klockor - och handväskor. Året som gick var ett rekord i Pantbankens 151 år långa historia.

Kristianstadsbladet - 23 jan 18 kl. 05:25

Svenskar pantsätter dyrgripar som aldrig förr

Högkonjunkturen gör att svenskarna lånar mer på pantbanken. Populärt är att pantsätta guld, klockor - och handväskor. Året som gick var ett rekord i Pantbankens 151 år långa historia.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.