Sydsvenskan > Ekonomi

Thursday, 14 November, 02:38

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 11:00

"Tjuvkika" på nya taxeringsvärdetSTOCKHOLM. Snart landar beskedet i brevlådan. Men redan nu kan man "tjuvkika" på det nya taxeringsvärdet med hjälp av Skatteverkets e-tjänst.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Westerlund Nästa, Stockholm, Skatteverkets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvkikapå nya , taxeringsvärdet
Jönköpingsnytt - 13 sep 17 kl. 13:50

Så mycket ökar taxeringsvärdet

Snart får ägare till 2,4 miljoner småhus ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2018. Taxeringsvärdena beräknas öka med i genomsnitt 26 procent. I Jönköping ökar taxeringsvärdet med 22 procent.

DN - 23 sep 14 kl. 10:39

Så mycket stiger taxeringsvärdet på ditt hus

Snart landar ditt hus nya taxeringsvärde i brevlådan. I snitt har taxeringsvärdet stigit med en procent, baserat på försäljningspriserna åren 2011—2013 i närområdet, men med stora regionala skillnader..

Kristianstadsbladet - 06 okt 17 kl. 19:20

Taxeringsvärdet för småhus har gått upp

En het bostadsmarknad får nu effekter på taxeringsvärdet. I genomsnitt höjs fastighetsvärdet för ett småhus i Sverige med 26 procent. I Kristianstad är höjningen mer måttlig, och landar på ett genomsnitt på 17 procent..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Utredning vill slopa taxeringsvärdet

Boytan ska avgöra hur hög fastighetsavgiften blir ? och taxeringsvärdet slopas. Det föreslår en utredning som ska lämnas till finansminister Anders Borg (M) i dag, uppger SR Ekot.

SvD - 21 aug 12 kl. 06:57

Utredning vill slopa taxeringsvärdet

Boytan blir det som avgör hur hög fastighetsavgiften blir - och taxeringsvärdet slopas..

Sydsvenskan - 21 aug 12 kl. 07:26

Vill slopa taxeringsvärdet

Boytan ska avgöra hur hög fastighetsavgiften blir ? och taxeringsvärdet slopas. Det föreslår en utredning som ska lämnas till finansminister Anders Borg (M) i dag, uppger SR Ekot..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Taxeringsvärdet kan slopas

En ny utredning har tillkommit med förslag om att slopa taxeringsvärdet och där boytan avgör hur hög fastighetsskatten blir, erfar SR Ekot.Detta förslag innebär höjd avgift för de som bor större och sänkt för de som bor mindre. Om förslaget går igenom gäller det från och med 2015.

DN - 21 aug 12 kl. 11:50

Taxeringsvärdet ska bort i nya fastighetsskatten

Boytan ska avgöra hur hög fastighetsavgiften blir ? och taxeringsvärdet slopas. Det framgick av en artikel på DN Debatt i våras.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Utredning vill avskaffa taxeringsvärdet

Taxeringsvärdet försvinner och istället blir det boytan som avgör hur hög fastighetsskatten blir. Det föreslår en utredning som lämnas över till finansminister Anders Borg på tisdagen, rapporterar SR Ekot.Landet ska också delas in i tre zoner, enligt förslaget.

NSD - 12 dec 12 kl. 13:45

Taxeringsvärdet har ökat

Taxeringsvärdet för landets småhus har i år ökat med 13 procent jämfört med 2011..

Västerbottens Folkblad - 23 sep 14 kl. 23:00

Nu ändras taxeringsvärdet

I dagarna skickar Skatteverket ut deklerationsblanketter till småhusägare. För de drygt 63000 småhusägarna i Västerbotten ökar taxeringsvärdet i snitt med fem procent, och även fastighetsavgiften. Men det varierar mellan kommunerna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.