Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 12 November, 18:05

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 11 kl. 11:00

Osäker framtid för kulturnatten2008 var senaste gången som Trelleborgs kulturnatt hölls som ett självständigt evenemang. Då hölls ett 40-tal programpunkter igång på eller i anslutning till Parken. Året därpå slogs kulturnatten samman med den odlingsorienterade skördefesten till en "kultur- och skördefest.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Thulin, Trelleborgs, Parken, Jörgen Flink, Öppna, Lars Danred, Open, Smyge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osäker, framtidför , kulturnatten
Eurosport - 13 nov 12 kl. 16:32

Cykel - Osäker framtid för förbundskapten Magnusson

Glenn Magnusson har ett utgående kontrakt, samtidigt som förbundet omorganiserar. Förbundskaptenen har alltså en osäker framtid, men ordföranden Jahn Ekman menar att hans tid som Lance Armstrongs lagkamrat inte spelar in - även om Ekman själv anser att alla från den eran borde rensas ut. "Vill han ha det på det sättet så kan det vara en bra anledning om man inte vill ha kvar mig", säger Magnusson..

Västerbottens Folkblad - 24 okt 14 kl. 23:00

[PLUS] Osäker framtid för Elkedjan i centrum

Elkedjan i centrala Umeå går en osäker framtid till mötes. - Vi kommer att flytta eller lägga ner,....

Expressen - 07 jan 15 kl. 11:37

Osäker framtid för Brynäs guldhjälte

SM-guldvinnaren Johan Larsson har ett utgående kontrakt och en osäker framtid i Buffalo, trots att han glänser i farmarlaget. – Det börjar bli sent på säsongen och det är mitt sista år. Det är svårt att säga vad som kommer att hända, säger Larsson till Democrat and Chronicle..

DI - 02 maj 15 kl. 15:10

Osäker framtid för superjumbon

Airbus A380 fyllde tio år i veckan. Men trots att flygbolag som Emirates storsatsar på superjumbon minskar försäljningen och modellen går en osäker framtid till mötes..

GöteborgsPosten - 08 dec 16 kl. 15:55

ECB-chefen varnar för osäker framtid

ECB-chefen ser en osäker framtid framför sig, med stora politiska risker – bland annat i form av raderna av val i viktiga euroländer under 2017. Stödköpsprogram förlängs till december 2017, men stramas samtidigt åt..

UNT - 08 dec 16 kl. 15:55

ECB-chefen varnar för osäker framtid

ECB-chefen ser en osäker framtid framför sig, med stora politiska risker - bland annat i form av raderna av val i viktiga euroländer under 2017..

UNT - 08 dec 16 kl. 16:57

ECB-chefen varnar för osäker framtid

ECB-chefen ser en osäker framtid framför sig, med betydande politiska risker efter brexit och Donald Trumps seger i USA:s presidentval..

NT - 15 jan 17 kl. 21:30

Osäker framtid för ufo-arkivet

Världens största ufo-arkiv går en osäker framtid till mötes då de anställda tvingas sluta i och med att fas 3 läggs ner..

Barometern - 30 nov 18 kl. 14:45

Osäker framtid för leksaksbutiker i Kalmar

En osäker framtid väntar Kalmars två BR-butiker. Ett stålbad där ett hundratal olönsamma butiker stängs och 450 anställda riskerar jobbet har nämligen aviserats av den danska leksaksjätten Top-Toy, som driver BR och Toys R Us-butikerna..

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 12:19

Osäker framtid för "Veckans brott"

SVT:s tittarsuccé "Veckans brott" Leif GW Persson har säsongsavslutning på tisdagen.Det kan bli den populäre kriminologens avsked i rutan.Men på SVT vill ingen ansvarig uttala sig om hur en eventuell fortsättning ser ut med eller utan Leif GW Persson i rutan.

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 14 kl. 12:23

Osäker framtid för "Veckans brott"

SVT:s tittarsuccé "Veckans brott" med Leif GW Persson har säsongsavslutning på tisdagen.Det kan bli den populäre kriminologens avsked i rutan.Men på SVT vill ingen ansvarig uttala sig om hur en eventuell fortsättning ser ut med eller utan Leif GW Persson i rutan.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Stängt på Ystads tomteverkstad

Kommunerna har haft gyllene år. Det blir snålare med julklapparna framöver. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Många busskurer vandaliserade – glaset har tagit slut

Ovanligt många av Skånetrafikens busskurer har vandaliserats under hösten. Inte minst i Trelleborg, där glasrutor krossats både längs Hedvägen och på vägen ut mot Gislövs läge. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Kommun: JO kräver svar om handlingar som inte lämnats ut

Arbetsmarknadsförvaltningen har dröjt i mer än ett år med att lämna ut allmänna handlingar till Akademikerförbundet SSR. Justitieombudsmannen kräver nu svar av kommunen på varför..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Sommarjobbet blev en ögonöppnare – ”Så jag vill ha det”

Sommarjobbet 2018 blev en avgörande ögonöppnare för Emilia Hagesäter. Då fick hon genom kommunen uppdraget att föreläsa om tobak för sjätteklassare för organisationen A non smoking generations räkning. – Det fick mig verkligen att fastna för frågan, säger hon..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Dags att utse TA:s kulturpriskandidat

En klädskapare som inte är så intresserad av kläder, en modedesigner som inte följer modets nycker, en färgälskare som själv klär sig dämpat. Linda Ralston Ooms från Södra Åby gör kläder som säljs i hela Europa, gjorda för att framhäva bärarens personlighet år efter år. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Besked i dag: Marianne Mörck blir årets julvärd i SVT

Skådespelaren Marianne Mörck får det ärofyllda uppdraget att vara SVT:s julvärd på julafton 2019..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Tre klubbar jagar ny tränare – så ser tränarläget ut inför nästa år

Nästan alla lokala klubbar har löst tränarfrågan till nästa säsong. I TFF, Behar och Klagstorp råder dock stor osäkerhet. TA-sporten har summerat läget i de lokala lagen om hur det ser ut på tränarfronten nästa år..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Tioåring hade luftvapen i skolan – blev polisanmäld

En tioårig elev hade på fredagen med sig en så kallad soft airgun, ett luftvapen, till en skola i Trelleborg. När det upptäcktes valde skolans personal att göra en polisanmälan..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Sanering av Gasverket kan börja i maj – kostar 77 miljoner

Kommunstyrelsen i Trelleborg har beslutat föreslå fullmäktige att avsätta 20,9 miljoner kronor för saneringen av den före detta Gasverkstomten. Saneringen beräknas starta i maj nästa år..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

TFF: Första nyförvärvet klart till damlaget

Trelleborgs FF:s damlag presenterar sitt första nyförvärv till nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.