Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 20 November, 07:18

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 09:47

Återvändaren tror på återtågetUMEÅ Återvändaren Jens Ledin tror på Lövens nya satsning. FOTO: KENNETH SANDELIN UMEÅ Efter ett år på flykt är Jens Ledin tillbaka i Björklöventröjan igen. Och nu vill han ta sin moderklubb upp till allsvenskan. ? Det skulle vara hur ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ Återvändaren Jens Ledin, Lövens, FOTO, KENNETH SANDELIN UMEÅ Efter, Jens Ledin, Björklöventröjan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återvändaren, tror, återtåget
GöteborgsPosten - 22 okt 18 kl. 09:05

Återvändande syrier en pr-seger för al-Assad

Faror, fattigdom och ett sargat land. Framtiden är oviss för de syriska flyktingar som återvänder till hemlandet i takt med att inbördeskriget går in i en mer lågintensiv fas och grannländerna ökar pressen på syrierna. För diktatorn Bashar al-Assad är återtåget en pr-seger..

GöteborgsPosten - 02 nov 18 kl. 22:50

Live-tv: Se när FFF återvänder till Falkenberg

Vi är på plats när Falkenbergs FF kommer hem efter återtåget till Allsvenskan. Håll er uppdaterade när sändningen startar..

BT - 03 jan 15 kl. 07:24

Återvänder som utmanare

När Magnus Haglund, 41, var i Elfsborg förra rundan fick han flera gånger bära favoritskapet i de allsvenska tipsen och höra om hur laget skulle jogga hem guldet. Det är nya tider - och när laget i veckan tar sats inför 2015 är det med en helt annan utgångspunkt. BT träffade en omtalad hemvändare för att snacka spelsystem, målsättningar, potentiella nyförvärv och Anders Svensson.

BT - 03 jan 15 kl. 07:24

Återvänder som utmanare

När Magnus Haglund, 41, var i Elfsborg förra rundan fick han flera gånger bära favoritskapet i de allsvenska tipsen och höra om hur laget skulle jogga hem guldet. Det är nya tider - och när laget i veckan tar sats inför 2015 är det med en helt annan utgångspunkt. BT träffade en omtalad hemvändare för att snacka spelsystem, målsättningar, potentiella nyförvärv och Anders Svensson.

YLE - 06 sep 16 kl. 15:46

Irakier återvände från Finland - skottskadades i Bagdad

Irakiern Mohammad Khulbus ligger i en sjukhussäng i Bagdad. Han har svåra skottskador i benen och kommer sannolikt inte att kunna gå. Fem dagar efter att han återvände från Finland till Bagdad blev han beskjuten utanför sitt hem.

YLE - 06 sep 16 kl. 19:02

Krigsfotograf: Lokala läget i Irak ändras fort – hur kan Migri hinna med?

Krigsfotografen Niklas Meltio säger att de lokala konflikterna i Irak kan ta snabba irrationella vändningar som är svåra att förutse för myndigheter som fattar asylbeslut i Finland. Senast i våras gjorde krigsfotografen Niklas Meltio en av flera resor till Irak för att dokumentera situationen och konflikterna där. Läget i landet har enligt honom inte blivit säkrare.

Skånskan - 17 feb 16 kl. 21:54

Djapanovic: Jag trodde att det tåget hade gått

HÖÖR – Jag trodde att det tåget hade gått. Det känns nästan overkligt att få chansen att representera Sverige i ett OS.
För Jasmina Djapanovic var landslagsuttagningen ett stort erkännande.

YLE - 14 maj 17 kl. 13:06

Marjamäki är medveten om tabelläget: ”Vi kan vår matematik”

Det mesta är fortfarande möjligt för Lejonen i gruppspelet i Paris. I teorin är det till och med tänkbart att Finland vinner gruppen, men risken att laget missar slutspelet är större. Lejonen måste i praktiken vinna en av sina två återstående matcher för att avancera till kvartsfinal.

YLE - 30 sep 13 kl. 18:12

Återvändarna ger basketligan nytändning

Kommande veckoslut börjar basketligan som i år kan stoltsera med flera namnkunniga landslagsspelare. Med namn som Teemu Rannikko och Tuukka Kotti hoppas ligan kunna locka publik till hallarna. Finlands fina framgångar i den nyligen avslutade EM-turneringen har väckt ett nytt basketintresse i landet som förhoppningsvis även gynnar den inhemska serien.

BT - 21 aug 14 kl. 13:48

Drabbade återvänder hem

Läget har stabiliserats i Halland och SMHI:s klass 3-varning kan komma att sänkas. I drabbade Getinge återvänder boende till sina lägenheter. "Det är katastrof", säger Ann-Margret Nilsson vars lägenhet fyllts med vatten.

YLE - 16 aug 17 kl. 08:53

NHL ser ut att återvända till Finland nästa säsong: ”Det vore fantastiskt”

NHL förväntar sig att det spelas grundseriematcher i Finland nästa år, skriver webbplatsen The Athletic. ”Det vore fantastiskt”, säger Columubus general manager Jarmo Kekäläinen. NHL-matcher i Finland ser ut att bli verklighet inom en nära framtid.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.