SvD > Nyheter

Tuesday, 12 November, 10:42

SvD - 13 sep 11 kl. 10:46

Axel Wallenberg har avliditDet meddelar brodern Marcus Wallenberg i ett kort meddelande..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Wallenberg, Marcus Wallenberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Axel, Wallenberghar , avlidit
HBL - 19 jan 15 kl. 13:26

Finansmogulen Peter Wallenberg död

En av Sveriges mäktigaste män, Peter Wallenberg, har avlidit.I förra veckan lämnade Peter Wallenberg sitt sista formella uppdrag, som ordförande för Knut och Alice Wallenbergs stiftelse, till en av sönerna, Peter "Poker" Wallenberg. I helgen somnade han stilla in i sitt hem, 88 år gammal, enligt stiftelsen.

Västerbottens Folkblad - 19 jan 15 kl. 10:11

Peter Wallenberg har avlidit

Finansmannen Peter Wallenberg är död. Detta enligt ett pressmeddelande från Knut och Alice Wallenbergs stiftelse. Han var verksam i styrelsen sedan 1971 och var ordförande från 1982 tills nyligen då han lämnade över till Peter Wallenberg junior..

Sydsvenskan - 13 jan 14 kl. 06:30

Axel Adlercreutz

Axel Adlercreutz, 96 år, Lund, har avlidit. Hans närmaste är hustrun Karin samt barnen Patrick, Catharina och Mariana med familjer.Axel Adlercreutz, professor emeritus i handelsrätt vid Lunds universitet, tillhörde Sveriges mest framstående rättsvetenskapsmän.

GöteborgsPosten - 19 jan 15 kl. 12:41

Peter Wallenberg 1926-2015

Finansmannen Peter Wallenberg har avlidit 88 år gammal..

SR - 19 jan 15 kl. 14:57

De hyllar Peter Wallenberg

Hyllningskören är stor efter beskedet att finansmannen Peter Wallenberg har avlidit. Både kungen och statsministern lyfter fram Wallenbergs stora betydelse för det svenska näringslivet..

VA - 01 sep 11 kl. 09:21

Wallenberg blir ny ordförande i LKAB

1 september Förstora Marcus Wallenberg föreslås som ny styrelseordförande i det statliga gruvbolaget LKAB. ? En riktig privatkapitalist som nu går in i ett statligt bolag.

BT - 19 jan 15 kl. 14:23

Många vill hylla Peter Wallenberg

En av Sveriges mäktigaste män har somnat in. Peter Wallenberg är död.Både kungen och statsminister Stefan Löfven hyllar finansmannen.

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 11 kl. 16:51

Carl-Axel Wachtmeister är död

Carl-Axel Wachtmeister, ägaren till Wanås gods utanför Hässleholm, har avlidit, skriver Kristianstadsbladet. Carl-Axel Wachtmeister, som skulle fylla 90 år i år, var den sjätte generationen som drev godset som har både skogs- och lantbruk. Driften av godset lämnade han för flera decennier sedan över till en av sönerna, Carl-Gustav Wachtmeister..

DN - 03 dec 18 kl. 16:44

Minnesord: Axel Lewenhaupt

Axel Lewenhaupt, Stockholm, har avlidit i en ålder av 101 år. Närmast anhöriga är dottern Eva, barnbarn och barnbarnsbarn. Dottern Anne avled bara någon vecka före sin far.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 05:29

Wallenberg hedras av USA:s kongress

I dag hedras Raoul Wallenberg i USA.Han tilldelas den amerikanska kongressens guldmedaljer för sina insatser.
Vid en ceremoni i kväll svensk tid delas medaljen ut postumt vid en ceremoni i Washington.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.