Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 19 November, 20:14

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 10:42

Färre utan jobb i SkåneArbetsförmedlingen i Skåne har analyserat arbetsmarknadsläget i augusti. Optimisten kan se att det finns flera tusen flera lediga jobb än samma månad förra året. Pessimisten kan se att arbetslösheten bara minskar svagt.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne, Lomma, Östra Göinge, Malmö, Pia Gustavsson, Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färreutan , jobbi , Skåne
SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 06:43

Ett val mellan fler eller färre jobb

Nya Moderaterna anser att fler människor ska ha ett jobb att gå till. På så vis möter vi den demografiska förändringen på ett ­ansvarsfullt och hållbart sätt, inte genom skattebortfall som sedan måste kompenseras med om­fattande skattehöjningar som i sin tur leder till färre jobb, skriver Marianne Nilsson (M), Lessebo, Patrick Ståhlgren (M), Tingsryd och Margareta Schlee (M), Uppvidinge. Den svenska välfärden är beroende av att vi bidrar till det som tillsammans är vårt.

DN - 27 jul 12 kl. 10:34

Valuta för kronan ? men färre jobb

Kronans förstärkning mot euron är jackpott för svenskarna som reser och för företag som importerar. Men på längre sikt kan den innebära färre jobb och tvinga Riksbanken att sänka räntan..

DN - 03 okt 13 kl. 15:05

Borg: Socialdemokraternas politik ger färre jobb

Socialdemokraternas skuggbudget skulle leda till nästan 80.000 färre jobb på sikt. Det hävdade finansminister Anders Borg (M) vid en presskonferens på torsdagen..

DI - 16 apr 16 kl. 10:29

Brexit kan leda till 100 000 färre jobb i finansbranschen

Revisions- och konsultföretaget PwC har räknat ut att det kommer finnas mellan 70.000 och 100.000 färre jobb år 2020 inom finansbranschen i Storbritannien om landet väljer att lämna EU..

SR - 06 okt 17 kl. 06:00

Färre jobb i industri gör att landsbygden avfolkas

Det är inte förändringar i jordbruket, utan snarare färre jobb inom tillverkningsindustrin som gör att landsbygden avfolkas, enligt en ny avhandling..

Alliansfritt Sverige - 18 jan 13 kl. 14:28

Kulturarvslyftet ger ännu ännu färre jobb än väntat

NOTIS. Kulturarvslyftet är ännu en borgerlig jobbreform som floppat. Från början var tanken att projektet skulle skapa 4 400 jobb (inte 2 000 som SR skriver)  i kultursektorn, men efter ett par år hade det bara blivit 57.

Kristianstadsbladet - 22 okt 13 kl. 14:44

Färre jobb än väntat i USA


Antalet nya jobb i USA i september stannade på 148 000, visar ny statistik. Det är klart sämre än analytikernas förväntningar på 180 000 nya jobb.Samtidigt skrevs dock siffran för augusti upp kraftigt, från 169 000 till 193 000 nya jobb.

TA - 22 okt 13 kl. 14:44

Färre jobb än väntat i USA


Antalet nya jobb i USA i september stannade på 148 000, visar ny statistik. Det är klart sämre än analytikernas förväntningar på 180 000 nya jobb.Samtidigt skrevs dock siffran för augusti upp kraftigt, från 169 000 till 193 000 nya jobb.

BT - 22 okt 13 kl. 14:46

Färre jobb än väntat i USA

Antalet nya jobb i USA i september stannade på 148 000, visar ny statistik. Det är klart sämre än analytikernas förväntningar på 180 000 nya jobb. Samtidigt skrevs dock siffran för augusti upp kraftigt, från 169 000 till 193 000 nya jobb.

DrivaEget - 03 jul 13 kl. 12:57

Färre jobb för unga trots sänkt arbetsgivaravgift

Sänkta arbetsgivaravgifter har inte bidragit till fler jobb inom parti- och detaljhandeln. I stället har de unga blivit färre. Det visar en ny rapport från fackförbundet Handels som presenteras i Almedalen..

SR - 29 okt 14 kl. 12:13

Färre jobb när Postnord sparar

Postens ägare Postnord ska spara bort ytterligare mellan 700 och 800 jobb, främst i Danmark.Som orsak anges att allt färre skickar brev..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Första operan i Turkmenistan – på 19 år

En operaföreställning har haft premiär i Turkmenistans huvudstad Asjchabad för första gången på 19 år. År 2001 förbjöd dåvarande president Saparmurat Nijazov såväl opera som ballett från att framföras i landet, i syfte att värna den turkmeniska kulturen.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Maradona lämnar tränarjobb efter två månader

Diego Maradona blev inte långvarig som tränare i Gimnasia. Den argentinske fotbollslegendaren lämnar jobbet efter endast drygt två månader, uppger en källa i La Plata-klubben till nyhetsbyrån AFP. Enligt rapporter i Argentina beror Maradonas avgång på a.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Inlåst på offentlig toalett krävdes på 1 500 kronor

Ansvarig på kommunen: ”Mycket olyckligt”..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Äldre kvinna påkörd på Limhamn – buss körde från platsen

Polisen: ”Utredningen får visa om det rör sig om en smitning eller inte.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Emma Holm visar dold aggressivitet och störningar i vardagen

Emma Holms andra bok ”Konsekvenser” är nästan perfekt..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Förre MFF-profilen blir ny tränare för Lunds BK

Anders Grimberg tar över efter Jack Majgaard Jensen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Knäskadan stoppar Ebba Andersson

Ebba Andersson missar Sverigepremiären i Gällivare i helgen. Skidstjärnan skadade knäet under en löprunda i förra veckan och kan inte tävla ännu. – Hon kör inte i helgen, bekräftar landslagsläkaren Magnus Oscarsson för Aftonbladet.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ilska i Paris över OS-avtal med Airbnb

Sponsoravtalet mellan IOK och Airbnb väcker nu ont blod i Paris. Ett dråpslag för stadens invånare hävdas från borgmästarhåll som hotar med folkomröstning för att få stopp på bostadsuthyrningssajten. Med start i Tokyo nästa år och fram till och med OS i.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Håkan Hardenberger blir MSO:s första hedersartist

"Det är lite som när folk symboliskt gifter om sig och bekräftar sina löften.".

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Minusränta från första öret hos tysk bank

En bank i Tyskland har infört negativ sparränta på allt sparande på vanliga sparkonton. Det handlar om banken Raiffeisen i Fürstenfeld i närheten av München där sparare nu får betala för sitt sparande från första öret. Räntan är satt till -0,5 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.