Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 15 November, 10:51

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 10:45

Fallfrukt kan bli grannens festvergivna pplen, plommon, svamp och br har ftt nya hem ver hela landet tack vare den elektroniska anslagstavlan. Sidan har legat uppe i cirka tv veckor och har ver 1800 medlemmar, men n s lnge r intresset svalt i Skne.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fallfruktkan bli , grannens, fest
Norrtelje Tidning - 14 mar 13 kl. 16:17

Riktade pistol mot grannens fest

Avlossade skott i luften för att tysta ljudet från festen..

Nyheter 24 - 13 mar 14 kl. 13:08

Hörde grannens nazihälsning – skrev arg lapp och lämnade Anne Franks bokAnne Frank

GÖTEBORG. Léon Löwered, 30, har inget emot hög musik och att det är "livat i huset" – men han reagerade starkt på sina grannars fest och lämnade en "arg lapp" dagen efter."Jag tyckte att det mer än roligt när ni mellan 12-01 stod och upprepande skrek SIMHALL SIMHALL SIMHALL!

Cornucopia - 08 okt 16 kl. 14:15

Ohållbar biogas från fallfrukt utarmar näringsämnena

Biogasproducenter som Stockholm Vatten slår på stort att hushållen ska samla ihop sin fallfrukt och lämna in frö att den ska bli till biogas. Detta är förstås ohållbart, då det utarmar näringsämnen ifrån äppelträdens trädgårdar och på sikt kommer leda till allt sämre äppelskördar. Allt är nämligen inte energi och kretsloppskoldioxid i naturens kretslopp - det behövs näring också.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 11 kl. 01:32

Fyllefällde grannens tallar med såg

Mannen fick en "fylleknäpp" och sågade ner tre av grannens tallar. Nu väntar dagsböter, skadestånd och villkorlig dom för 46-åringen. Han hade bett grannkvinnan på Gotland att ta ner träden som skymde utsikten.

Skånskan - 03 apr 18 kl. 13:03

Hotades med kniv efter fest på boendet

FROSTAVALLEN Det var en stökig fest på stödboendet för asylsökande på Frostavallsvägen i helgen. En person hotades med kniv efter att han klagat på högljudd musik.Det var i söndags vid 03.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Avslag för biogas av fallfrukt

Kommunstyrelsens arbetsutskott föreslår att en motion om att låta fallfrukt bli biogas ska avslås..

YA - 22 sep 15 kl. 03:00

Fallfrukt blir till biogas

Ystadborna kan nu lämna in sin fallfrukt till avfallsanläggningen i Hedeskoga. I slutändan förvandlas frukten till biogas och biogödsel..

UNT - 07 sep 17 kl. 17:05

Uppsalabornas fallfrukt blir biogas

Nu är det fritt fram att lämna in fallfrukt på kommunens återvinningscentraler..

Sydöstran - 13 sep 18 kl. 14:00

Hästar tvingades äta fallfrukt i brist på hö

Hästarna i hagen ska inte ha fått hö på en vecka och istället tvingats äta fallfrukt från träden. Nu anmäls en hästägare anmäls misstänkt för brister i djurhållningen..

UNT - 19 sep 18 kl. 13:07

Rekordmycket fallfrukt blir biogas

Under den här månaden har Uppsala vatten fått in mer fallfrukt än under hela fallfruktsäsongen 2016..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Frölunda startar damlag

Frölunda kommer att starta ett lag på damsidan. Göteborgsklubben vill även skapa ett nationellt ishockeygymnasium för tjejer. – Det här är något vi gör seriöst och inget som det kommer slarvas med, säger Frölundas ordförande Mats Grauers till Göteborgs-.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

”Rust” kommer till konsoler nästa år

Det populära överlevnadsspelet "Rust" ges ut till Playstation 4 och Xbox One nästa år, skriver sajten Polygon. Nyheten släpptes av den brittiska spelutvecklaren Facepunch Studios under Microsofts pågående evenemang X019 i London. Företaget avslöjar inga.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Kvinna begärs häktad för barnvåldtäkt

En kvinna i 25-årsåldern har begärts häktad, misstänkt för grov våldtäkt mot barn och grovt barnpornografibrott. Enligt häktningsframställan ska brotten ha begåtts på en ort i Småland. Kvinnan greps och anhölls i onsdags.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Två begärs häktade efter skottlossning på Eriksfält

Båda är misstänkta för medhjälp till mord mot en tonåring som skottskadades..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Danske skandalpoetens bok ges ut i Sverige

En ny diktsamling av den skandalomsusade danske poeten Yahya Hassan ges ut i Sverige, skriver Dagens Nyheter. Boken, som heter "Yahya Hassan 2" gavs ut utan förvarning i Danmark häromdagen. – Här har vi en diktsamling som i mina ögon har en väldigt hög.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Skörden 15 procent bättre än snittet

Cirka 15 procent större än genomsnittet. Årets spannmålsskörd blev god, bland annat till följd av ett extra bra utfall från höstveteskörden, enligt siffror från Statistiska centralbyrån och Jordbruksverket. Totalskörden av spannmål landade på 6,1 miljon.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Efter tunga hösten ska Toivio ta Finland till EM

Säsongen i allsvenskan blev en besvikelse, men i landslaget är det succé..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Sverige måste vara redo för en anstormning

Rumänien kommer gå för seger – kan blågult stoppa dem?.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tyskland inför krav på mässlingsvaccinering

Från och med i mars nästa år måste barn i Tyskland vara vaccinerade mot mässling när de börjar i förskola eller skola. Den nya lagen både välkomnas och väcker kritik. Föräldrar som bryter mot vaccintvånget för barnen riskerar att få böta upp till 2 500.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Cas-rättegången mot simstjärnan inleds

I dag förhörs den kinesiske simmaren Sun Yang av idrottens skiljedomstol Cas. Förhöret hålls inför öppna dörrar på 27-åringens egen begäran. Det är andra gången i historien som ett förhör inför Cas hålls öppet för allmänheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.