Kristianstadsbladet > Inrikes

Sunday, 17 November, 23:46

Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 10:44

Beslut om terrorgripna i dagklagaren Agnetha Hilding Qvarnstrm sade sig p morgonen inte ha tid att svara p frgor.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , terrorgripnai , dag
Nyheter 24 - 13 mar 12 kl. 10:56

KU:s ordförande: "Inget Tolgfors-beslut i dag"


På tisdagen sammanträder konstitutionsutskottet, men man kommer inte fatta beslut i frågorna som rör anmälan mot försvarsminister Sten Tolgfors. STOCKHOLM. Miljöpartiets KU-anmälan mot försvarsminister Sten Tolgfors (M), för regeringens hantering av affären kring den planerade vapenfabriken i Saudiarabien, tas på tisdagen upp i konstitutionsutskottet - men ett beslut dröjer.?

Expressen - 25 jul 13 kl. 12:37

"Det vore korkat att ta sådana beslut i dag"

GÖTEBORG/STOCKHOLM. EM är slut för svensk del. Om två år är det VM i Kanada.

DN - 02 feb 16 kl. 12:34

Efter JO-kritiken: ”Jag skulle ta samma beslut i dag”


JO kritiserar Linköpings kommunstyrelse för att ha agerat opartiskt och osakligt vid avbokningen av Kartellen från ungdomsfestivalen ”Keep it loud” 2014. Men dåvarande kommunstyrelseordförande Paul Lindvall (M) säger att han skulle ta samma beslut i dag..

Jmini.se - 15 jun 16 kl. 06:24

Framtidens sjukvård kräver kloka beslut i dag

Framtidens sjukvård kräver kloka beslut i dag På regionstyrelsen sammanträde den 14 juni kommer Socialdemokraterna och Miljöpartiet kräva att förslaget på översiktsplan för Länssjukhuset Ryhov samt förslaget på ny vårdbyggnad återremitteras til.....

YLE - 23 maj 15 kl. 04:38

Sipilä: Stora beslut i dag

Lördagen blir de stora beslutens dag i regeringsförhandlingarna, sade regeringsbildaren Juha Sipilä (C) sent på fredagskvällen. Enigt Sipilä ska förhandlarna slå fast ramarna för ekonomin, skatterna och reformerna. - Förberedelserna ser nu ut att ha framskridit så pass att beslut kan fattas, sade Sipilä då han lämnade förhandlingarna i statsrådets festvåning Smolna på kvällen.

P3 - 01 apr 11 kl. 09:20

Beslut i dag om svensk flyginsats

I dag fattar riksdagen beslut om Sverige ska delta i den internationella militära insatsen i Libyen. Debatten sänds direkt: Senare i eftermiddag, med start klockan två, håller Blekinge flygflottilj ett pressmöte. I fokus kommer frågan om den så kallade flygförbudszonen vara, och där det kan bli aktuellt för Sverige att delta.

Dalarnas tidningar - 18 apr 11 kl. 06:08

Beslut i dag om jättebesparingar

[DALARNA] I dag kommer landstingsfullmäktige att ta beslut om landstingets sparpaket, som bland annat innehåller de omdebatterade neddragningarna vid Ludvika lasarett..

Nya Wermlands Tidningen - 29 maj 12 kl. 07:30

Beslut i dag om skolornas framtid

I dag, tisdag, kan den framtida skolorganisationen i Grums avgöras. Då kommer frågan upp till beslut i kommunstyrelsen..

DN - 26 feb 15 kl. 00:05

Beslut i dag: Kvarlevorna på KI ska lämnas tillbaka


Regeringen fattar i dag beslut om att återlämna mänskliga kvarlevor från Karolinska institutet till Nya Zeeland och Franska Polynesien. Samtidigt sätter forskningsminister Helene Hellmark Knutsson (S) ökat tryck på KI att hantera resten av kraniesamlingen. – Jag ser det som självklart att man behöver lyfta fram det här i ljuset, säger hon..

UNT - 27 okt 15 kl. 07:00

Beslut i dag om städning av läger

I dag väntas Malmös miljönämnd fatta beslut om städning av EU-migranternas läger på Industrigatan i Malmö, vilket betyder att det måste tömmas..

Corren - 27 okt 15 kl. 07:00

Beslut i dag om städning av läger

I dag väntas Malmös miljönämnd fatta beslut om städning av EU-migranternas läger på Industrigatan i Malmö, vilket betyder att det måste tömmas..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 10:45

SMHI varnar för storm och kraftigt snöfall

Det blåser rejält i fjällen och stora mängder snö är på väg in över landet. En del besvär i trafiken kan väntas de närmaste dagarna. - Just nu har vi en del varningar utfärdade, säger SMHI:s meteorolog Marcus Sjöstedt.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 07:15

Regeringen vill utreda organdonation igen

Det råder stor brist på organ i Sverige, men ny lagstiftning som ska öka antalet donationer drar ut på tiden. Nu vill regeringen att frågan ska utredas på nytt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hösten 2015 presenterades en utredning om hur organ bättre kan tas till vara.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 04:34

Bättre traumavård för flyktingar

Genom ett nytt projekt på Akademiska sjukhuset i Uppsala ska vården tidigare fånga upp nyanlända som upplevt krig, terror och tortyr och lider av trauman och psykisk ohälsa, rapporterar SR Ekot.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:01

Kvinna död i villabrand

Kvinnan hittades död i villan och ska ha varit ensam i huset, skriver polisen på sin hemsida. Larmet kom strax före klockan 19 på söndagen. Villan ska spärras av för teknisk undersökning men polisen har ingen misstanke om brott.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 20:54

Jägare försvunnen i Kramfors - spår på isen

En stor sökinsats pågår efter en jägare som saknas i Kramfors mellan Värsön och Byön i Storfjärden. Man har hittat skidspår på isen och en vak, uppger räddningstjänsten för SVT Västernorrland.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 18:40

Sjöstedt: Jag är besviken på Lars Ohly

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är besviken på sin företrädare Lars Ohly. Den senare tänker lämna partiet efter att ha portats från dess arrangemang efter anklagelser om att han sexuellt ofredat kvinnor. - Jag är besviken på Lasse och jag vet att han är besviken på sig själv.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 17:54

"Alliansregering ska driva Natomedlemskap"

Moderatledaren Ulf Kristersson har kursen fast inställd på Natomedlemskap. - En Alliansregering under min ledning kommer metodiskt att fortsätta närmandet till Nato, med fullt medlemskap som uttalat mål, säger han.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.