Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 16 November, 00:57

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 10:37

Sofia bloggar på folkbladet.nuUMEÅ Följ Sofia Jakobssons blogg från proffslivet i Ryssland på folkbladet.nu. Läs även: På resande fot! FOTO: ULF HÄGGLUND UMEÅ Sofia Jakobsson inleder i veckan sitt proffsäventyr i Rossiyanka. Som du kan följa på hennes nya blogg på folkbladet.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ Följ Sofia Jakobssons, Ryssland, FOTO, ULF HÄGGLUND UMEÅ Sofia Jakobsson, Rossiyanka

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sofia, bloggar, folkbladet.nu
Nyheter 24 - 16 jul 12 kl. 11:27

Sofia Arvidsson sätter sitt hopp till Whitney Houston


OS-HOPPET. Den svenska tennisspelaren Sofia Arvidsson hoppas kunna "skrälla lite" i OS. Låten som ska ge Sverige medalj?

Eurosport - 22 maj 13 kl. 14:32

Tennis - Strandlund-Tomsvik: "Sofia var trött och sliten"

Maria Strandlund-Tomsvik bloggar om faktorerna bakom Sofia Arvidssons jätteförlust i Bryssel..

YLE - 03 jul 17 kl. 04:35

Bloggar och tankesmedjor vanliga källor i asylbeslut

Den vanligaste källan Migrationsverket hänvisar till i asylbesluten är medier. Det visar en sammanställning som Yle Nyheter har gjort av källorna i 13 negativa asylbeslut. Genomgången visade att Migri hämtar en stor del av sin information från FN:s flyktingorgan UNHCR och säkerhetsråd UNSC, samt från olika europeiska migrationsmyndigheter.

Sydsvenskan - 31 maj 11 kl. 06:30

Fyrtio bloggar om dagen

Foto: Daniel Ekbladh
De är bloggberoende, modeintresserade och blivande journalister. Varje dag betar de fem tjejerna av ett fyrtiotal bloggar, främst för ­inspiration. Det finns en baksida och tjejerna är medvetna om de ohälsosamma kroppsidealen och reklamen.

YLE - 23 nov 16 kl. 14:59

Vi litar på bloggar när det gäller hälsan

En stor del av oss får information om hälsa och kost från bloggar och sociala medier. Träningsbloggaren Lina Björkskog känner därför ett stort ansvar för det hon skriver. Många av oss, 37 procent för att vara mer exakt, vänder oss till bloggar och sociala medier när vi har en fråga om vår kost.

YLE - 05 apr 17 kl. 04:00

Oklart vad som är kommersiellt innehåll på bloggar och sociala medier

Flera finländska stjärnor på plattformar såsom Youtube och Instagram gör det inte alltid klart när det de säger eller skriver är ett kommersiellt budskap, på uppdrag av ett företag, och när det inte är det. Det här beror både på okunskap och på att det råder förvirring om vilka riktlinjer man borde följa. "Det var fantastiskt att äta sushi!

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 19:03

YouTube har större påverkan än Instagram och bloggar

Troot Network tillsammans med OMD har idag släppt en studie kring användarbeteendet på bl.a. YouTube, bloggar och Instagram.

YLE - 27 mar 14 kl. 04:00

Bloggar förenar flickor som lider av ätstörningar

Flickor som lider av ätstörningar söker ofta gemenskap genom att blogga om sina liv, visar en doktorsavhandling vid Åbo Akademi. På en blogg kan man förbli anonym men ändå ha en gemenskap, säger Ann-Charlotte Palmgren som forskat i ämnet. Palmgren har studerat bloggar på den svenska nätgemenskapen ungdomar.

Dagensanalys.se - 25 okt 16 kl. 14:00

”Bloggpanelen” – nytt svenskt initiativ ska ta reda på våra åsikter om bloggar

Stockholmsbaserade analys- och undersökningsföretaget Nepa ska tillsammans med Tailsweep, en sociala mediekanal starta ”Bloggpanelen”. Målet är att ta reda på läsarnas åsikter kring just bloggar – och ge värdefulla insikter om vad folk vill läsa på nätet. Tailsweep har samlat på sig tillgång till en mediekanal med en mängd bloggar och sidor på sociala medier.

BT - 07 mar 11 kl. 14:57

Ny chefredaktör på Folkbladet

Efter nästan tio år lämnade Christer Sandberg på måndagen sin plats som kombinerad chefredaktör, vd och ansvarig utgivare för östgötska Folkbladet. Chefskapet tas över av Widar Andersson som varit politisk redaktör på Folkbladet sedan 2004. Andersson kommer även i fortsättningen att skriva politiska ledare.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.