Regeringen > Nyheter

Friday, 15 November, 13:24

Regeringen - 13 sep 11 kl. 10:53

Pressträff med Fredrik Reinfeldt och Moldaviens premiärministerKlockan 13.30 idag hålls en pressträff i Rosenbad i samband med att statsminister Fredrik Reinfeldt tar emot Moldaviens premiärminister Vladimir Filat för överläggningar.På agendan står bilaterala frågor samt aktuella EU-frågor inklusive Moldaviens strävan att närma sig EU. Förberedelserna för toppmötet om det Östra Partnerskapet som äger rum i slutet av september kommer också att diskuteras. Pressmeddelande: Fredrik Reinfeldt tar emot Moldaviens premiärminister Statsrådsberedningen, 13 september 2011.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Fredrik Reinfeldt, Moldaviens, Rosenbad, Vladimir Filat, EU, Östra Partnerskapet, Reinfeldt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressträffmed , Fredrik, Reinfeldtoch , Moldaviens, premiärminister
Regeringen - 02 sep 13 kl. 07:40

Pressträff med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

Idag, måndagen den 2 september, har statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam pressträff på Socialdepartementet. Vid pressträffen kommer en nyhet ur höstens budget att presenteras. Pressmeddelande: Pressträff med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 2 september 2013.

BT - 15 sep 14 kl. 14:52

Fredrik Reinfeldt har avgått

Fredrik Reinfeldt har nu gått till riksdagens talman och lämnat in avskedsansökan för sig själv och sin regering. Talmannen Per Westerberg visade upp dokumenten för journalister utanför sitt kontor. - Jag har egentligen bara att meddela att statsministern har inlämnat sin avgångsansökan, sade Westerberg.

Världen Idag - 15 sep 14 kl. 16:54

Nu har Fredrik Reinfeldt avgått

På eftermiddagen var Fredrik Reinfeldt inne hos talmannen och lämnade in sin ansökan om entledigande som landets statsminister.Under en kort pressträff i riksdagen meddelade Westerberg på måndagseftermiddagen att han beviljat Reinfeldts ansökan. Fredrik Reinfeldt var själv inte med på pressträffen.

Regeringen - 19 jun 13 kl. 12:51

Fredrik Reinfeldt tar emot Islands statsminister Sigmundur Davíð Gunnlaugsson

Statsminister Fredrik Reinfeldt tar i dag emot Islands nye statsminister Sigmundur Davíð Gunnlaugsson för överläggningar i Stockholm. På agendan för mötet står bland annat de bilaterala förbindelserna mellan Island och Sverige, Islands relation till EU samt samarbetet inom Norden och Arktiska rådet. Klockan 13.

Regeringen - 04 mar 13 kl. 09:45

Fredrik Reinfeldt tar emot Thailands premiärminister Yingluck Shinawatra

Måndagen den 4 mars tar statsminister Fredrik Reinfeldt emot Thailands premiärminister Yingluck Shinawatra för överläggningar i Rosenbad. På agendan för överläggningarna står bland annat de bilaterala relationerna mellan Sverige och Thailand och hur de ytterligare kan utvecklas, till exempel när det gäller handelsförbindelser, investeringar och turism. En direktsänd pressträff hålls klockan 13.

Regeringen - 06 maj 13 kl. 16:20

Fredrik Reinfeldt tar emot Herman Van Rompuy

Tisdagen den 7 maj tar statsminister Fredrik Reinfeldt emot Europeiska Rådets ordförande, Herman Van Rompuy, för överläggningar i Rosenbad. På agendan för mötet står aktuella EU-frågor med särskilt fokus på det ekonomiska läget i EU och förberedelserna för de kommande EU-toppmötena under 2013. Klockan 10.

Regeringen - 01 okt 13 kl. 12:54

Fredrik Reinfeldt tar emot Portugals president Cavaco Silva

Idag, tisdagen den 1 oktober, tar statsminister Fredrik Reinfeldt emot Portugals president dr Aníbal Cavaco Silva för överläggningar i Rosenbad. På agendan står relationen mellan Portugal och Sverige, handelsfrågor, ekonomiska situationen i EU och aktuella utrikespolitiska frågor. En gemensam, webbutsänd pressträff hålls kl.

Trelleborgs Allehanda - 15 sep 14 kl. 14:39

Fredrik Reinfeldt har avgått

Foto: Henrik Montgomery/TT
Fredrik Reinfeldt har nu gått till riksdagens talman och lämnat han in avskedsansökan för sig själv och sin regering.
Talmannen Per Westerberg visar upp dokumenten för journalister utanför sitt kontor. - Jag har egentligen bara att meddela att statsministern har inlämnat sin avgångsansökan, säger Westerberg.

Expressen - 03 jul 13 kl. 14:10

Så ska Fredrik Reinfeldt skapa jobb

ALMEDALEN. VISBY. Regeringen skjuter till pengar till handledare och subventionerar lönen för de ungdomar som får jobb via yrkesintroduktionsavtal.

Barometern - 19 okt 13 kl. 18:17

Reinfeldt gav en lektion

Integration, arbetslinje, ekonomi och skola. Statsminister Fredrik Reinfeldt målade med stora breda penseldrag när han öppnade M-stämman. Den stora kongressalen i Louis de Geer konsert och kongress i Norrköping var i det närmaste full.

Regeringen - 22 apr 14 kl. 09:07

Pressträff om nya satsningar på försvaret

Klockan 11.00 i dag håller statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en pressträff i Rosenbad. Vid pressträffen kommer de att presentera nya satsningar på försvaret.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.