Regeringen > Nyheter

Thursday, 21 November, 05:08

Regeringen - 13 sep 11 kl. 09:11

Ny generaldirektör för FörsäkringskassanKlockan 11.00 idag presenterar regeringen ny generaldirektör för försäkringskassan. Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson och den nya generaldirektören medverkar på pressträffen. Presmeddelande: Ny generaldirektör för försäkringskassan Socialdepartementet, 13 september 2011.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Försäkringskassan, Ulf Kristersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny generaldirektörför , Försäkringskassan
SR - 27 aug 15 kl. 12:14

Ann-Marie Begler blir ny generaldirektör i Försäkringskassan

Skolinspektionens generaldirektör Ann-Marie Begler blir ny generaldirektör i Försäkringskassan. Det beslutade regeringen i dag..

Cornucopia - 09 aug 17 kl. 10:57

Omfattande assistansfusk på Försäkringskassan när Dan Eliasson var GD

Under nuvarande rikspolischefen Dan Eliassons tid som generaldirektör på Försäkringskassan skedde omfattande fusk med assistansersättningar, belopp i storleksordningen 2 - 3 miljarder kronor om året enligt en rapport från redan 2012. Ändå gjorde inte Dan Eliasson något åt det hela.


SvD avslöjar att enbart den senaste tiden har nästan 4 miljarder kronor gått till fuskande assistansbolag.

Realtid - 02 maj 19 kl. 10:36

Försäkringskassan får ny generaldirektör

Den nuvarande generaldirektören för Kriminalvården, Nils Öberg, blir ny generaldirektör för Försäkringskassan. "Förtroendet för myndigheten blir central i ledningsarbetet", säger han. .

Regeringen - 05 okt 17 kl. 14:30

Pensionsmyndigheten får tillförordnad generaldirektör

Idag utsåg regeringen Pensionsmyndighetens generaldirektör Katrin Westling Palm till ny generaldirektör på Skatteverket. Regeringen utsåg även Maria Rydbeck som tillförordnad generaldirektör från och med den 1 november 2017 till dess att regeringen utser en ny ordinarie generaldirektör. Maria Rydbeck är idag chef för ledningsstaben och ställföreträdande GD på Pensionsmyndigheten.

Västerbottens Folkblad - 20 dec 14 kl. 07:40

Ny generaldirektör har Norsjö-ursprung

Norsjöbördiga Ann Persson Grivas har utsetts till vikarierande generaldirektör för Försäkringskassan av regeringen. Ann Persson Grivas kommer närmast från en tjänst som vikarierande överdirektör på samma myndighet. Ann, som i dag är 53 år, har hunnit vara anställd på Försäkringskassan sedan februari 2008, sitter i myndighetens ledningsgrupp och är vikarierande överdirektör sedan 1 januari 2012 […].

DI - 27 aug 15 kl. 12:10

Ny generaldirektör för Försäkringskassan

Ann-Marie Begler blir ny generaldirektör för Försäkringskassan..

SvD - 27 aug 15 kl. 12:24

Hon blir ny chef på Försäkringskassan

Regeringen har nu utsett Ann-Marie Begler till ny generaldirektör för Försäkringskassan. Hon kommer direkt från jobbet som generaldirektör på Skolinspektionen. – Det här är som julafton att utse en chef för vår största och mest komplexa myndighet, säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll.

SvD - 03 jan 17 kl. 21:44

Generaldirektör: Skapa inte onödig oro om assistans

Försäkringskassan utgör en del i ett större system av stöd, där olika aktörer har olika ansvar. Den som inte beviljas statlig assistans har nästan alltid rätt till andra insatser från samhället. Det är viktigt att ha hela bilden av samhällets skyddsnät, för en mer rättvis diskussion om rätten till assi­stans, skriver Ann-Marie Begler, generaldirektör för Försäkringskassan.

Barometern - 27 apr 18 kl. 08:22

Uppgifter: Generaldirektören får lämna Försäkringskassan

Ann-Marie Begler, som tog över som generaldirektör för Försäkringskassan 2015, får lämna sitt uppdrag, erfar SvD..

SR - 04 maj 18 kl. 17:20

Chefer på Försäkringskassan vill ha tillbaka Ann-Marie Begler

Flera höga chefer på Försäkringskassan och flera före detta generaldirektörer skriver i dag ett brev till regeringen och socialminister Annika Strandhäll och protesterar mot beslutet att Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler får sparken..

SVT - 31 maj 18 kl. 12:53

Liberalernas krav: Återinsätt Begler som generaldirektör för Försäkringskassan

Liberalerna kräver i dag att regeringen återinsätter Ann-Marie Begler som generaldirektör för Försäkringskassan. Om inte menar man att man kommer att erbjuda henne jobbet igen om Alliansen vinner valet i år..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.