Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 13 November, 11:33

Aftonbladet - 13 sep 11 kl. 09:37

Mamman: ?Vill inte att han ska göra något mot Sverige?De terrormisstänkte 23-åringens mamma bestört över sonens gripandeBrodern: ?Han skulle aldrig ha att göra med den där skiten.?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MammanVill inte att han ska , göranågot mot , Sverige
YLE - 16 jun 16 kl. 17:32

Fler pappor stannar hemma med barnen – Finland fortfarande efter Sverige i jämställdhet inom familjen

Antalet finländska pappor som tar ut pappaledighet har ökat under hela 2000-talet, men fortfarande låter en femtedel av alla pappor helt bli att ta ut någon ledighet. Trots att Finland ligger bra till om man jämför med Frankrike eller Storbritannien så ligger vi långt efter Sverige då det gäller jämställdhet mellan föräldrarna. – Sverige är i en helt egen klass när det gäller till exempel attityder och hur man delar upp föräldraledigheten, säger ledande forskare Minna Ylikännö på Folkpensionsanstalten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mamman till de misstänkta bröderna i fallet om Lisa Holm talar ut

Mamman till de två misstänkta bröderna för mordet på Lisa Holm, fick i lördags veta att hennes söner gripits. Både mamman och frun till den yngste brodern, som bor i Litauen, är nu i chocktillstånd. Nästa månad skulle bröderna som bott i Sverige de senaste sex åren komma hem till Litauen för gott.

Nyheter 24 - 29 nov 13 kl. 08:43

Bott och jobbat i Sverige i tio år – får inte stannaAfghanska pass

– Jag kom hit när jag var 22 år. Nu har jag lärt mig språket, jag har fått ett fast jobb som avdelningsansvarig, jag betalar skatt. Jag orkar inte åka någon annanstans och börja om igen.

Nyheter 24 - 29 nov 13 kl. 08:43

Bott och jobbat i Sverige i tio år – får inte stannaAfghanska pass

– Jag kom hit när jag var 22 år. Nu har jag lärt mig språket, jag har fått ett fast jobb som avdelningsansvarig, jag betalar skatt. Jag orkar inte åka någon annanstans och börja om igen.

Skånskan - 24 apr 19 kl. 05:00

Bortförd flicka på väg hem till Sverige

Malmö Pappan som misstänks ha fört bort sin 17-årig dotter till Irak har gripits i London, efter att ha varit anhållen i sin frånvaro.
Socialtjänsten i Malmö har haft kontakt med flickan, som tros vara fri att resa hem till Sverige.– Vi fick information om var pappan kunde vara, och utfärdade en europeisk arresteringsorder för några veckor sedan.

BT - 14 sep 11 kl. 07:36

Mamman: "Jag vet att min son inte gjort något"

Han kom som femåring till Sverige och växte upp i Borås. Nu är han en av männen som har begärts häktade i Göteborg för förberedelse till mord.
?

Nyhetskanalen - 23 sep 12 kl. 22:59

Haddile får stanna i Sverige tills mamman har hittats

Utvisningshotade Haddile Khemice får stanna i Sverige under tiden migra- tionsverket letar efter mamman.
? Jag lovar att Haddile får bo kvar i sitt familjehem under tiden vi letar efter hennes mamma, säger migrations- verkets rättschef Mikael Ribbenvik till Expressen.

DN - 21 maj 19 kl. 19:14

Barnen och pappan utvisas till Afghanistan – mamman kvar

Fem månader gamle Benjamin är född i Sverige. Nu ska han och hans femårige bror Ali Asgar utvisas till Afghanistan.  Kvar i Sverige blir deras mamma, Javaher Rezai.

Blekinge Läns tidning - 11 jan 18 kl. 05:00

Mamman: ”Barnens liv är i fara”

Pappan har dömts till fängelse för att planera könsstympning av döttrarna i hemlandet. Nu hoppas mamman att hon och barnen ska kunna stanna i Sverige. – Deras liv är i fara om de återvänder, säger mamman..

Nyheter 24 - 21 nov 11 kl. 13:50

Hanna Fridén: "Glömmer inte mamman som såg cancern som en gåva"


KRÖNIKA. Hanna Fridén om ett antal historier som berör på djupet. Jag hoppas att ni sett Unicefs kampanj som går under namnet Undanflykter.

DN - 27 maj 16 kl. 09:52

60-åring äldsta nyblivna mamman i Sverige


På söndag firas mammor runt om i Sverige. Och de blir allt äldre. Den äldsta svenska mamman var drygt 60 år när hon födde barn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.