Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 13 November, 02:44

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 11 kl. 20:00

"Slum" i östra TrelleborgBrevskrivaren är upprörd över att det växer mycket ogräs på den yta där det tidigare var en lekplats. Han skriver också att gångarna på gatorna mellan området är igenväxta, vilket gör det obehagligt att gå där när det regnat.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborg, Pilevallskolan, Skenvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slumi , östra, Trelleborg
Trelleborgs Allehanda - 12 okt 19 kl. 21:00

Boende i östra Trelleborg får inte bygga solcellstak

Samhällsbyggnadsnämnden har nekat en person i östra Trelleborg att bygga en tillbyggnad till sitt hus med solceller på taket. Nu får kommunen stöd i sin bedömning av länsstyrelsen..

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 18 kl. 13:00

Stort lastbilscenter planeras i östra Trelleborg

Trelleborg kommer att förändras drastiskt de närmsta åren, om kommunen får som de vill. Utöver en nya ringled runt staden, en flytt av hamnen och ett helt nytt bostadsområde där västra delen av hamnen ligger, kommer ett stort lastbilscenter anläggas i anslutning till det nya hamnområdet. .

Trelleborgs Allehanda - 18 jan 19 kl. 16:00

Nattligt oväsen väntar boende i östra Trelleborg

Mellan måndag och fredag kommer ett staket att monteras intill järnvägen i de östra delarna av Trelleborg. Boende i närheten av järnvägen kan få sin nattsömn störd då arbetet kommer att utföras mellan midnatt och klockan fem på morgonen. .

Trelleborgs Allehanda - 01 okt 18 kl. 09:30

Fiberutbyggnad i östra Trelleborg pausas

IP-Only pausar arbetet med fiber i de östra delarna av Trelleborgs kommun, för att se över kvalitén på det utförda arbetet. Det innebär att slutdatumet skjuts framåt, något som retat upp flera drabbade..

Trelleborgs Allehanda - 16 apr 13 kl. 17:00

Kockums flyttar inte till Trelleborg

Arkiv: Scanpix
Det blir ingen flytt till Trelleborg för Kockums Industrier. I måndags kom det slutliga beskedet: företaget lägger ner sin produktion av järnvägsvagnar eftersom de inte har några order.
-Det är tragiskt, säger Björn Widell, vd på Kockums Industrier.

Trelleborgs Allehanda - 01 nov 19 kl. 15:06

Klart: Även Max öppnar restaurang i Trelleborg

Nu är det klart att ytterligare en snabbmatskedja tänker etablera sig i Trelleborg. Den här gången är det Max Burgers AB som planerar att öppna en restaurang i västra Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 20 mar 18 kl. 18:21

Heimstaden köper lägenheter i Trelleborg

80 lägenheter i östra Trelleborg byter ägare den 7 maj. Heimstaden köper två fastigheter och vill göra lyft både invändigt och i utemiljön..

Trelleborgs Allehanda - 20 feb 19 kl. 10:25

Trelleborg: Ammunition hittad gömd under hus

Skarp ammunition hittades på tisdagseftermiddagen gömd under en husgrund i östra Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 16 mar 19 kl. 23:42

Polisens förklaring: Därför körde helikoptern över Trelleborg

Flera boende i Östra Trelleborg reagerade över att en helikopter flög över området under lördagskvällen. Enligt polisen har man sökt i området efter misstänkta inbrottstjuvar. .

Trelleborgs Allehanda - 03 apr 19 kl. 10:39

Trelleborg: Parkerad bil rullade in i trädgård

En person boende i östra Trelleborg har anmält till polisen att en bil i rullning förstört flera saker i hans trädgård. .

Expressen - 11 okt 19 kl. 16:57

Trelleborg tar kampen – mot tångstanken

Kustremsan i västra Trelleborg ska fyllas med bostäder.Men först måste kommunen bli av med sin berömda (eller ökända) tångstank.– Tångdoften är en av frågorna inom det här projektet, säger Hans Lilja, projektchef på tekniska serviceförvaltningen..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Lögn om ålder ska polisanmälas

Majoriteten i kommunstyrelsen vill polisanmäla alla ensamkommande som ljuger om sin ålder. Sverigedemokraterna kan därmed få igenom sin motion i ärendet..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Stora brister på ungdomsboende

En ungdom klagade över smärta i handleden efter ett fall. Först sju veckor senare kontaktas vårdcentral, då hittar man en fraktur. Detta och en rad andra brister har uppdagats på ett ungdomsboende inom LSS.

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Stängt på Ystads tomteverkstad

Kommunerna har haft gyllene år. Det blir snålare med julklapparna framöver. .

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Många busskurer vandaliserade – glaset har tagit slut

Ovanligt många av Skånetrafikens busskurer har vandaliserats under hösten. Inte minst i Trelleborg, där glasrutor krossats både längs Hedvägen och på vägen ut mot Gislövs läge. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Kommun: JO kräver svar om handlingar som inte lämnats ut

Arbetsmarknadsförvaltningen har dröjt i mer än ett år med att lämna ut allmänna handlingar till Akademikerförbundet SSR. Justitieombudsmannen kräver nu svar av kommunen på varför..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Sommarjobbet blev en ögonöppnare – ”Så jag vill ha det”

Sommarjobbet 2018 blev en avgörande ögonöppnare för Emilia Hagesäter. Då fick hon genom kommunen uppdraget att föreläsa om tobak för sjätteklassare för organisationen A non smoking generations räkning. – Det fick mig verkligen att fastna för frågan, säger hon..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Dags att utse TA:s kulturpriskandidat

En klädskapare som inte är så intresserad av kläder, en modedesigner som inte följer modets nycker, en färgälskare som själv klär sig dämpat. Linda Ralston Ooms från Södra Åby gör kläder som säljs i hela Europa, gjorda för att framhäva bärarens personlighet år efter år. .

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Besked i dag: Marianne Mörck blir årets julvärd i SVT

Skådespelaren Marianne Mörck får det ärofyllda uppdraget att vara SVT:s julvärd på julafton 2019..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Tre klubbar jagar ny tränare – så ser tränarläget ut inför nästa år

Nästan alla lokala klubbar har löst tränarfrågan till nästa säsong. I TFF, Behar och Klagstorp råder dock stor osäkerhet. TA-sporten har summerat läget i de lokala lagen om hur det ser ut på tränarfronten nästa år..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Tioåring hade luftvapen i skolan – blev polisanmäld

En tioårig elev hade på fredagen med sig en så kallad soft airgun, ett luftvapen, till en skola i Trelleborg. När det upptäcktes valde skolans personal att göra en polisanmälan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.