Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 14 November, 20:44

Aftonbladet - 13 sep 11 kl. 08:46

Utnämnd till värsta chefenSocialstyrelsens Lars-Erik Holm korad till Sveriges sämsta chefMedarbetarna vittnar om skräckvälde. ?Talar tvärtomspråket?..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Lars-Erik Holm, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utnämndtill , värsta, chefen
Dagens PS - 03 jul 19 kl. 07:57

IMF-chefen utnämnd att ta över ECB

Christine Lagarde, som idag är chef för den internationella valutafonden IMF, föreslås att ta över som ny ordförande för den europeiska centralbanken, ECB. Det rapporterar CNBC. Christine Lagarde, som har lett IMF sedan 2011, skulle på ECB efterträda Mario Draghi.

Kristianstadsbladet - 21 jun 12 kl. 08:00

Ny kontraktsprost utnämnd

Foto: Tommy Svensson
Kyrkoherde Pia Wiktors i Bromölla har utnämnts till ny kontraktsprost för Villands och Gärds kontrakt, det vill säga församlingarna i Bromölla och Kristianstad kommun. I september går nämligen nuvarande prost Erland Stiber i pension efter 22 år.
Ni kanske känner igen henne som kåseriskribent för Kristianstadsbladet för fyra år sedan, kanske ni har mött henne i församlingen eller på ett konfirmationsläger?

YLE - 11 apr 13 kl. 13:08

Corinna Tammenmaa utnämnd till språkrättsråd

Juris magister Corinna Tammenmaa har utnämnts till språkrättsråd vid justitieministeriet. 42 personer hade sökt till tjänsten som är placerad vid justitieministeriets enhet för demokrati, språk och grundläggande rättigheter. Språkrättsrådet sköter olika administrativa uppgifter som hänför sig till språklagen och förverkligandet av de språkliga rättigheterna.

Expressen - 21 maj 17 kl. 20:38

Anders Arborelius från Lund utnämnd till påvens kardinal

Han är Stockholms biskop men växt upp i Lund.Anders Arborelius som utnämnts till kardinal, Sveriges första, blev själv överraskad av beskedet.– Jag trodde först att det var ett skämt.

Expressen - 18 nov 15 kl. 11:33

Beckham utnämnd till världens sexigaste

David Beckham är världens sexigaste man, enligt magasinet People. Den 40-åriga före detta fotbollsspelaren fick utmärkelsen för första gången – och rev ner ordentliga skratt när han presenterades av Jimmy Kimmel. – Det är det största ögonblicket i min karriär, jag kan inte tro det är sant, säger han och skrattar.

Sydsvenskan - 20 nov 14 kl. 16:29

Suzanne Osten utnämnd till filmambassadör

Svenska Filminstitutet har utsett dramatikern, regissören och professorn Suzanne Osten till Sveriges första filmambassdör. Hennes uppdrag blir att höja barnfilmens status.– Det är ett hedersuppdrag.

SVT - 27 aug 15 kl. 16:27

Ny grekisk regeringschef utnämnd

Greklands första kvinnliga premiärminister heter Vassiliki Thanou. Hon leder landet fram till nyval i september. Ett val som Syrizaledaren Tsipras är favorittippad inför, trots att han tycks ha gjort en kovändning om kravet på skuldnedskrivning..

DN - 18 maj 14 kl. 07:41

Chefen avgör din framgång

Nio av tio av de största svenska chefstalangerna anser att chefen har betydelse för hur väl man själv lyckas i ett chefsuppdrag. En av dem som tycker så är Eliza Kücükaslan, just utnämnd till framtidens kvinnliga ledare av organisationen Ledarna..

YLE - 22 nov 13 kl. 16:19

"Terrorbalans möjliggör politiska utnämningar"

Partiboken spelar fortfarande en roll då topptjänster inom statsförvaltningen tillsätts. Och det kan ta en stund, innan den kulturen försvinner, menar professor i statskunskap, Göran Djupsund. – Politiska utnämningar har varit landets sed så fruktansvärt länge att det är svårt att komma loss från den kulturen även om världen förändras.

Nya Wermlands Tidningen - 29 jun 17 kl. 10:42

Hon är Sveriges första kvinnliga riksspelman på klarinett

Therese Olsson Hugosson, boende i Svanskog, som vid 26 års ålder har blivit utnämnd till Sveriges första kvinnliga riksspelman på klarinett..

SVT - 05 nov 19 kl. 16:54

Nigerias första Oscarsbidrag diskvalificeras

Nigerias första Oscarsbidrag Lionheart diskvalifieras av Oscarsakademin. Det eftersom filmens dialog i huvudsak är på engelska, som är det officiella språket i Nigeria. Den var utnämnd att tävla i kategorin bästa internationella film..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Podden där man bara snackar skit

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Man livshotande skadad efter misshandel

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Uppgifter:: Svenska startelvan mot Rumänien

Aftonbladet - 10 timmar sedan

Stora klädkedjan byter namn

Aftonbladet - 1 timme sedan

Jagade VM-guld – då brast halspulsådern

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Villa i lågor i Haninge

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Så får Lottie Knutsson bort artrosvärken

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Skjutning vid skola i USA – flera skadade

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.