Expressen > Nöje

Friday, 15 November, 21:06

Expressen - 13 sep 11 kl. 09:44

Nu är Rapace skilsmässa klarOla och Noomi Rapaces skilsmässa är fullföljd. Nästan ett år efter att Noomi Rapace lämnade in skilsmässoansökan kom bekräftelsen från det före detta skådespelarparet i går till tingsrätten. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rapace, Noomi Rapaces, Noomi Rapace

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är Rapace, skilsmässa, klar
Expressen - 22 jun 15 kl. 13:50

Lailas och Niclas skilsmässa klar

I november förra året ansökte Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren om skilsmässa. På måndagen gick den igenom i Stockholms tingsrätt. I dokumenten framgår det att det är Laila Bagge Wahlgren som har varit den drivande i skilsmässan..

Expressen - 16 sep 15 kl. 20:18

Sven Nylanders skilsmässa klar

I februari ansökte Sven Nylander och hans fru om skilsmässa. I dag gick den igenom i Malmö tingsrätt. – Vi skiljs som vänner, säger den före detta häcklöparen..

Expressen - 24 jan 15 kl. 18:44

Collins skilsmässa från frun Faye klar

Tv-prästen Stephen Collins utnyttjade en minderårig sexuellt och erkände det för sin fru Faye Grant under en terapisession, vilket Grant i hemlighet spelade in. Nu är makarnas skilsmässa klar, skriver People. Enligt deras överenskommelse måste den inspelade bekännelsen förstöras..

Aftonbladet - 30 jul 12 kl. 20:54

Reinfeldts skilsmässa klar

Filippa har skrivit under skilsmässohandlingarna.

Expressen - 18 okt 14 kl. 19:22

Nu är Heidi Klums och Seals skilsmässa klar

Nu är det officiellt - Heidi Klum och Seal är skilda. Skilsmässan gick igenom tidigare i veckan, och enligt Perez Hilton ska såväl vårdnaden om barnen och pengar nu vara löst..

Västerbottens Folkblad - 30 apr 15 kl. 07:34

”Baywatch”-stjärnans skilsmässa klar

Det har varit en smutsig process, men nu är Pamela Anderson och Rick Salomon skilda. I ett gemensamt uttalande, som Us Weekly har tagit del av, ber ”Baywatch”-stjärnan och pokerspelaren om ursäkt för alla offentliga bråk i samband med separationen. ”Offentliga skilsmässor kan vara hårda och grymma.

YLE - 27 sep 15 kl. 13:44

Ett barn glömmer inte föräldrarnas skilsmässa

I offentligheten framställs skilsmässor ofta som positiva – men tunga – förändringar i livet. Föräldrarna skiljer sig för barnens bästa, för bara en lycklig förälder kan vara en bra förälder. Forskningen talar däremot ett dystrare språk.

YLE - 28 feb 13 kl. 10:02

Kaste familjeprojektet vill ge mera fokus på barnen vid skilsmässa

Familjer som ska skilja sig skall få mera hjälp. I familjeprojektet Kaste i Österbotten hjälper man kommunerna att utveckla sin hjälp till familjer i skilsmässa. Pamela Antila jobbar i projektet som speciellt fokuserar på barnen i skilsmässan.

YLE - 28 feb 13 kl. 10:04

Kaste familjeprojektet vill få mera fokus på barnen vid skilsmässa

Familjer som ska skilja sig skall få mera hjälp. I familjeprojektet Kaste i Österbotten hjälper man kommunerna att utveckla sin hjälp till familjer i skilsmässa. Pamela Antila jobbar i projektet som speciellt fokuserar på barnen i skilsmässan.

Posh24 - 16 aug 12 kl. 08:28

Kim Kardashians skilsmässa KAN vara klar i slutet av året!

Kim Kardashians bittra skilsmässa med Kris Humphries blir helt klart värre och värre för varje dag som går.... Men nu verkar det som att saker och ting närmar sig ett slut - men inte förrän i slutet av november! "Kris kommer göra allt han lagligen ska göra och om han blir tvungen att betala Kims rättegångskostnader kommer han att göra det.

Nyan - 19 jun 17 kl. 13:00

Man nekas skilsmässa på Åland

Tingsrätten har avvisat en mans ansökan om skilsmässa.

Mannen var bosatt i Filippinerna när ansökan gjordes den för ett år sen.

För tillfället är mannen och hans hustru bosatta i Sverige, men de söker om äktenskapsskillnad från Ålands tingsrätt eftersom mannen är född på Åland.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Förvirrat, TV4 – vem ska egentligen se på ”Idol”?

”Idol” går sämre än på länge – men TV4 gör ingenting för att rädda sig själva.I stället för att anstränga sig så att programmet känns aktuellt för kärnpubliken – barnfamiljerna – så tillåts Idolerna välja bort hitsen.Det gör att man som tittare ställer sig frågan: vem är det egentligen som ska kolla på ”Idol”?.

Expressen - 45 minuter sedan

Kishtis tårar efter Freddies hyllning till sin döda pappa

”Idol”-deltagaren Freddie Liljegrens pappa dog i en hjärtinfarkt för tre år sedan – och hann aldrig träffa sitt barnbarn Leia.I fredagens ”Idol” hyllade han sin bortgångne far – och skapade en allmän känslokollaps i direktsändning.– Det här var så vackert.

Expressen - 45 minuter sedan

Läkarens nya uppgifter – om prinsessan Dianas död

Prinsessan Dianas död i augusti 1997 skakade en hel värld.I ”Skavlan” kommer nu rättsläkaren Richard Shepherd med nya uppgifter om den tragiska dödsolyckan i Paris.– Diana var inte svårt skadad.

Expressen - 1 timme sedan

Hanna Hellquist beslut – i kampen med alkoholen

SR-profilen Hanna Hellquist dolde sin alkoholism från alla – tills det en dag fick räcka.I fredagens ”Skavlan” berättar profilen om beslutet att bli nykter.– Jag vet inte hur många år jag har legat i en säng och varit bakfull, det är ett sådant slöseri, säger Hanna Hellquist i ”Skavlan”..

Expressen - 3 timmar sedan

Tusse Chizas kärleksbesked – efter succén med Molly Sandén

Tusse Chiza, 17, gör succé i ”Idol” och har hyllats efter varje fredagsfinal. För Hänt berättar han hur han efter förra veckans duett med Molly Sandén fått mängder med kärleksinviter.  – Nu har många i min ålder hört av sig och uppskattat det.

Expressen - 4 timmar sedan

Millie Bobby Brown svarar på kritiken mot klädvalet

Hon är känd från Netflix-serien ”Stranger things” och syns ofta i olika outfits på de röda mattorna i Hollywood numera.Millie Bobby Brown, 15, berättar att många kritiserar henne för att klä sig för ”avklätt” och för ”vuxet.Något som hon nu slår tillbaka mot..

Expressen - 7 timmar sedan

Stjärnornas fina dynamik lyfter filmen

Det ska handla om Ford och Ferrari, men allt ljus hamnar oundvikligen på de två manliga fixstjärnorna Christian Bale och Matt Damon. Antagligen är det meningen, för i en tidigare produktionsfas lär Tom Cruise och Brad Pitt ha varit aktuella för rollerna, och dynamiken männen emellan är självklar: En är den excentriske outsidern, medan den andre är en mer tillbakalutad Texas-snubbe..

Expressen - 8 timmar sedan

Jack Vreeswijk drabbad av cancer

Jack Vreeswijk har drabbats av cancer, och tvingas ställa in konserter.På sin Facebook-sida berättar artisten att han har opererat bort en elakartad tumör.”Blev opererad i går och tumören är avlägsnad samt en bit av tjocktarmen”, skriver han..

Expressen - 9 timmar sedan

Är det inte alltid höst och dags att gå hem?

76 år gammal gör Roy Andersson en film som är exakt 76 minuter lång och inleder den med repliken ”det är redan september”. Det är egentligen detaljer, men de fyller mig ögonblickligen med känslor av både livets ändlighet och oändlighet. För är det inte alltid redan höst, sent på jorden och dags att gå hem?.

Expressen - 10 timmar sedan

Stjärnan hittades död och naken – delvis uppäten av gamar

Skådespelaren Charles Levin – känd från ”Seinfeld” försvann i slutet av juni, och hittades död veckor senare.Nu kommer det fram att Levin hittades naken i naturen – delvis uppäten av gamar.Det bekräftas i rapporter, skriver Page Six..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.