BT > Nyheter

Wednesday, 20 November, 23:37

BT - 13 sep 11 kl. 08:37

Överlidas folktandvård hotas igen
Folktandvården i Överlida är hotad. Igen.
Nu föreslås att denna klinik först blir ett annex till tandvårdskliniken i Svenljunga. Och att tandvården i Överlida sedan på sikt läggs ned och flyttas till Svenljunga.
?
Läs mer på BT
Läs mer om:
Överlida, Svenljunga, Roger Sjöstrand, Sjöstrand, Göteborg, Toftalyckan, Hillared, Furubergsgården, Marie Carlsson, Tina Litzell, Hanna Bengtsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överlidas, folktandvård, hotas, igen
Skånskan - 08 mar 16 kl. 15:04

Folktandvården gör vinst igen

SKÅNE Folktandvården Skåne fortsätter göra positiva resultat. Rörelseresultatet för 2015 hamnade på 62,8 miljoner kronor.2014 var för året som bolag för Folktandvården Skåne och de hade då ett rörelseresultat på 74,4 miljoner kronor.

Barometern - 28 sep 18 kl. 13:11

Avgift: Folktandvården får böta - igen

Senast i maj fick Folktandvården i Högsby en sanktionsavgift på 115 000 kronor av Arbetsmiljöverket. Nu är det dags igen - för nästan lika mycket till..

Dagens Media - 08 feb 17 kl. 10:54

Folktandvården täpper till baskethål och nyckelhål i ny kampanj

Både baskethål, tunnelhål och nyckelhål täpps igen i Folktandvårdens senaste kampanj som ska upplysa om rättigheterna kring tandvård..

NSD - 06 dec 17 kl. 12:42

Elfel inte hittat – folktandvård fortfarande stängd

Det är oklart när folktandvården i Gällivare kommer att kunna öppna igen..

NSD - 06 dec 17 kl. 12:42

Därför är folktandvården stängd

Det är oklart när folktandvården i Gällivare kommer att kunna öppna igen..

Kristianstadsbladet - 26 sep 12 kl. 17:11

Tandkliniken i Fjälkinge öppnar igen

Med början i mitten på oktober kommer det återigen att finnas möjlighet att få tänderna lagade i Fjälkinge. Dental Human AB slår då upp dörrarna till tandkliniken på Folketshusvägen.
Dental Human AB har inte någon tandklinik i Kristianstadstrakten sedan tidigare.

Expressen - 21 dec 18 kl. 09:21

Snart höjs priserna på tandläkarbesök – igen

Priset för tandvård tolvdubblats sedan 80-talet – det är fyra gånger mer än den genomsnittliga prisökningen för alla varor och tjänster.Nästa år höjer Folktandvården priserna ytterligare och i vissa regioner väntar rejält dyrare tandvård.Om du inte är i behov av akutvård finns det anledning att vänta med besöket – redan i vår blir det lättare att prisjämföra tandvården och därmed säga hejdå till din gamla tandläkare..

Skånskan - 30 maj 18 kl. 16:09

Fri tandvård för fler ger dyr nota

Skåne Den höjda åldersgränsen för barn och ungdomars tandvård riskerar att minska valfriheten och fördjupa klyftor. Privattandläkare lämnar vårdavtalet med Region Skåne, och flera överväger att göra det för att det inte är ekonomiskt lönsamt längre.Åldersgränsen för avgiftsfri tandvård för barn och ungdomar har successivt höjts från 19 till 21 år.

Uppsalanyheter.se - 04 feb 15 kl. 10:21

Andelen kariesfria ungdomar ökar

- Man tror att det inte kan bli bättre, men det kan det! Det säger Pia Gabre, cheftandläkare på Folktandvården i Uppsala län, med anledning av att andelen kariesfria barn och unga i länet ökat - igen.- Man tror att det inte kan bli bättre, men det kan det!

Sydsvenskan - 04 mar 13 kl. 06:30

Tandsköterska som såg det komiska

Ejvor Skoglund, 71 år, Oxie, har avlidit. Hennes närmaste är maken Bengt Skoglund och dottern Pia med familj.Ejvor föddes och växte upp på Orust.

Barometern - 21 dec 13 kl. 11:41

Tandläkare har anmälts

En tandläkare i Emmaboda har inte haft någon fungerande röntgenutrustning utan ”röntgat” med en vanlig kamera vilket lett till flera felaktiga ingrepp. Bristerna i privattandläkarens yrkesutövning är så anmärkningsvärda att patientsäkerheten hotas. Det anser Inspektionen för vård och omsorg, IVO, som efter en utredning av tandläkaren vill att Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd återkallar hans legitimation.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

117 miljoner saknas till Säs-byggen

Säs-styrelsen äskar om ytterligare 117 miljoner för att finansiera satsningarna på Psykiatrins kvarter och utbyggd infektionsklinik..

BT - 30 minuter sedan

PH-vinnaren: Visste att jag skulle kasta

Höstens "Paradise hotel"-säsong har väckt starka känslor i sociala medier. I finalen blåser Marcelo Peña sin nyblivna partner Erica Lindberg – och vinner själv en halv miljon kronor.

BT - 1 timme sedan

Listan: Här är politikerna som talade mest

Budgetdebattens första dag går mot sitt slut. Här är politikerna som äntrat talarstolen flest gånger: .

BT - 1 timme sedan

Emmas miso-bavarois blev en fullträff: ”Det känns asgött”

Emma Svanströms miso-bavarois blev en fullträff. Domarna föll pladask och Emma är nu en av fyra deltagare som bakar vidare i programmet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.