BT > Nyheter

Friday, 22 November, 09:30

BT - 13 sep 11 kl. 08:37

Elev sålde alkohol och cigaretter på skolan - tumult uppstodI fredags togs en elev på Mogaskolan på bar gärning när han skulle sälja alkohol och cigaretter till andra elever.
När han och en lärare gick till rektorn för att gå igenom vad som hänt utbröt ett mindre tumult.
Det var vid lunchtid som 16-åringen uppmärksammades. Han skulle lämna drycker till andra elever och i efterhand upptäcktes också en väska med alkohol ? en väska som beslagtogs.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Mogaskolan, Skansvik, Mogaskolans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elev, sålde, alkoholoch , cigaretter, skolan, tumult, uppstod
DalaDemokraten - 15 apr 16 kl. 16:55

Elev anmälde elev för misshandel

Polisen larmades till Sjöviks folkhögskola på tisdagen. Första uppgifterna sa att det var ene elev och en lärare som bråkade. Det visade sig vara en annan elev, en kvinna..

SmålandsPosten - 01 jul 13 kl. 06:26

Elev anmälde kränkning till Skolinspektionen

Alvesta kommun anmäldes till Skolinspektionen av en elev på lärlingsutbildningen för vuxna. Inspektionen friar och anser att skolan inte gjort något fel. En tidigare elev på Allbo Lärcenters lärlingsutbildning för vuxna har anmält till Skolinspektionen.

Sydöstran - 19 jul 17 kl. 17:38

Kränkt elev anmälde skola

Skolinspektionen fick i mars in en anmälan om en före detta elev på Jämjö kyrkskola som blivit utsatt för kränkningar av en annan elev. Eleven blev utsatt för kränkningar flera gånger under 2013 och 2014..

Skånskan - 07 okt 14 kl. 18:31

Elev anmälde knuff och hot

En elev på Praktiska gymnasiet i Ystad har polisanmält att en kille tog tag i hennes arm och knuffade omkull henne..

YA - 20 nov 17 kl. 13:06

Avstängd elev polisanmälde skolpersonal

En elev är avstängd efter konflikter mellan elever på Nils Holgersson-gymnasiet. Nu gör elevens förälder en polisanmälan om ofredande..

Sydöstran - 03 apr 19 kl. 18:00

Rektor anmälde inte kränkande behandling till huvudmannen

En lärare blev arg på sin klass och sa olämpliga ord. En elev anmälde det som kränkande behandling. Skolinspektionen tycker inte likadant, men kommunen kritiseras för att ärendet inte skötts rätt.

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 13 kl. 14:14

Elev polisanmälde hot

Gammalt groll mellan tre elever på Kungsgårdsskolan har lett till att både polis och socialförvaltning kallats in för att lösa tvisterna..

YLE - 27 mar 13 kl. 06:34

Simon sålde knark

Ordet knarklangare kan föra tankarna till farliga personer, kriminella gäng, vapen och mörka gränder. Men tänk om droger rör sig bland sådana vi aldrig anade? Vi har träffat en ung västnyländsk man som vi här kallar Simon.

YLE - 01 feb 16 kl. 09:45

Unga dricker mindre men ser också mindre risker med alkohol

En omfattande europeisk undersökning visar att ungefär en fjärdedel av eleverna i årskurs 9 inte dricker alls och allt färre dricker sig fulla. Andelen ungdomar som prövar på tobak och som röker dagligen har minskat stadigt under 2000-talet. År 2015 rökte cirka var tionde elev i årskurs 9 dagligen, medan var femte elev gjorde det för fyra år sedan.

BT - 31 dec 18 kl. 15:55

Svenljunga: Elev fick inte behålla sin alkohol - hotade skolpersonal

Att ta med sig med alkohol till en skolas lokaler är i många fall förbjudet, något som en elev i Svenljunga blev varse om i somras efter att skolpersonal hade beslagtagit hans alkohol. I samband med detta hotade eleven att slå in i huvudet på en anställd. Nu döms ynglingen för olaga hot.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

Engvall om första NHL-målet: Oerhört glad

Med en ny coach i båset – och en nästintill ny svensk på isen, bröt Toronto sin förlustsvit. Pierre Engvall gjorde karriärens första NHL-mål när Arizona besegrades på bortaplan..

BT - 15 minuter sedan

Stilla öppning på börsen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.