Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 21 November, 20:32

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 09:39

Vita Björn varnasUMEÅ Restaurangbåten Vita Björn i Umeå serverade alkohol till en underårig. UMEÅ Restaurangbåten Vita Björn i Umeå serverade alkohol till en underårig. Nu får man en varning av socialnämndens tillståndsutskott. Utskottet anser att Vita Björn brustit i legitimationskontrollen. Tillståndsinnehavaren för ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Björn, UMEÅ Restaurangbåten Vita Björn, Umeå, Vita Björn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vita, Björn, varnas
YLE - 29 aug 17 kl. 05:12

Morgonkollen: Niinistö träffade Trump i Vita huset, Nordkorea avfyrade missil över Japan

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes President Sauli Niinstö har träffat USA:s president Donald Trump i Vita huset. Säkerhetsfrågor och finländskt specialkunnande om Ryssland fick stor uppmärksamhet, och Trump sade att USA är extremt skyddande då det kommer till Östersjön.

Sydsvenskan - 26 nov 17 kl. 02:10

Pakistan varnas av USA efter frigivning

Banden till USA kan påverkas om inte Pakistan ställer Hafiz Saeed inför rätta, varnar Vita huset. Saeed, terrormisstänkt efter Bombaydåden 2008, släpptes nyligen fri. "Om inte Pakistan agerar för att frihetsberöva Saeed och åtala honom för hans brott.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 17 kl. 02:10

Pakistan varnas av USA efter frigivning

Banden till USA kan påverkas om inte Pakistan ställer Hafiz Saeed inför rätta, varnar Vita huset. Saeed, terrormisstänkt efter Bombaydåden 2008, släpptes nyligen fri. "Om inte Pakistan agerar för att frihetsberöva Saeed och åtala honom för hans brott.

GöteborgsPosten - 26 nov 17 kl. 02:55

Pakistan varnas av USA efter frigivning

Banden till USA kan påverkas om inte Pakistan ställer Hafiz Saeed inför rätta, varnar Vita huset. Saeed, terrormisstänkt efter Bombaydåden 2008, släpptes nyligen fri..

UNT - 26 nov 17 kl. 02:54

Pakistan varnas av USA efter frigivning

Banden till USA kan påverkas om inte Pakistan ställer Hafiz Saeed inför rätta, varnar Vita huset..

DN - 26 nov 17 kl. 05:42

Pakistan varnas av USA efter frigivning

Banden till USA kan påverkas om inte Pakistan ställer Hafiz Saeed inför rätta, varnar Vita huset. Saeed, terrormisstänkt efter Bombaydåden 2008, släpptes nyligen fri..

Expressen - 14 jun 18 kl. 06:41

Ryska kvinnorna varnas: ”De lider”

Dagen innan VM-starten kommer den ryska politikern Tamara Pletnijova med ett rasistiskt utspel. I en intervju med radiokanalen Govorit Moskva varnar hon ryska kvinnor från att ha sex med "icke-vita utländska män". – Det är en sak om de är av samma ras, men en annan om de är av en annan ras, säger hon enligt Reuters.

YLE - 01 maj 17 kl. 16:03

Analys: Motverkar den moderna feminismen sitt syfte?

Den feministiska rörelsen har genom historien bidragit till stora samhällsförändringar; lika rösträtt, rätt till arbete och utbildning för kvinnor och män, rätten till abort och rätten till offentlig barnomsorg. De rättigheter som i dag kan kännas självklara för oss har inte serverats på silverbricka. De är en följd av handlingar som utförts av människor som har jobbat hårt.

Opinionen.se - 20 feb 13 kl. 21:54

USA redo att bekämpa hackare

USA:s regering ska öka ansträngningarna att bekämpa utländska hackare som försöker komma åt amerikanska affärshemligheter genom dataintrång. I en ny strategi som offentliggjorts av Vita huset varnas det för att regimer och företag har intensifierat försöken att komma åt hemliga uppgifter. Enligt Vita huset hotar intrången amerikanska intressen och nationens säkerhet.

Sydsvenskan - 28 nov 14 kl. 04:00

Nightcrawler

På vägen till pressvisningen lyssnade jag på några kapitel ur David Attenborough senaste bok, ”Life on Air”, om hur han började sin karriär som producent på BBC i 1950-talets pionjärtid för tv. Kontrasten till hans kollega i ”Nightcrawler”, lokalnyhetschefen Nina Rominas (Rene Russo) dagliga jakt på reklamsäljande tittarsiffror i Los Angeles 60 år senare kunde inte vara mera slående. Borta är alla ideal om tv som verktyg för bildning och samhällsdebatt i allmänhetens tjänst.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.