Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 20 November, 09:53

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 09:20

Eurén ? medaljhopp med stor skuggaIngen tror av misstag att Johan Eurén från Göteborg är dressyrryttare eller backhoppare. Han är brottare. Det syns. 190 centimeter och 120 kilo..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Johan Eurén, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eurén, medaljhoppmed , stor, skugga
NT - 13 sep 11 kl. 09:12

Eurén - medaljhopp med stor skugga

Ingen tror av misstag att Johan Eurén från Göteborg är dressyrryttare eller backhoppare..

Dagens PS - 24 apr 18 kl. 09:21

Nordea spår stor valutaoro – sänker även kronan

Nordea räknar med att EUR/USD kommer att handlas vid 1,33 i slutet av 2019, men räknar med en stor volatilitet under perioden. Det skriver banken i en analys på tisdagen. Nordea frågar sig också om Riksbanken kommer att fortsätta att försvaga den svenska kronan.

PrivataAffärer - 28 aug 19 kl. 13:00

Två aktiefynd i handelskonfliktens skugga

Den första aktien är den finska verkstadskoncernen Valmet, vars aktiekurs gått ned dramatiskt på sistone. ”Efter den dramatiska aktiekursnedgången sedan Q2-rapporten, ser vi nu värde i Valmet och uppgraderar till Köp men sänker riktkursen till 19 EUR (24)”, skriver Swedbank / Kepler Cheuvreux i analysen och fortsätter: ”Efter en aktiekursnedgång på 34 procent från den högsta aktiekursen är värderingen nu på historiskt låga nivåer relativt DJ STOXX samt jämfört med konkurrenten Andritz, vilket i stora drag reflekterar svagare utsikter. Detta innebär dock goda möjligheter för att köpa detta bolag med 40-60 procent globala marknadsandelar för deras utrustning med höga inträdesbarriärer, men med tillväxtmöjligheter inom deras lönsamma serviceverksamhet, dä

Nyheter 24 - 08 mar 11 kl. 19:39

Stor trupp till brottnings-EM


För första gången sen 1998 skickar Sverige sju herrar till ett Europamästerskap. Mellan den andra och tredje april går herrarnas  EM i brottning i Dortmund. I grekisk-romersk brottning finns det sju viktklasser och för första gången på 13 år ställer Sverige upp med en deltagare i varje viktklass.

YLE - 27 sep 14 kl. 20:33

Europa i stor ledning

Efter dag två i golfen Ryder Cup leder Europa med siffrorna 10-6. I bästbollen på lördagsförmiddagen var USA bra, men under eftermiddagens foursome drygade européerna ut sin ledning. Den andra dagen på Ryder Cup fortsatte på dag etts inslagna väg.

Skånskan - 07 mar 16 kl. 10:55

Stor konkurrens i snårigt OS-kval

Eslöv Det är allt annat än lätt väg till OS för brottarna. I 75-kilosklassen konkurrerar dessutom Spartabrottarna Jim Pettersson och Robert Rosengren om samma plats.Trupperna till de två första OS-kvalenOS-kval i Zrenjanin, Serbien, den 15-17 april.

YLE - 02 dec 13 kl. 16:36

Mustaschen samlade miljoner

Det var nu nionde året i rad som mustaschkampanjen genomfördes. Varje år har movember vuxit och samlat in mer och mer medel till forskning för typiska manliga sjukdomar som prostatacancer, men också depression och andra psykiska sjukdomar. Över 17 000 finländska insamlingar genomfördes i år.

Cornucopia - 17 nov 19 kl. 09:10

Saint Barth: Jetset, det vackra folket och pengarna

Den forna svenska kolonin Saint Barth har de senaste tjugo åren förvandlats till en av Karibiens gräddhyllor. Här hittar man jetset och det vackra folket, som inte har några problem med pengar. Kan absolut vara värt ett besök om man undrar how to spend it eller vill tycka att Sverige, rent av Norge eller Schweiz, är billigt.

PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 13:00

Nu kommer utdelningarna – här är alla datum

Mellan mars och maj väntas börsen dela ut hundratals miljarder till aktieägarna. Men när utdelningarna avskiljs sjunker förstås kurserna, vilket allt annat lika kan sätta press på index. Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson har räknat ut hur mycket avskiljda utdelningar teoretiskt sett påverkar indexet.

Trelleborgs Allehanda - 27 aug 14 kl. 15:22

Mer fokus på ork än vikt

Tanken att lägga på sig muskler är borta.I stället har Johan Eurén fokuserat på att orka mer under brottnings-VM i Tasjkent i Uzbekistan. - Vi kan inte bygga upp honom till 130 kilo, så lösningen blev att fokusera på hans kondition, rörlighet och fotarbete, säger förbundstränaren Mohammad Babulfath.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fazer investerar i havreverksamhet

Havreprodukter har blivit populärt. Livsmedelsföretaget Fazer vill öka sin satsning på växtbaserad mat. Bolaget investerar nu cirka 320 miljoner kronor i sin kvarnverksamhet, varav hälften i verksamheten i Lidköping, enligt ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nedåt på börsen – Swedbank förlorare

Stockholmsbörsen sjunker i den inledande handeln. Efter tjugo minuter har OMXS-index backat 0,5 procent, i likhet med ledande Europa börser. Nedgången är bred bland storbolagen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Experter: De prisas vid årets Augustgala

Tidigare Augustprisvinnaren Steve Sem-Sandberg, debutanten Daniel Gustafsson eller kanske Nina Wähä? Favoriterna utkristalliseras när TT frågar experterna vilka som kan få priser på årets Augustgala. Redan innan årets nominerade till Augustpriset tillkä.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Adam Petersson Taylor från Helsingborg lär sig mycket av kompisen på andra sidan jorden

Tolvåriga kompisar på var sin sida jorden är ändå väldigt lika..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Riksbanken ser ökade stabilitetsrisker

Riskerna för den finansiella stabiliteten i Sverige har ökat, enligt Riksbanken. En faktor bakom utvecklingen är världsekonomins inbromsning, som tryckt ned ränteläget och därmed kan öka risktagandet. Riksbanken varnar för både tillgångsbubblor och att.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Grammy-nomineringarna avslöjas

Förra året nominerades Ludwig Göransson till fyra Grammypriser – och tog hem tre. Men blir det någon svensk vinstchans i år? Vid 14-tiden avslöjas årets nomineringar till Grammygalan.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kindberg har överklagat – vill frikännas

Östersunds FK:s tidigare ordförande Daniel Kindberg har nu överklagat den fällande domen för grov ekonomisk brottslighet. Ångermanlands tingsrätt dömde honom till tre års fängelse. I överklagan, som inkom till tingsrätten på tisdagen, yrkar Kindberg, en.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

136 kvadratmeter stort hus i Ramlösa sålt till nya ägare

Fastigheten på Surbrunnsgatan 30C i Ramlösa har fått nya ägare….

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Kedjehus på Råå får ny ägare

Det är nu klart med ny ägare till fastigheten på Elektrogatan….

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

142 kvadratmeter stort kedjehus i Helsingborg sålt till nya ägare

4 400 000 kronor fick de nya ägarna ge för kedjehuset p….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.