Realtid > Ekonomi

Monday, 11 November, 20:31

Realtid - 13 sep 11 kl. 09:10

Uppdraget: Hitta expansionskapitalDet hr ska Arise Windpowers egen corpchef gra p nya jobbet..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppdraget, Hitta, expansionskapital
Aftonbladet - 26 nov 11 kl. 15:17

Uppdraget: hitta liv på Mars

GöteborgsPosten - 18 nov 13 kl. 06:00

Uppdraget: Hitta fram till Ibrahimovic

De svenska spelarna är rörande överens. – Vi måste vinna bollen högre upp i banan – och vi måste fylla på med spelare ute på kanterna, säger Anders Svensson inför returen mot Portugal..

GöteborgsPosten - 26 mar 19 kl. 12:00

Uppdraget: Hitta tillbaka till stabiliteten

Efter turbulens och bottenstrider – nu ska Gais stå stadigt igen..

NT - 14 apr 19 kl. 13:38

Uppdraget: Hitta spår i förödelsen

När polisen hävde avspärrningarna vid lunchtid var det många Norrköpingsbor som gick närmare explosionsplatsen för att titta på förödelsen..

YLE - 13 jun 16 kl. 05:23

Flyktingar betalar dyrt för att hitta bostad

Flyktingar som beviljats asyl har svårt att hitta bostad med rimlig hyra. I huvudstadsregionen tyr sig många till förmedlare som tar en dryg månadshyra för besväret. Några byggjobbare täcker in fasaden på ett två våningar högt bostadshus i Fågelberga i Esbo.

YLE - 19 maj 17 kl. 15:52

Snushunden Onni: Med uppdraget att nosa upp snus

I kampen mot den olagliga införseln av snus tar tullen nu till sitt senaste vapen, den 1,5 åriga labrador retrievern Onni. Han är Finlands, kanske till och med världens, enda snushund. Förutom snus är han inskolad för att också hitta cigaretter och narkotika.

Sydsvenskan - 13 maj 11 kl. 06:30

Hitta intäkter utmaning för nye vd:n

Han säger att hans styrka är att han är bra på att räkna och van vid att verka i förändringar. Han kommer till Skåne med det uttalade uppdraget att öka lönsamheten i SDS-koncernen.
Lars Dahmén, 49 år, blir SDS-koncernens nye vd i höst med ansvar för Sydsvenskan, Ystads Allehanda, Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda och City.

YLE - 25 jan 17 kl. 04:26

Mentor mycket viktig då högutbildade nyfinländskor ska hitta jobb

Dejana Kostic Mertanen har akademisk slutexamen i statsvetenskap och hon har bott fem år i Finland. Ändå har hon först under det senaste året fått napp med jobb som motsvarar hennes utbildning - och för det tackar hon Monika-naisets mentorprogram och sin egen mentor, businesscoachen Yvonne Westerlund. De har inte träffats på länge, Yvonne och Dejana och mötet inleds med kindpussar och värme.

YLE - 09 aug 12 kl. 11:42

"Svårt att hitta ny fredsmäklare för Syrien"

Det kan bli svårt att hitta en ny fredsmäklare för Syrien, bedömer Elisabeth Rehn. Hon anser att spekulationerna kring Martti Ahtisaari är överdrivna. Bland andra president Martti Ahtisaari har lyfts fram i spekulationerna om vem som kan efterträda FN-sändebudet Kofi Annan, som lämnar sitt uppdrag den sista augusti.

YLE - 08 nov 13 kl. 11:25

Ny SFI-ordförande: unga bör hitta den inre glöden inom idrotten

Hangöbon Christine Suvanto är nyvald ordförande För Svenska Finlands Idrottsförbund och tillträder vid årsskiftet. Hon talar varmt för samarbete och också för en sporrande coachning - något som inte alla gånger fungerar i dagens Finland. Suvanto, som också är ordförande för Hangö IK:s friidrottssektion, vill inom SFI jobba för öppenhet och samarbete.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

KKR uppges vilja köpa ut Walgreens från börsen

Det amerikanska riskkapitalbolaget KKR har enligt uppgift uppvaktat Walgreens Boots Alliances för att eventuellt köpa ut apoteksjätten från börsen..

Realtid - 3 timmar sedan

Här är 24 färska nya advokater

Advokatsamfundet har antagit 24 nya advokater. "Att bli advokat är ett naturligt steg i karriären på en advokatfirma och definitivt en milstolpe", säger Philip Reznik på advokatfirman Törngren Magnell..

Realtid - 5 timmar sedan

Pepins hoppar över crowdfunding

Pepins vd Julia Reuszner vill demokratisera en mossig bransch – kasta ut investmentbankerna och låta "vanligt folk" vara med och investera. Nästa steg är att bli en vanlig aktiebörs..

Realtid - 4 timmar sedan

”Tidigare har onoterade aktier tvingats kvar i byrålådan”

Therese Lundstedt, vd på "greentech"-bolaget Urban Green, är så här långt nöjd med sin kapitalinsamling via Pepins. Särskilt att aktien nu har bättre handelsmöjligheter..

Realtid - 4 timmar sedan

Landshypotek emitterar grön obligation värd 3 miljarder kronor

Landshypotek Bank har gett ut en obligation som finansierar ett hållbart svenskt skogsbruk. Den emitterade volymen uppgick till 3 miljarder kronor..

Realtid - 6 timmar sedan

Oscar Properties måste betala Gasklockan inom två veckor

Om inte krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties betalar för Gasklockan häver Stockholms stad affären..

Realtid - 8 timmar sedan

Svenska kunder mest nöjda med Länsförsäkringar

Svenska kunder är nöjda med försäkringsbranschen. Det visar årets resultat från Svenskt kvalitetsindex. Länsförsäkringar toppar majoriteten av listorna..

Realtid - 9 timmar sedan

Thule får ny finanschef  

Utomhusproduktbolaget Thule har utsett Jonas Lindqvist till ny finanschef. Han kommer närmast från rollen som finanschef på medicinteknikbolaget Arjo. .

Realtid - 9 timmar sedan

Rekordhög fondförmögenhet i oktober

Den samlade fondförmögenheten i Sverige ökade under oktober med 81 miljarder kronor och uppgick vid utgången av oktober till rekordhöga 4 870 miljarder..

Realtid - 11 timmar sedan

Momentum Group lägger bud på Swedol

Momentum Group lägger bud på Swedol, vilket Swedol enhälligt rekommenderar sina aktieägare att acceptera..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.