SvD > Nyheter

Thursday, 21 November, 06:20

SvD - 13 sep 11 kl. 09:02

Just nu: Narkosläkare i rätten åtalad för dråpAnklagad för spädbarns död. SvD.se rapporterar löpande..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Narkosläkarei , rätten, åtaladför , dråp
SR - 07 maj 19 kl. 10:57

Just nu: Dom mot sexbrottsåtalad läkare

I dag klockan 11.00 kommer domen mot den läkare som misstänks ha förgripit sig sexuellt på 50 barn på flera platser i landet. Hör Ekots sändning här eller appen Sveriges Radio Play..

Kristianstadsbladet - 14 apr 13 kl. 02:05

Läkare åtalad efter bröstoperation


En svenska är svårt hjärnskadad efter en bröstförstoring i Gdansk i Polen 2010. Nu har en polsk åklagare väckt åtal mot en narkosläkare och två sköterskor för vållande av allvarlig kroppsskada och journalförfalskning, skriver Dagens Nyheter.Svenskan vaknade inte som hon skulle ur narkosen.

BLT - 11 jun 12 kl. 06:29

Storvinst trots färre besökare

Sweden Rock-arrangörerna ser ljust på framtiden.
Trots att festivalen inte var slutsåld i år.
?

YLE - 26 jan 17 kl. 18:05

Attendo lovar fler läkare till mottagningen i Hangö

En del Hangöbor har inte fått läkartid inom utsatt tid och inte heller läkarvård på svenska. Utmaningarna på läkarmottagningen i Hangö har fortsatt trots att den privata vårdjätten Attendo tog över i december. Attendo säger att läget är under kontroll.

Expressen - 02 feb 18 kl. 15:48

Offrets pappa går till attack i rätten

Just nu pågår den sista av totalt tre rättegångar mot den det amerikanska gymnastiklandslagets förre läkare Larry Nassar, som står åtalad för flera fall av sexuella övergrepp. På fredagen försökte en förälder till ett par av offren attackerna Nassar i rättssalen. "Flera personer gråter efter händelsen", skriver The Athletics reporter Katie Strang på Twitter.

YLE - 10 mar 17 kl. 17:46

McDonald fick inte ställa upp i valet: Jag är och är inte ledande läkare i Hangö

Hangös ledande läkare Outi McDonald får inte ställa upp i kommunvalet eftersom hon har sin tjänst kvar trots att hon är uppsagd. Men samtidigt säger staden att hon inte är i tjänst. McDonald var en av två oklara fall då Hangös centralvalnämnd gick igenom vilka kandidater som får ställa upp i kommunalvalet och vilka inte.

YLE - 03 jan 17 kl. 16:39

Stora enheter och skärpt kontroll - svårt att vara bluffläkare i Finland i dag

Många unga läkare var bekymrade över hur det skulle gå med läkarnas rykte efter att flera bluffläkare avslöjades för ett antal år sedan. Tilltron mellan läkare och patienter verkar ändå finnas kvar, säger Läkarförbundets vice verksamhetsledare Hannu Halinen. Fallet med bluffläkaren Esa Laiho behandlades på tisdagen i Helsingfors hovrätt.

Uppsalanyheter.se - 14 jul 15 kl. 05:54

Turister informeras om allemansrätten

Förra sommaren hade Uppsala län 68 000 övernattningar från utländska gäster, en ökning med 6 procent jämfört med år 2013. För att underlätta för turisterna har Håll Sverige Rent tagit fram lättillgänglig information om allemansrätten på engelska, tyska och nederländska samt en frågesport på engelska och tyska.Förra sommaren hade Uppsala län 68 000 övernattningar från utländska gäster, en ökning med 6 procent jämfört med år 2013.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 20:30

Barnläkare med känsla för swing

FLITIG. Det är mycket på gång för Josefin Björk Werner. Hon är barnläkare och jazzsångerska med debutalbum på gång.

HBL - 14 jan 14 kl. 20:52

Rekordmånga förlorade rätten att vårda

Missbruk av alkohol och mediciner var den största orsaken till att läkare och vårdare förlorade sina yrkesrättigheter i fjol.Nästan 200 anställda inom hälso- och sjukvården fick i fjol trist besked från Valvira, Tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården. Totalt fattade Valvira knappt hundra beslut om att dra in rättigheterna att verka som läkare eller vårdare, och 67 beslut om att begränsa rättigheterna.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 13 kl. 12:30

Dags för festival på slätten

Foto: Anna Wahlgren
Nästa helg är det dags för Äspöfestivalen. Den lilla festivalen som växer för varje år, men den ska inte bli för stor.
?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.