Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 28 October, 02:00

Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 06:30

Widmark: Det är lite Åshöjdens BK över dettaPå idrottsplatsen är det mesta sig likt efter helgens glädjeyra då Vittsjö tog klivet upp i fotbollens finrum. Vaktmästaren Mattias Kalmér tar hand om grönytorna och tvätten och medger att avancemanget ?blänker lite för orten?.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Åshöjdens BK, Hässleholms, Vittsjö GIK, Urban Widmark, Vittsjö, Mattias Kalmér, Månsson, Denny Michels, Nyheter, SVT, TT, Göran Wiberg, Nilsson, Stefan Larsson, Hässleholm, Lars-Göran Wiberg, Vittsjös, Madeleine Johannesson, Mats, Vittsjöledarna, Kalle Olsson, Gunnarsson, Gothia, DFF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WidmarkDet är , lite, ÅshöjdensBK över detta
YLE - 13 nov 14 kl. 12:33

Ekosoppan smakade i Höjdens skola

I Höjdens skola i Tenala var det idag (13.11) en lite ovanligare skoldag åtminstone vad skolmaten beträffar. Som ett led i projektet Eko Nu!

Sydsvenskan - 23 feb 14 kl. 05:30

Ge lite kärlek till de snälla

När bilden tas är jag glad. Jag kör längs riksväg 17, på väg hem till Småland för att spela golf med vänner jag inte sett på flera år. Som en blixt från en klar fartkamera fångar den mig, exakt femton minuter från Eslöv.

Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 08:00

"A och O: en stark majoritet"

Foto: Tommy Svensson
Det har stormat runt Pär Palmgren (M), egentligen ända sedan han efterträdde Urban Widmark som kommunalråd och Moderaternas gruppledare. Har han gått opåverkad genom stormen? Så klart inte.

YLE - 16 aug 15 kl. 08:13

"Jag var nog jäkligt lat på nian"

I år var det märkbart färre svenska elever i huvudstadsregionen än tidigare som sökte sig till den tionde klassen. Benjamin Nava och Chris Kajander trivs i tian i Åshöjden, vill höja sina vitsord för att komma in på gymnasiet. Tidigare år har båda skolorna haft i medeltal kring tolv elever.

YLE - 22 okt 14 kl. 19:54

Parodisk protest mot lekförbud

Barnen i Åshöjdens förskola får inte leka på sin egen innergård. Kasper Strömman vars dotter går i förskolan har protesterar mot förbudet genom att tejpa upp egengjorda förbudslappar. Igår eftermiddag tog sig Kasper Strömman till den tomma innergården i Sörnäs som Åshöjdens förskola inte får använda.

YLE - 02 mar 16 kl. 21:41

Yles Pia Santonen lusläste skolrapporten: Inget nytt och fräscht i Raseborg 2020

Eleverna i Raseborgs svenskspråkiga grundskolor har minskat med 400 elever på tio år. Var femte pulpet står så att säga tom. Många skolor har under 60 elever.

YLE - 07 jun 13 kl. 07:10

Nytt stort daghem planeras i Tenala

Till Tenala planeras ett daghem med möjlighet att inrymma sammanlagt fyra avdelningar och ett åttiotal barn. Det ska placeras bredvid Höjdens skola. Till en början ska det nya daghemmet ha plats för 40 -60 barn medan det finns möjlighet att utvidga med ytterligare ett tjugotal barn, alltså sammanlagt över 80 barn.

HBL - 05 sep 14 kl. 18:12

Skolelever tog till värjan

Fotboll, trampolinakrobati eller orientering? För att veta vilken hobby man gillar och vad som passar en måste man prova. Det gjorde 400 skolelever på Djurgårdens idrottsplan i Helsingfors i dag.

SmålandsPosten - 25 nov 14 kl. 09:55

Hårt tryck på barnomsorgen

Trycket på förskoleplatser i Växjö är så stort att familjer inte får plats till sina barn i närområdet. Förskolor som skulle ha stängts vid årsskiftet måste hållas öppna. Tallhöjdens förskola på Hjalmar Petris väg är en av förskolorna som skulle ha stängts vid årsskiftet.

Skånskan - 15 jun 18 kl. 14:00

Hon ger liv åt träbitarna

SNIDARE. Eva Hedberg har årskort till Rosengårds FC:s hemmamatcher. Hennes fotbollsintresse får också uttryck i hennes konst – hon har snidat en serie fotbollsspelare, som hon fått mycket uppmärksamhet för.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.