Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 November, 05:53

Aftonbladet - 13 sep 11 kl. 08:18

Lättsålt ? lättsmältMorgan Spurlock följer upp ?Super-size me? med dokumentär om reklam?En skruvad film om produktplacering med pengar från produktplacering.?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Spurlock, En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lättsålt, lättsmält
Trelleborgs Allehanda - 15 jun 13 kl. 15:51

Gåsen har lämnat Söderslättsmärkt

Foto: Claes Nyberg
I fyra år har föreningen Söderslättsmärkt samlat matproducenter, konstnärer och konsthantverkare på Söderslätt. Från början med en gås som symbol. Men när årets Söderslättsdag vid Köpmansmagasinet hölls i lördags passade man på att föra fram sin nya logga.

Nyan - 03 jan 18 kl. 15:32

Nekas rätt att bevaka bolagets intressen

Åbo hovrätt följer Ålands tingsrätts linje och avvisar bolaget Ålands Maskinservices önskan om intervention i penningtvättsmålet mot Paf och tidigare vd:n Anders Ingves.
Ålands Maskinservice var ett av de bolag som drabbades i den stora förskingringshärvan när en bokförare stal drygt 800 000 euro av sina företagskunder, pengar som till största delen spelades bort på Pafs onlinespel från 2009 fram till avslöjandet i oktober 2012. Bolaget har via delägaren Anders Uppgårdh dels försökt bli målsägande i penningtvättsmålet, dels försökt få rätt att intervenera i målet för att bevaka sina intressen.

SVT Debatt - 03 apr 14 kl. 13:13

Värna oberoende och kritiska medier

MEDIER Svensk journalistik behöver utvecklas. Vi måste prata om pressens roll och den urholkning av de mänskliga rättigheterna som pågår. Därför startar vi i dag kampanjen #pressoffensiven.

Nyan - 09 maj 17 kl. 15:03

Företagare stämmer Paf och Ingves

Det kommande penningtvättsrättegången mot Paf och förra vd:n Anders Ingves kan utvidgas.

I fredags lämnade tandläkare Erik Rustner via sin advokat in stämningsansökan till tingsrätten.
Rustners bolag Erik Rustner Tandläkare ab, som drabbades hårt av den omfattande förskingringen 2009-12, väcker nu talan om privaträttsligt anspråk med anledning av penningtvättsåtalet mot Paf och Ingves som väcktes i början av året.

Trelleborgs Allehanda - 17 jul 13 kl. 20:08

Karameller bjöds i parken

Foto: Claes Nyberg
Söta, hårda och lättsmälta. Karamellerna som delades ut i Stadsparken på onsdagskvällen skulle vara något för alla, lovade Marianne Mörck.
På onsdagen var det dags för andra omgången i sommar av Karameller i Stadsparken.

Trelleborgs Allehanda - 02 nov 14 kl. 07:30

Leader har gett skjuts åt Söderslätt

Foto: Jenny Isaksson
Perioden med EU-stödsprogrammet Leader är snart över och de sista projekten inom Leader Söderslätt håller på att avrundas. Sedan 2007 har åtskilliga miljoner lagts på bland annat utveckling av besöksmål, miljöprojekt och integration.
Söderslättsmärkt, Tullstorpsåprojektet, Barnens bästa bord, Goda livet på landet och Söderslätts countryfestival är några av de projekt som fått del av de EU-miljoner som fördelats inom Leader Söderslätt sedan starten.

Sydsvenskan - 30 jan 15 kl. 05:00

Författarei fin form

Det råder en formatsjuka bland tv-makare. Alla program ska stoppas in i noga utmejslade format, innehåll produceras för att sorteras in i fack och levereras i ett hyfsat lättsmält skick. Lätt igenkännbart, lätt att sortera i, lätt att avfärda delar av.

Nyan - 22 aug 17 kl. 13:37

Tingsrätten kritiseras i besvär mot dom

Tingsrätten får svidande kritik i det besvär som Tandläkare Erik Rustner lämnade in i går till Åbo hovrätt. Tingsrätten har struntat i ny lagstiftning och det expertutlåtande som lämnats in, är budskapet från Rustner.
Åbo hovrätt blir alltså nästa instans i tvisten mellan tandläkarföretaget, ett av de femton företag som utsattes för förskingring i den stora härvan som uppdagades hösten 2012, och Paf samt spelbolagets förra vd Anders Ingves.

Sydsvenskan - 12 feb 19 kl. 02:08

Kropp hittad i vattnet i Malmö

En kropp har hittats i ett vattendrag i Malmö. "Det går inte att utesluta att ett brott begåtts", skriver polisen på sin sajt. Kroppen har legat en längre tid i vattnet, och polisen har inte identifierat vem det är.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 19 kl. 02:08

Kropp hittad i vattnet i Malmö

En kropp har hittats i ett vattendrag i Malmö. "Det går inte att utesluta att ett brott begåtts", skriver polisen på sin sajt. Kroppen har legat en längre tid i vattnet, och polisen har inte identifierat vem det är.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 12 dec 16 kl. 19:49

Stenson utsedd till årets golfare

Efter succéåret – prisad igen.

Aftonbladet - 21 aug 12 kl. 21:20

Filip Hammars pappa tvingas fly när bilen fattar eld

Se klippet ur Breaking news 21/8.

Aftonbladet - 4 timmar sedan

LIVE: Aftonbladet morgon 22 november

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Familjens gripande brev till dottern

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Familjens gripande brev om försvunna Wilma

Aftonbladet - 12 dec 16 kl. 16:43

Niva: Så här slutar åttondelarna i CLOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.