BT > Nyheter

Wednesday, 13 November, 09:29

BT - 13 sep 11 kl. 08:24

Terroristgripna har anknytning till BoråsTvå av männen som är misstänkta för förberedelse till terroristbrott i Göteborg i helgen har anknytning till Borås enligt uppgifter till TV4.
Den ena mannen ska ha bott större delen av sitt liv i Borås medan den andra har bott där en kortare period.
Alla de fyra männen bor numera i olika delar av Göteborg.
De fyra männen är i åldrarna 23?
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Göteborg, TV4, Säpo, Sara Kvarnström, Säpos, Agnetha Hilding Qvarnström, Mellanöstern, Afrika, qaida, Wilhelm Agrell, Agrell, Thomas Olsson, Åke Jacobsson, Sten Konsthall, Lars Vilks, Göteborgs, TT, Ulf Ahlstedt, Göteborgsposten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terroristgripnahar , anknytningtill , Borås
BT - 13 sep 11 kl. 08:24

Terroristgripna har Boråsanknytning

Två av männen som är misstänkta för förberedelse till terroristbrott i Göteborg i helgen har anknytning till Borås enligt uppgifter till TV4. Den ena mannen ska ha bott större delen av sitt liv i Borås medan den andra har bott där en kortare period. Alla de fyra männen bor numera i olika delar av Göteborg.

BT - 11 apr 14 kl. 13:51

Vänsterextremister från Borås åtalas

Två unga boråsare är bland de åtta vänsterextremister som nu åtalas för grov misshandel och andra dåd mot politiska motståndare. Enligt åklagaren Malin Arentoft har brotten kopplingar till Revolutionära fronten. Boråsarna, 20 och 23 år, anklagas för att tillsammans med andra ha misshandlat två slovakiska gästarbetare i samband med en demonstration som Svenskarnas parti genomförde i Stockholm i september förra året.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 06:30

"22 författare hade lokal anknytning"

"Häpnadsväckande okunnigt" anser Bokfestivalens ansvariga om delar av ÅM Hellmans debattartikel i måndags om Kristianstads litteraturklimat.
KRISTIANSTAD. En av de få konkreta frågor som ÅM Hellman tar upp i sin artikel om litteraturscenen i Kristianstad (kultursidan, 5/12) är att hon tycker att det råder brist på lokala aktörer och författare på bokfestivalen.

BT - 03 dec 12 kl. 10:48

De spår svåra följder med större barngrupper i förskolan i Borås

Skolverket rekommenderar 4,5 barn per heltidsanställd i förskolan. Med de kommande besparingarna får förskolorna i centrala Borås närmare 7,5 barn per anställd. ?

YLE - 12 jan 17 kl. 18:04

Unga aktiva Ingåbor sökes

Ingå kommun letar efter aktiva unga Ingåbor för kortvariga representationsuppdrag och andra tillfälliga uppgifter. Ett krav är lokalkännedom och kunskaper i både svenska och finska. - Det dyker alltid nu och då upp situationer där vi har behov av tillfällig arbetskraft.

BT - 5 timmar sedan

Vi satsar på Borås förskolor när de andra drar ner

Det går att undvika besparingar i Borås förskolor, menar M och KD..

BT - 2 timmar sedan

Utökat samarbete kring övervakningskameror mellan polisen och Borås stad

Polisen vill samarbeta med Borås kring kameraövervakning och kommunen är med på noterna. I en färsk undersökning slår staden fast det finns förutsättningarna..

BT - 21 aug 14 kl. 20:54

Knarktillslag mot krog i Borås

Två personer greps när polisen på torsdagen slog till mot en krog i Borås efter misstankar om narkotikabrott. Husrannsakan gjordes också på andra platser och polisen sökte med hund efter knark. Enligt uppgifter till BT ska narkotika ha hittats i en lokal med anknytning till krogen.

BT - 25 mar 17 kl. 19:37

Borås första bokmässa blev en publiksuccé

49 författare med anknytning till Sjuhärad, tre scensamtal och en väldig trängsel. Läslust mötte författarglädje på Hemgården i Borås första egna bokmässa..

BT - 17 sep 18 kl. 11:21

När potatisen stod i centrum för de folkliga upproren i Borås

Freden, vaccinet och potatisen la grunden till befolkningstillväxten, skrev Tegnér. Men potatisen spelade också en viktig roll i de folkliga och politiska upproren. Här skall två sådana med stark anknytning till Borås beröras, i journalisten Torkel Ivarssons essä..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Bryan Ferry till Sverige i vår

BT - 5 minuter sedan

Rekord för julhandeln – igen

BT - 15 minuter sedan

V och KD vill tvinga Löfven till stram EU-budget

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna vill forma en majoritet i riksdagen för att hindra regeringen att gå med på en höjd EU-avgift..

BT - 15 minuter sedan

Åkesson beklagar att stöd saknas

BT - 15 minuter sedan

Bengtsson kan prisas för VM-bragden

Stavdramat i VM nominerar Angelica Bengtsson till priset som Årets prestation på Idrottsgalan – trots att det inte blev medalj..

BT - 15 minuter sedan

Efter ekonomiska svårigheter – byggföretaget försatt i konkurs

I går, måndag, meddelade tingsrätten i Borås beslutet att DMJ Bygg i Ulricehamn är försatt i konkurs..

BT - 30 minuter sedan

Budgetramar het debattfråga i Herrljunga

Det hettade till några gånger i budgetdebatten i Herrljunga kommunfullmäktige bland annat i fråga om hur nämnderna ska klara sig med de budgetramar de får..

BT - 1 timme sedan

Nu kan USA se riksrättsförhör på tv

Riksrättsutredningen mot president Donald Trump går in i en ny fas när representanthuset nu börjar tv-sända utfrågningar av vittnen. Först ut är en amerikansk toppdiplomat i Ukraina..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.