VA > Ekonomi

Thursday, 21 November, 03:49

VA - 13 sep 11 kl. 08:24

Börshandeln hackar13 september

Stockholm och övriga Europa fortsatte att rasa igår. Bear!
USA vände och stängde på plus. Bear!
Dollarn föll mot euron men steg mot den svenska kronan.
Läs mer på VA
Läs mer om:
Europa, USA, Usdsek, VIX, USDSEK, ETF, SCB, KPI, Omx-bear, Omxspi, Omxs30, OMX, Usa-bear, DJIA, Nasdaq, Dow, WTI, Silver, SEK, Eurusd, EURUSD, VOLATILITY INDEX, US Advisors Sentiment Report, Bears, Bulls, Samson,  kommentera

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börshandeln, hackar
BT - 10 mar 14 kl. 17:57

Kinesiska siffror tyngde börshandeln

Kurserna på Stockholmsbörsen slutade oförändrade i dag. På de ledande börserna i världen föll kurserna. Krisen på Krim och svaga kinesiska exportsiffror tyngde börshandeln.

GöteborgsPosten - 10 mar 14 kl. 09:11

Kinesiska siffror tyngde börshandeln

Kurserna på Stockholmsbörsen slutade oförändrade i dag. På de ledande börserna i världen föll kurserna. Krisen på Krim och svaga kinesiska exportsiffror tyngde börshandeln..

Dagens PS - 18 apr 18 kl. 10:52

Börshandeln utslagen efter brandincident

Handeln försenad med flera timmar. ”Vi jobbar självklart på det”, säger David Augustsson på Nasdaqs presstjänst till Di. Brandincidenten, som den beskrivs, i Nasdaqs datacenter, har orsakat allvarliga anslutningsproblem, vilket i sin tur alltså bidrar till att börshandeln på alla nordiska marknader – Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och de baltiska staterna samt råvarubörsen i Oslo – just nu är stängda, rapporterar Sveriges Radio.

Realtid - 16 aug 18 kl. 06:26

Dra lärdomar av IT-kraschen som slog ut börshandeln

Datakraschen som slog ut börshandeln på de nordiska och baltiska börserna tidigare i år visar hur störningar i ett datacenter kan lamslå affärskritiska verksamheter. Därför finns det viktiga lärdomar att dra av börsdramat, skriver Maria Sundvall på Equinix Sverige..

Dagens PS - 14 nov 19 kl. 07:25

Börshandeln i Asien spretar åt olika håll

Kinesisk makrodata och vinstvarning från techbjässe sänker börsindexen. Omni Ekonomi uppger att utvecklingen på de asiatiska börserna är blandad på torsdagsmorgonen. Bakgrunden är enligt artikeln att makrodata kommit in som visar att Kinas industriproduktion för oktober blev sämre än väntat.

SVT - 01 feb 11 kl. 11:55

Hackar och vispar på tid

Imorgon avgörs en ovanlig kocktävling i Stockholm med att starkt skånskt deltagande. Man hackar och vispar på tid. En av de skånska deltagarna är Markus Lindgren från Sjöbo som har ett inofficiellt världrekord i äggvispning.

SVT - 12 apr 11 kl. 13:01

Linus Larsson om svenska hackar-kulturen

Linus Larsson om svenska hackar-kulturen..

BT - 12 apr 11 kl. 13:33

Allt fler hackar för pengar

Kriminella hackare som mot ersättning tar sig in i bolags datasystem och stjäl viktig information är ett växande problem i Sverige. Hemteknikjätten Netonnet pekas ut som drabbat i en ny bok. ?

Nyheter 24 - 18 jul 13 kl. 16:01

Bianca Kronlöf: "Jag är inte ett monster som hackar upp k*kar"Om Bianca

Bianca Kronlöf slog igenom med dunder och brak med sina till lika delar satiriska och humoristiska Youtube-videos ? däribland serien "Shit snubbar say to..." ?

FriaTider - 12 dec 13 kl. 08:39

Lagligt när FRA hackar datorer åt USA

De som hävdar att FRA begår dataintrång har fel, skriver Runar Viksten, ordförande i Försvarsunderrättelsedomstolen, på SvD Brännpunkt. Det är nämligen lagligt när FRA hackar datorer med den hemliga domstolens tillstånd..

Trelleborgs Allehanda - 12 jan 14 kl. 18:30

Wislander: "Anfallsspelet hackar"

Sverige går vidare till andra rundan, men förvänta er inget mer.Det är linjelegendaren Magnus Wislanders tips inför EM. - Vi får se vad som händer i de första matcherna, säger Wislander, numera expert på Radiosporten.

Fler nyheter från VA

VA - 12 timmar sedan

Amerikanska Robinhood som erbjuder gratis aktiehandel lanserar i Europa

Gratishandel via börsmäklarappen Robinhood, som i dag har 6 miljoner amerikanska användare, har bidragit till att stöpa om småspararhandeln i USA. .

VA - 14 timmar sedan

Villägarna: Förslag om flyttskatt lär väcka nya jätteprotester

Det efterfrågade förslaget om ett slopande av räntan på uppskov av reavinster vid bostadsförsäljning ser ut att göra många besvikna. .

VA - 15 timmar sedan

Sparar tid och bygg tillit: med smarta företagskort som automatiserar betalningar

Listan över fördelar med att automatisera företagets utgifter kan göras lång. Bortom administrativa besparingar, innebär delegerat betalningsansvar även ökad transparens och tillit. Detta har företaget Pleo tagit fasta på , som genom smarta företagskort vill öka förtroende och nöjda medarbetare på alla svenska företag.

VA - 16 timmar sedan

Rosa gin överträffar Kopparbergs cider: ”Det syns i våra siffror”

Med sin satsning på gin har Kopparbergs fått en produkt som marginalmässigt överträffar bolagets etablerade cider. Dessutom är ginförsäljningen inte lika väderkänslig som cidern och ölet. Det säger Kopparbergs vd Peter Bronsman till Nyhetsbyrån Direkt.

VA - 16 timmar sedan

Alibaba till Hongkongbörsen – blir årets största notering

E-handelsjätten bekräftar teckningskursen på Hongkong-börsen. .

VA - 16 timmar sedan

Modebolaget störtdyker – här är förklaringen

Mode- och skoföretaget Venue Retail Group (VRG), som äger märken som Rizzo, Handskmakaren, Don Donna och A-TO-B, har ansökt om rekonstruktion. Vid 11-tiden på onsdagen har aktien backat 30 procent. .

VA - 17 timmar sedan

Tim Cook avslöjar hemligheten bakom Apples framgång

En av årets huvudtalare på Dreamforce i San Francisco, världens största techkonferens, är Tim Cook, vd för Apple. På scen avslöjade han receptet bakom bolagets framgång. .

VA - 17 timmar sedan

Nätverkssäkerhet är nyckeln till ett framgångsrikt industri 4.0

Den fjärde industriella revolutionen innebär att vi med digital transformation tar steget mot intelligent produktion. Denna transformation kräver att människa, maskin och produkt kommunicerar, vilket föder nya krav och utmaningar på industrins nätverkssäkerhet. .

VA - 17 timmar sedan

Svenska sneakerbolaget gör intåg i Asien

Stockholmsbaserade Sneakersnstuff öppnar flaggskeppsbutik i Tokyo. .

VA - 18 timmar sedan

Forskare: Planerna för utvinning av olja och kol går åt helt fel håll

Om ungefär tio år kommer världens länder producera mer än dubbelt så mycket fossila bränslen än vad som egentligen borde förbrännas för att begränsa uppvärmningen till 1,5 grader. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.