Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 13 November, 16:03

Nyhetskanalen - 13 sep 11 kl. 08:26

Saabs öde vilar i hovrättens händerSaabs öde vilar i hovrättens händer och en nedläggning kan undvikas trots att flera fackförbund nu vill sätta Saab i konkurs..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabs, öde, vilari , hovrättens, händer
Skånskan - 09 sep 19 kl. 15:57

HD fastställer hovrättens dom

lund Högsta domstolen fastställer hovrättens dom gällande den 32-åriga kvinna som försökte mörda sin exman.
Det blir nio års fängelse för mordförsök.Det var i januari som Lundakvinnan var nära på att hugga ihjäl sin exman med en kökskniv i dennes bostad.

HBL - 17 feb 14 kl. 08:34

Hovrättens beslut i fallet Eerika står

Besvärstillståndet förkastas och hovrättens beslut om åtalet för mord står kvar i fallet Vilja Eerika, den 8-åriga flickan som dog i maj 2012 efter att ha misshandlats av sina föräldrar.Ansökningarna om besvärstillstånd i mordmålet av Vilja Eerika har förkastats. Högsta domstolen (HD) har i dag förkastat Touko Päiviö Tarkkis och Sirpa Helena Laamanens ansökningar om besvärstillstånd i ett mål som gällde mord, frihetsberövande och misshandel.

BT - 23 feb 18 kl. 11:07

Hovrättens dom i Svenljungamordet

Under fredagen föll hovrättens dom mot mannen i 50-årsåldern som misstänks ha mördat en 84-årig man i Svenljunga. Tingsrätten har tidigare friat mannen. Nu har hovrätten sagt sitt och ändrar tingsrättens dom på några åtalspunkter..

YLE - 27 feb 14 kl. 08:29

Hovrättens dom mot WinCapita står fast

Högsta domstolen ändrar inte hovrättens utslag när det gäller WinCapita. WinCapita marknadsfördes som en klubb för avancerad och lukrativ valutahandel åren 2003 till 2008, men i verkligheten var det ett pyramidspel där tusentals människor förlorade närmare 60 miljoner euro. För ett år sedan dömde hovrätten WinCapitas grundare Hannu Kailajärvi för grovt bedrägeri och penninginsamlingsbrott till fängelse i fem år.

Dagens Media - 18 mar 15 kl. 14:37

Dom efter hot mot GT: HD går på Hovrättens linje

Den då 29-årige mannen hotade Expressens västsvenska edition. För det dömdes han till fängelse i tingsrätten. Domen överklagades till hovrätten som ändrade straffet till villkorlig dom.

Dalarnas tidningar - 31 mar 14 kl. 19:56

Hovrättens dom fastställdes

Högsta domstolen fastställde hovrättens dom mot en person i Rättviks kommun som ska betala böter för slakt av hästar i en icke godkänd anläggning..

Expressen - 19 maj 15 kl. 09:30

I dag faller hovrättens dom för Yara-mordet

Amani Madi, 31, dömdes i tingsrätten till livstids fängelse för mordet på Yara. Hennes 32-årige make, Yaras morbror, dömdes till sex års fängelse för grov misshandel. Idag kommer hovrättens dom.

UNT - 11 aug 16 kl. 14:27

Åklagaren om kidnappningsmålet: "Hovrättens friande dom förvånar mig"

– Jag kan förstå hovrättens resonemang, men att slutsatsen blir en friande dom förvånar mig..

UNT - 11 aug 16 kl. 14:27

"Hovrättens friande dom förvånar mig"

– Jag kan förstå hovrättens resonemang, men att slutsatsen blir en friande dom förvånar mig..

GT - 17 aug 16 kl. 10:52

Hovrättens dom för mordet i Onsala

Han högg ihjäl sin bäste vän med kniv efter en parmiddag i villaidyllen Onsala. Sedan rusade han vidare till ett grannpar och attackerade dem med yxa och kniv. I tingsrätten dömdes den 40-årige mannen till rättspsykiatrisk vård för mord och mordförsök – klockan elva på onsdagen kommer hovrättens dom..

NSD - 20 feb 17 kl. 14:59

Hovrättens dom står fast

Morddömde Serebe Brhane överklagade hovrättens dom till Högsta domstolen i hopp om att få ett mildare straff..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.