Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 15 November, 07:13

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 08:31

Tisdagssidorna"Nr Centern i nsta vecka vljer Annie Lf till ny partiledare frvntas det ocks leda till en viss ommblering i regeringen. Det mesta talar ju fr att Maud Olofsson ven lmnar posten som nringsminister. Att ha fre detta partiledare kvar p strategiska platser fr partiet r inte srskilt lyckat..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tisdagssidorna
Helsingborgs Dagblad - 23 aug 11 kl. 08:46

Tisdagssidorna

"Hur världssamfundet hamnade i denna situation just i Libyen kommer att bli en intressant fråga för historikerna. Upprätthållande av en flygförbudszon lät som ett nog så begränsat uppdrag, men ledde till regimskifte medelst våld..

Helsingborgs Dagblad - 06 sep 11 kl. 08:31

Tisdagssidorna

"Det är inte ofta det finns anledning att hålla med Kristdemokraterna. Men när det gäller pensionärerna är de rätt ute. Den skillnad som jobbskatteavdragen skapat mellan de som arbetar och de som har arbetat är onödig.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 11 kl. 08:51

Tisdagssidorna

"Det är möjligt att UD och ambassaden i Etiopien gjort vad man kunnat i det känsliga ärendet, det måste finnas förståelse för att inte alla kontakter och eventuella påtryckningar kan redovisas öppet, att det kanske inte ligger i de fängslade svenskarnas intresse..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 11 kl. 08:46

Tisdagssidorna

"Att välja en ny form av rekrytering av ledare är särskilt viktigt för Socialdemokraterna av det enkla skälet att tydliga förändringar i beteendet i toppen kommer att fortplanta sig ner i organisationen. Där finns många formidabla maktcentra kring få personer i kommuner och regioner..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kina hotar Sverige inför prisutdelning

Kinesiska ambassadören i Sverige skriver på ambassadens hemsida att Svenska Pen-klubben uppmanas att ställa in prisutdelningen av Tucholskypriset till den fängslade förläggaren Gui Minhai, vilket Expressen var först att rapportera om. Ambassadören uppma.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Padelexplosion i Helsingborg – antalet banor fördubblas

"Marknaden kanske börjar bli mättad"..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fler skolor med allvarliga brister ska stänga

Skolinspektionens möjligheter att stänga skolor med stora brister ska öka, enligt regeringen som tillsätter en utredare. I dag finns möjlighet att stänga friskolor men inte kommunala. – Vi vill att alla skolor ska vara bra skolor.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Pelosi: Trump har redan erkänt mutor

Donald Trump får Richard Nixons brott att blekna vid jämförelse och presidenten har redan erkänt brott. Det säger toppdemokraten Nancy Pelosi inför den andra dagen av tv-sända förhör i USA:s riksrättsprocess. Under dagen ska förra Ukrainaambassadören Ma.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sviktande framtidstro i detaljhandeln

Framtidstron inom både e-handeln och butikshandeln minskar, enligt Handelsbarometern från Svensk Handel. För e-handeln faller framtidsindikatorn med 7,3 enheter i november. Indikatorn landar på 100,1, vilket är strax över den neutrala nivån på 100 och d.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Länsstyrelsen ger kommunen bakläxa på ställplats för husbilar

Nya husbilsställplatsen har haft drygt 200 övernattningar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Politisk vilde i kommunstyrelsen

Tommy Brorson hoppar av partiet – men behåller sina uppdrag..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svensk krigarkung sedd genom Dylan

Han driver med krigarkungen Gustav II Adolf och känner med de utsatta. Daniel Kehlmanns roman "Tyll" utspelas i ett mörkt 1600-tal, "en på djupet helt annan tid", enligt honom själv. Eller är det i själva verket i dag?

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trög start för Liberalernas nystart

Nystarten i Liberalerna har hittills varit trögstartad. Nya partiledaren Nyamko Sabuni har inte lyft partiets låga opinionssiffror och så mycket ny politik har inte heller presenterats. En viss otålighet märks när partiet i dag inleder sitt landsmöte i.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.