BT > Inrikes

Wednesday, 13 November, 10:43

BT - 13 sep 11 kl. 08:31

Beslut om terrorgripa under dagenI dag mste de fyra mn som sitter anhllna i Gteborg misstnkta fr frberedelse till terrorbrott begras hktade eller slppas fria.
Gteborgs tingsrtt hade p morgonen inte ftt ngra nya besked frn klagaren Agnetha Hilding Qvarnstrm, men domstolen har fr skerhets skull bokat lokal under fem timmar i morgon onsdag.
Spo och klagaren fick p mndagen kritik frn flera hll fr den extrema sekretessen kring rendet.
.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , terrorgripaunder dagen
Nyheter 24 - 28 feb 11 kl. 12:38

Trots löftet - fortfarande inget beslut om polisvåldtäkten


Nyheter24 har tidigare skrivit om ?Karin?, som 2008 fördes till sjukhus med svåra skador efter att ha utsatts för misshandel och en brutal våldtäkt.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 11:00

Pojke nekades spel i BoIS: "Ett groteskt beslut"

En 12-årig pojke som ville spela fotboll i Kristianstad BoIS blev nekad och tillsagd att han inte var välkommen att spela i klubben. Ett beslut utan grunder och som strider mot barnkonventionen. – Föreningen har tagit ett felaktigt beslut som är baserat helt på okunskap, säger Patrick Karlsson, distriktsidrottschef på Skåneidrotten.

Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 13:43

3 tips hur du kan säkerställa att du kan lita på din data, så att du gör korrekta beslut

Kan du lita på din data – 3 tips för att vara säker på att du fattar rätt beslut Idag grundar de flesta stora företag sina beslut på data och analys, men hur säkerställer man att den data som man grundar sina beslut på är korrekta?  Datavalidering blir allt mer viktig i en digital värld där hälften av alla inköp köpen grundar sig på data, enligt en färsk rapport från Gartner. Vi har tagit fram tre enkla tips så att ni kan ta göra smarta beslut i er organisation grundat på data och analys.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 23:30

Fullmäktige har dålig koll på fattade beslut

HÖRBY Kommunen får svidande kritik i en revisionsrapport, som presenterades i fullmäktige på måndagskvällen, för att man inte har full koll på om fullmäktigebesluten verkställs eller ej.
– Det är allvarligt att en rutin saknas för uppföljning av fullmäktiges beslut, sade Alf Wahlgren, revisionsfirman PWC:s projektledare för granskningen. ERWP.

Nyheter 24 - 16 mar 11 kl. 11:03

Polisåklagare vägrar ännu fatta beslut om våldtäkten


Polisåklagaren Kristian Augustsson vägrar fortfarande ta beslut i ärendet om polisen som misstänks ha våldtagit sin sambo för 2,5 år sedan. Myndigheten som hanterar klagomålsärenden mot åklagare säger sig vara maktlösa. Nyheter24 har tidigare skrivit om "Karin" som utsattes för en grov våldtäkt och sedan förföljts och hotats och nu bor i skyddat boende.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 08:30

Hammarstedt jävig - beslut rivs upp

Åke Hammarstedt var jävig när han deltog i beslut om svar på ett överklagande som gäller köp av mark. Det anser förvaltningsrätten.
17 juni tog ett oenigt kommunfullmäktige beslut om att köpa mark i Norreskog för 1,2 miljoner kronor.

Entreprenör24 - 09 dec 13 kl. 10:54

Så tar du bättre beslut

Varje dag tar du beslut som ska ta ditt företag till nästa nivå. Men det är inte alltid enkelt att ta beslut, därför ger vi dig ett par råd som gör det enklare på vägen.  Här kommer tre råd för att se till att du tar ditt företag i rätt riktning.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 11:31

Är Big Data orsaken till att företagets styrelse fattar fel beslut?

En nyligen publicerad studie från Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) och American Institute of CPAs (AICPA) avslöjar att en majoritet av företagsstyrelser fattat felaktiga strategiska beslut de senaste tre åren. Resultaten kommer av en undersökning som gjordes på styrelsenivå på internationella bolag från 16 olika länder. Företagets strategiska beslut är i många fall kritiska för företagets fortlevnad, och beslutsprocesserna i många företag behöver därför förbättras.

YLE - 15 feb 17 kl. 15:09

Beslut om inneluften i Sjundeå kan dröja länge

Politikerna i Sjundeå måste fatta beslut om lösningsmodeller för problemen med inomhusluften i skolorna före kommunalvalet, säger kommunstyrelsens ordförande Merja Laaksonen (SFP). Andra politiker tror inte att det lyckas, utan vill gå långsamt fram så att man inte fattar fel beslut. Tjänstemän och politiker i Sjundeå grubblar på vad det kan bero på att inneluften är dålig i alla skolor, några daghem, tandvården och hälsostationen.

YLE - 05 maj 17 kl. 11:12

Borgånämnd fattade olagligt beslut - nu tar stadsdirektören fallet till domstol

En gång tidigare har ärendet om hur slamtransporterna ska skötas i östra Nyland behandlats i Helsingfors förvaltningsdomstol. Nu är det dags för rond två. Det var i mars som Borgå regionala avfallsnämnd röstade om hur privata fastigheters slamtransporter ska skötas i framtiden.

Sydsvenskan - 19 nov 11 kl. 06:30

"Kan vara brutal i mina beslut"

"Det är livsviktigt för chefen att använda medarbetarna som bollplank", säger Anitra Steen
Det har sagts om henne att hon ?kan själv? och ?

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.