BT > Nyheter

Tuesday, 12 November, 06:26

BT - 13 sep 11 kl. 07:56

BT frågar polischefen: Är fylleriet värre vid nollning än under Valborg?
Anders Cronehag, operativ chef vid Boråspolisen, om ungdomsfylleriet.
? Det beror på. Valborg är en helg då många unga gör sin alkoholdebut och en helg som vi från polisens sida har satsat hårt på. Förra valborg gjorde vi 600 så kallade direktförverkande av alkohol.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Valborg, Cronehag, Boråspolisen, Mariedal, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BT frågar, polischefenÄr , fylleriet, värrevid , nollning, än, under Valborg
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Vill ha cykelvägar snöröjda före bilvägar

Säter, Hedemora och Ludvika är tre av dalakommunerna som inte snöröjer gång- och cykelvägar före större bilvägar.
Det är en brist, anser Cykelfrämjandet..

NT - 01 maj 14 kl. 16:43

Hoppas på bättre vägar till större djurpark

Nu finns ett förslag om att kommunen ska utreda behovet av bättre vägar till, och större plats för, Kolmårdens djurpark..

YLE - 05 feb 16 kl. 16:38

Finlandssvenskarna begår färre brott

Enligt undersökningar begår finlandssvenskarna färre brott än övriga finländare. Av de fall som Österbottens tingsrätt behandlar är 86 procent finskspråkiga, även om de svenskspråkiga är i majoritet i landskapet. I landskapet Österbotten gjordes under 2014 drygt 9500 brottsanmälningar.

SVT Debatt - 27 jan 14 kl. 06:00

Släpp inte ut polischefen som våldtog mig

KRIMINALVÅRD Varför heter det ”kriminalvård” om man inte behöver ta emot någon vård? Mannen som våldtog mig släpps ut ändå, han behöver inte vara frisk nog. I helgen släpptes förre polischefen Göran Lindberg fri efter bara fyra år, trots att han dömdes till sex års fängelse för en lång rad sadistiska sexbrott.

SR - 23 jul 13 kl. 16:11

Allt färre onyktra förare i trafiken

Det upptäcks allt färre onyktra förare både till sjöss och i vägtrafiken. Bengt Svensson som arbetar med trafikfrågor på Rikspolisstyrelsen har sett tecken på att fylleriet på vägarna faktiskt har minskat..

YLE - 06 jun 15 kl. 10:03

Raseborg satsar inte tillräckligt på vägar och fastigheter

Vägar och fastigheter sköts inte ordentligt i Raseborg. Revisionsnämnden skriver i sin utvärderingsberättelse för 2014 att staden måste satsa mera på vägar och fastigheter. Förväntningarna på hur mycket intäkter staden skulle få från försäljning av fastigheter i Raseborg var orealistiskt höga, anser nämnden.

YLE - 31 jul 16 kl. 16:04

Bybor upprörda över nya Mjölbolstavägar

En del Mjölbolstabor förstår inte varför de ska köra 100 meter längs riksväg 25 då de ska köra mellan grannbyarna i Mjölbolsta efter att nya vägar byggts. De nya vägarna och en ny underfart under järnvägen öppnades för en dryg vecka sedan men det är fortfarande svårt att hitta och köra i området. Mjölbolstaborna har mötts av diverse överraskningar den senaste tiden då de rört sig längs vägarna.

NSD - 06 aug 12 kl. 08:19

Färre åker fast för sjöfylleri

Sjöfylleriet har minskat i sommar. Åtminstone enligt Kustbevakningens statistik. Fram till den sista juli rapporterades 130 fall av sjöfylleri - att jämföra med 189 under samma period förra året, enligt P4 Västernorrland..

Norrtelje Tidning - 06 aug 12 kl. 11:13

Färre fast för sjöfylleri

Sjöfylleriet har minskat i sommar..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 13 kl. 01:32

Färre fulla båtförare fast

Sjöfylleriet fortsätter att minska. Förra året rapporterades 228 fall av sjöfylleri, den lägsta siffran sedan lagen ändrades 2010. Hittills i år har Kustbevakningen och sjöpolisen anmält 89 fall, skriver Dagens Nyheter.

NSD - 23 jul 13 kl. 01:30

Färre fulla båtförare fast

Sjöfylleriet fortsätter att minska. Förra året rapporterades 228 fall av sjöfylleri, den lägsta siffran sedan lagen ändrades 2010. Hittills i år har Kustbevakningen och sjöpolisen anmält 89 fall, skriver Dagens Nyheter..

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Barton glömmer aldrig Borås: ”Fylls jag av positiva minnen”

Det har gått lite drygt 20 år. Men Charles Barton kommer aldrig att glömma Earvin ”Magic” Johnsons första match i Boråshallen. – Det var galet, de första fem minuterna var magiska, säger Barton..

BT - 5 minuter sedan

Lista: Alla Magic Johnsons matcher med M7

Totalt spelade Earvin ”Magic” Johnson sex matcher för M7. Här är en genomgång match för match av superstjärnans tid i Boråsklubben..

BT - 15 minuter sedan

Gränskontroll sänker farten på Öresundsbron

När Danmark i dag inleder gränskontroll av resenärer från Sverige lovar polisen att allmänhetens resande ska påverkas så lite som möjligt. Men på bron sänks hastigheten för motorfordon på väg mot Danmark när kontroll pågår. Vid körisk i tunneln stängs trafiken..

BT - 15 minuter sedan

MEDAN DU SOV: Här är nattens händelser

Lägenhetsinbrott på Hässleholmen i Borås. Explosion i skånska Sösdala..

BT - 30 minuter sedan

Arbetslöshet stiger i snabbare takt

Den stigande arbetslösheten ökar i allt snabbare takt. Varslen ökar och färre får jobb. De flesta siffrorna pekar nu åt det sämre hållet, enligt Arbetsförmedlingens nya månadssiffror..

BT - 1 timme sedan

Färre elevassistenter för bättre resultat

Svenljunga kommun kommer att dra ner på antalet elevassistenter i skolorna. Samtidigt ska elevhälsan förstärkas med bland annat fler specialpedagoger..

BT - 1 timme sedan

Målfest när Carolina besegrade Ottawa

Åtta mål lyckades Carolina dundra in i Ottawas nät när lagen möttes i NHL-ishockeyn. Finländske Sebastian Aho blev tvåmålsskytt..

BT - 1 timme sedan

Bränder avslutar rally-VM i förtid

Rally-VM:s sista deltävling ställs in. De rasande terrängbränderna vid Coffs Harbour på Australiens ostkust gör läget för farligt. Det innebär att estländaren Ott Tänak blir världsmästare med 36 poängs marginal till belgaren Thierry Neuville..

BT - 1 timme sedan

Räddningschef: Vi kan inte stoppa bränderna

Brandläget i delstaterna Queensland och New South Wales beskrivs av Australiens premiärminister Scott Morrison som "otroligt farligt". – Jag har varit här i tolv år och aldrig varit med om en sådan här katastrofvarning, säger svenske Karl Froh. Röken når ända till Nya Zeeland och Nya Kaledonien..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.