Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 22 November, 08:13

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 08:14

Dyra hotelnätter i UmeåUMEÅ Det har blivit dyrare att bo på hotell. Mest stiger priserna i Umeå. UMEÅ Det har blivit dyrare att bo på hotell. Mest stiger priserna i Umeå. I Umeå steg hotellpriserna med i genomsnitt 10 procent under första halvåret ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Umeå, UMEÅ Det

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyra, hotelnätteri , Umeå
Cornucopia - 12 apr 16 kl. 16:19

Spotify kan lämna Sverige - på grund av bristen på dyra hyresrätter

Spotifys grundare har skrivit en debattartikel där de hotar att lämna Sverige då man inte kan rekrytera personal på grund av bostadssituationen i våra "storstäder". Samtidigt har maffiaorganisationen fackets byggstrejk nu mötts av en lockout av 10 000 byggjobbare.

Spotifygrundarna hänger upp sig på tre systemfel - bostadsmarknaden, de usla svenska utbildningarna och att man inte kan erbjuda vettiga incitamentssystem och personaloptioner till (utländsk) personal i Sverige.

SVT - 17 okt 15 kl. 07:10

Attefallshus blir dyra bostadsrätter

Intresset för att sätta upp så kallade attefallshus har hittills varit relativt svalt, men på den upptrissade bostadsmarknaden har byggföretag nu börjat sälja husen som dyra bostadsrätter..

Västerbottens Folkblad - 15 jan 14 kl. 23:00

Dyra hotell i Umeå

Åre och Umeå hör till de enda orter i landet där hotellpriserna nu ökar. Det visar den prissammanställning som Trivago Hotellprisindex presenterar varje månad. Statistiken från januari 2014 visar också att Åre är dyrast i landet där en hotellnatt kostar i genomsnitt 1 592 kronor.

SvD - 01 sep 15 kl. 14:30

”Dyra hyresrätter löser inte bokrisen”

Till skillnad från vad debattörerna tycks tro är hyresrätter ofta väldigt dyra att producera. Det är inte lösningen på dagens bostadskris, skriver Björn Wellhagen, Sveriges Byggindustrier, i en replik..

Västerbottens Folkblad - 31 maj 18 kl. 22:38

[PLUS] Ruuth: Goda råd börjar vara dyra för Umeå FC

Umeå FC åkte till Skellefteå för att få i gång ett hackande maskineri. De kom hem med ännu en....

PrivataAffärer - 12 mar 19 kl. 06:47

Färre dyra bostadsrätter säljs efter skärpta amorteringskravet

”Det är tydligt att bostäder i den dyrare priskategorin påverkats mer av det skärpta amorteringskravet än billigare bostäder. Det hänger sannolikt ihop med att kravet bygger på lån i förhållande till inkomst, vilket gör det tuffare att finansiera dyrare bostäder”, säger Hemnets talesperson Staffan Tell till Nyhetsbyrån Direkt. Under det år som gått sedan det skärpta amorteringskravet infördes, alltså perioden 1 mars 2018 till 28 februari 2019, har det sålts 12 procent färre bostadsrätter i Stockholms län än motsvarande period ett år tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 19 kl. 07:00

Lovade blandad stadsdel – planerar bara för dyra bostadsrätter

Oceanhamnen får inga hyresrätter trots upprepade löften om en mix av boendeformer..

VA - 12 mar 19 kl. 08:55

Färsk statistik: Dyra objekt säljer sämre efter skärpta amorteringskravet

Försäljningen av framförallt dyra bostadsrätter har bromsat kraftigt efter nya regler för köpare, visar statistik från Hemnet. .

GöteborgsPosten - 10 nov 17 kl. 13:57

Fler hyresrätter med rimliga hyror för unga vuxna

Det krävs fler hyresrätter med rimliga hyror för att lösa boendesituationen för unga vuxna. Att bara bygga dyra bostadsrätter som de borgerliga partierna vill är inte lösningen, skriver Daniel Bernmar (V)..

Nya Wermlands Tidningen - 10 nov 12 kl. 07:30

Dyra trafikrätter

Parets ena bolag fick betala dyrt för trafikrättigheter, som egentligen inte fanns. Det hävdar åklagaren i åtalet mot det dalsländska redarparet..

UNT - 26 mar 13 kl. 15:19

Stort intresse för dyra bostadsrätter bakom glas

Det omdiskuterade projektet har legat i sin linda i flera år. Men nu kan spaden snart sättas i jorden för de sju nya höghusen med glasfasader bakom Resecentrum..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.