Nyteknik > Teknik

Thursday, 14 November, 16:02

Nyteknik - 13 sep 11 kl. 08:12

Saabs trumfkort ? tre nya bilmodellerSaab Automobile har tre helt nya bilmodeller p gng tillsammans med den kinesiska partnern Youngman. Det skriver Saab Automobile i sitt verklagande till hovrtten..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabs, trumfkort, trenya , bilmodeller
Affärsvärlden - 13 sep 11 kl. 08:06

Saabs trumfkort ? tre nya bilmodeller

Saab Automobile har tre helt nya bilmodeller på gång tillsammans med den kinesiska partnern Youngman. Det skriver Saab Automobile i sitt överklagande till hovrätten..

Expressen - 05 jul 11 kl. 14:25

Saabs förlust: Tre miljarder kronor

Saab Automobile redovisar en förlust på drygt 3 miljarder kronor för 2010. Det framgår av den årsredovisning som nu registrerats hos Bolagsverket. .

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 06:30

Facken redo att begära konkurs ??till Lennart Atteryd, jurist och chef för Ackordscentralen i Malmö om Saabs närmaste framtid ur ett juridiskt perspektiv. Resultat om två-tre veckor

Tingsrätten avslog Saabs ansökan om rekonstruktion. Saab tänker överklaga. Men facken står beredda att begära företaget i konkurs.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

BT - 27 okt 11 kl. 15:15

Saabs tidsfrist har gått ut

Saab får inget anstånd med sitt yttrande till tingsrätten i Vänersborg, som ska besluta om rekonstruktionen ska fortsätta eller ej. Nu handlar det om timmar om den krisande biltillverkaren ska visa att den har något att komma med.
Saab har begärt anstånd men får ingen ny tidsfrist av tingsrätten i Vänersborg.

TA - 19 dec 11 kl. 09:26

Uppgiven Muller mötte Saabs anställda

Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
Saab Automobile har begärts i konkurs. I eftermiddag mötte en uppgiven Victor Muller medierna. Han sade att han inte ångrar något och säger att det här inte nödvändigtvis innebär slutet för Saab.

Sydsvenskan - 15 dec 11 kl. 16:18

Saabs föreslår ny rekonstruktör

Lars-Henrik Andersson, som föreslagits som ny rekonstruktör för Saab, klev av innan han ens hunnit börja. Lars Söderqvist vid Hökerberg och Söderqvist advokatbyrå i Stockholm är Saabs förslag till en ny rekonstruktör.
TROLLHÄTTAN.

Opinionen.se - 21 maj 13 kl. 15:43

Saabs förre vd släppt

Saab Automobiles förre vd Jan Åke Jonsson som anhölls i går misstänkt för grova skattebrott har nu släppts, uppger hans advokat Helena Wising för TT:s reporter på plats utanför arresten på Aminogatan i Mölndal. Brottsmisstankarna mot den förre Saabchefen kvarstår. Regeringen vill nu att Jan Åke Jonsson tar en timeout från sitt uppdrag som styrelseledamot i det statsägda bolaget Vattenfall.

Dagens PS - 23 mar 18 kl. 07:00

Mercedes pimpar bilmodeller

Kombin och sedanen har redan lyfts. ”Nu är det tvådörrarskarossernas tur”, skriver Vi Bilägare. Fronten och bakpartiet har designats om på C-klassvarianterna, framgår det, liksom att LED High Performance blivit standard på strålkastarna.

Sydsvenskan - 15 dec 11 kl. 14:22

Saabs nye rekonstruktör går

Arkivfoto: Johan Bävman
Advokat Lars-Henrik Andersson, som föreslagits som ny rekonstruktör för Saab, kliver av innan han ens hunnit tillträda. När Guy Lofalk i går lämnade uppdraget stod det i tingsrättsinlagan att Andersson var villig.
Vid lunchtid i dag ringde han till Vänersborgs tingsrätt och förklarade att han inte längre står till förfogande som rekonstruktör, skriver GP.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Ny lag begränsar elnätsföretagens möjlighet höja elnätspriset

Regeringen sätter delvis stopp för elnätsföretagen att kunna använda tidigare outnyttjade möjligheter att höja priserna. Beloppet uppgår totalt till cirka 28 miljarder kronor och avser perioden 2012–2015..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Biljättar utvecklar autonoma fordon gemensamt

Honda och GM, Ford och Volkswagen, Fiat Chrysler och Waymo – nu slår tillverkarna sina påsar ihop för att gemensamt utveckla självkörande och eldrivna bilar..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Hologramlik teknik får 3d-bilder att låta och kännas

En fjäril i 3d som tycks flyga genom luften och som du både kan höra och känna. Det är inte längre science-fiction..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Gates backar ”osänkbar” metall – kan användas till flytande städer

Kan drömmen om osänkbara skepp bli sann? Forskare har tagit fram en metall som lovar just det, och storspelare som Bill Gates har investerat i projektet..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Förslaget: Ingen kilometerskatt på landsbygden

Dyrt i staden och billigt på landet. Så kan en framtida kilometerskatt för personbilar bli om IVL får bestämma..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Himlakroppen Ultima Thule slipper nazistnamn

Himlakroppen Ultima Thule döps om – efter reaktioner mot namnets nazistkoppling..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Avspärrningen vid skredområdet utanför Kungälv kan utvidgas

Avspärrningen vid skredområdet i Lökeberg, utanför Kungälv, kan komma att utvidgas..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Första bilderna på Kia Optima

Ett smakprov på hur kommande Kia Optima ser ut. Nu har den koreanska tillverkaren presenterat de första bilderna på bilen. Men ännu är det oklart när vi får se den här i Sverige..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Trassliga relationer på jobbet går att reparera

Besvärliga kollegor kan dränera vår energi, minska produktiviteten och bidra till att vi inte trivs på jobbet. Här är tipsen för att tackla problemet..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Här är nya Motorola Razr med vikbar skärm

Den klassiska vikmobilen är tillbaka med en prislapp på runt 15 000 kronor – och den skiljer sig rejält från Galaxy Fold och Mate X..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.