Sydsvenskan > Nyheter

Saturday, 16 November, 22:08

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 06:30

Envist detektivarbete med rik belöningMALMÖ. ?Världen är galen?
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Hirsi, Sverige, MalmÖ, Mohamed Hirsis, Röda Korset, Malmö, Mohamed Hirsi, Malmökontoret, Irak, Somalia, Libyen, Skatteverket, Ogaden, Etiopien, Östberlin, Trelleborg, Korset, Kristianstad, Kenya

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Envist, detektivarbetemed , rik, belöning
Alingsås tidning - 18 feb 16 kl. 05:30

Belöning för att avslöja tjuvjägare

Kobergs godsförvaltning utlyser nu en belöning på 20 000 kronor till den som kommer med avgörande tips om en tjuvjakt som skedde tidigare i år. Det var natten mellan fjärde och femte januari som en eller flera personer fick för sig att skjuta två hjortar i trakten av Lagmansered. Djuren gick inne i ett vilthägn som ligger utmed Liveredsvägen, och som tillhör Kobergs godsförvaltning.

Nyheter 24 - 07 jun 12 kl. 13:17

Främlingsfientlig politiker utfäster belöning i jakten på slöjbärare


Kvinnor med ansiktsslöja, niqab eller burka ska rapporteras till polisen. BRYSSEL. Belgiske högerpolitikern Filip Dewinter, framträdande i främlingsfientliga partiet Vlaams Belang, har utlovat en belöning på 250 euro till de som rapporterar kvinnor med ansiktsslöja till polisen.

BT - 02 okt 14 kl. 13:19

Många vill ge belöning för tips om kattplågare

Pengarna har strömmat in till Djurens vänner och den belöning som är utfäst för tips om katten Busan. Djurens vänner utfäste i förra veckan en belöning på 2000 kronor som skulle tillfalla den som kunde komma med sådana tips att de förövare som plågat katten Busan kunde identifieras. Sedan dess har insamlingen vuxit rejält.

SVT - 10 nov 13 kl. 14:20

Friskolornas belåning kan begränsas

Regeringen öppnar för att reglera friskoleföretagens belåning. – En hög belåning leder ju oftast till att man har lägre eget kapital, och då är man mer sårbar för förändringar i verksamheten, säger finansmarknadsminister Peter Norman (M)..

YA - 19 feb 14 kl. 15:00

Belöning mot glaskross

Foto: Sprisse Nilsson
Gärsnäs har fått nog av skadegörelsen som drabbat byn och bygden under lång tid. Flera kyrkor har fått nattliga besök. Natten till tisdagen var det dags igen.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 10:27

Belöning för färjeägare tiodubblas


Sydkoreanska åklagare tiodubblar en belöning för information om en affärsman som eftersöks med anledning av förra månadens färjekatastrof.500 miljoner won (cirka 3,2 miljoner kronor) erbjuds nu till den som kan ge information som leder till gripandet av Yoo Byung-Eun, patriark i familjen som äger rederiet Chonghaejin. Rederiet äger färjan Sewol, som kapsejsade den 16 april.

BT - 26 maj 14 kl. 10:27

Belöning för färjeägare tiodubblas

Sydkoreanska åklagare tiodubblar en belöning för information om en affärsman som eftersöks med anledning av förra månadens färjekatastrof. 500 miljoner won (cirka 3,2 miljoner kronor) erbjuds nu till den som kan ge information som leder till gripandet av Yoo Byung-Eun, patriark i familjen som äger rederiet Chonghaejin. Rederiet äger färjan Sewol, som kapsejsade den 16 april.

BT - 25 sep 14 kl. 20:42

Utfäster belöning efter djurplågeriet

Djurens vänner i Borås utfäster nu en belöning till det tips som leder till att fallet med katten Busan klaras upp. BT har berättat om händelsen tidigare i veckan. Det var i söndags kväll som några unga tjejer uppmärksammade när tre-fyra killar i 12-15-årsåldern kastade sten mot en påse på en stolpe.

Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 13:10

Stor belöning utlovas efter Nemtsov-mord

En stor belöning utlovas för information som kan leda till att mordet på oppositionsledaren Boris Nemtsov klaras upp. Men sannolikheten för att den som har beställt mordet åker fast är försvinnande liten, enligt Lena Jonson, Rysslandsforskare på Utrikespolitiska institutet.— Man kanske i bästa fall får tag på den som har utfört brottet.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 13:10

Stor belöning utlovas efter Nemtsov-mord

En stor belöning utlovas för information som kan leda till att mordet på oppositionsledaren Boris Nemtsov klaras upp. Men sannolikheten för att den som har beställt mordet åker fast är försvinnande liten, enligt Lena Jonson, Rysslandsforskare på Utrikespolitiska institutet.— Man kanske i bästa fall får tag på den som har utfört brottet.

Västerbottens Folkblad - 07 apr 17 kl. 08:46

Stor belöning utlovas för tips om tjuvjakt

Svenska rovdjursföreningen utlovar en stor belöning för tips om tjuvjakt på varg, björn, lo eller järv som leder till fällande dom. 100 000 kr i belöning för tips om tjuvjakt. Det utlovar Svenska rovdjursföreningen till den som lämnar uppgifter om tjuvjakt på varg, björn, lo eller järv, någonstans i Sverige, som leder fram till fällande […].

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.