Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 22 November, 22:29

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 08:09

Över två timmar framför apparatenDen genomsnittliga svensken ser på tv i två timmar och tjugo minuter om dagen. Västerbottens tittare ligger mycket nära den noteringen. FOTO: SCANPIX Den genomsnittliga svensken ser på tv i två timmar och tjugo minuter om dagen. Västerbottens tittare ligger ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
FOTO, SCANPIX Den

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över två, timmar, framför, apparaten
Kristianstadsbladet - 27 sep 19 kl. 05:00

Framför apparaten lockar äldre att minnas

Målet är att underhålla och engagera. I det nya projektet Framför apparaten samarbetar föreningar och kommun för att tillsammans förmedla kultur till de äldre i Östra Göinge. Pensionärerna på Västanvid är pilotgrupp..

YLE - 23 jan 14 kl. 12:07

Vi ser på tv tre timmar per dag

Finländarna såg på lika mycket tv som tidigare i fjol, i medeltal drygt tre timmar per dag, visar Finnpanels årliga undersökning. Yles kanaler är fortfarande populärast, med 42 procent av tv-tiden. MTV:s andel var knappt 30 procent och Nelonen Medias kanaler drog drygt femton procent av tv-publiken.

Nyheter 24 - 01 sep 11 kl. 11:54

Apparaten som smälter ner din kropp


Nu finns den nya dödsmaskinen på marknaden. Det är ute att kremeras - den nya grejen är att bli nedsmält. Det menar mannen bakom "Alkaline Hydrolysis" - apparaten som erbjuder ett grönare alternativ till kremering.

YLE - 02 jul 16 kl. 13:17

Bajsvatten släpps ut i havet: "Folk åker inte två timmar in till Ekenäs för en tömning"

Det finns alltför få tömningsstationer för båtarnas toalettavfall i Ekenäs skärgård, anser många båtägare. Håll skärgården ren har erbjudit hamnarna nya tömningsapparater men hamnarna tackar nej. Forststyrelsen tycker att de befintliga sugtömningsstationerna räcker till.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 16 kl. 18:22

Min fjortonåriga hjärna kanske inte riktigt fattade, men hjärtat gjorde

Det började som med så många andra, med radion. Jag var fjorton och utbildade mig själv inom pop & rock genom att sitta klistrad framför apparaten nästan varje kväll, varje helg. Det aviga introt till "Scary monsters (and super creeps)" hoppade ut ur apparaten och slog mig i huvudet.

SN - 15 apr 15 kl. 14:22

Svart ruta för SVT-tittare

När SVT Nyheter Sörmland startade sina sändningar fanns det en del tittare som bänkade sig förgäves framför apparaten..

Kristianstadsbladet - 22 feb 19 kl. 00:01

Henric Tiselius: Måndag är en annan dag

På söndag natt sjunker ett antal svenskar ner, precis som de gör varje år, i sina mjukaste soffor med nattamat och annat som ska hålla dem vakna genom de både mörkaste timmarna och de tröttsamma tacktalen från tv-sändningarna. Man vill liksom göra sitt bästa för att inte hamna i samma sovande ställning framför apparaten som Karl-Bertil Johnssons pappa. Så att de sen kan diskutera ”vann rätt film?

YA - 22 feb 19 kl. 00:01

Henric Tiselius: Måndag är en annan dag

På söndag natt sjunker ett antal svenskar ner, precis som de gör varje år, i sina mjukaste soffor med nattamat och annat som ska hålla dem vakna genom de både mörkaste timmarna och de tröttsamma tacktalen från tv-sändningarna. Man vill liksom göra sitt bästa för att inte hamna i samma sovande ställning framför apparaten som Karl-Bertil Johnssons pappa. Så att de sen kan diskutera ”vann rätt film?

Kristianstadsbladet - 01 okt 19 kl. 05:00

De tar kultur till äldreboenden: ”Jobbar med alla sinnen”

När de äldre inte kan ta sig dit kulturen finns får kulturen ta sig till de äldre. Under hösten besöker ”Kultur i vården” äldreboendet Öllerbacka i Näsum vid tre tillfällen med projektet ”Framför apparaten”..

Skånskan - 15 okt 19 kl. 11:30

Äldre roades av minnen från förr

hörby En riktig nostalgitripp –det bjöds de boende på Bokegården på under måndagsförmiddagen.Hörby riksteaterförening hade ordnat så att föreställningen ”Framför apparaten” gästade äldreboendet med en timmes underhållning.
De boende bjöds på en kavalkad av kända personer och låtar från förr, inledningsvis ”Jazzgossen” av Karl Gerhard och en moralpredikan av ”Lars Levi Hållklaffius”.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.