Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 20 November, 02:15

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

240 gånger dyrare surfa i Kenya
I nästan alla industriländer kostar bredband mindre än en procent av den genomsnittsliga månadslönen, enligt analysföretaget Point Topic. I utvecklingsländerna är det tuffare. Kenyanen måste betala runt 80 procent av lönen, cirka 240 gånger mer än svensken. Schweiz är allra billigast med en bredbandskostnad på mindre än 0,1 procent av månadslönen, skriver Dagens Industri. I Sverige, som hamnar på tredje plats, är kostnaden 0,3 procent av månadslönen..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Kenya, Point Topic, Dagens Industri, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 240, gånger, dyrare, surfai , Kenya
Metro - 13 sep 11 kl. 08:10

240 gånger dyrare surfa i Kenya

Kenyanen betalar 240 gånger mer för bredband än svensken. I Schweiz är det billigast, bredbandskostnaden är mindre än 0,1 procent av månadslönen. I Sverige, på tredje plats, kostar det 0,3 procent av månadslönen.

Nerikes Allehanda - 21 dec 15 kl. 15:55

Obehörig handlade 240 gånger på kort

Det kan vara bra att kontrollera uttagen på kortkonton regelbundet och tätt. En Hälleforsbo har upptäckt 240 uttag som misstänks ha gjorts av någon obehörig..

YLE - 13 nov 13 kl. 05:26

Det blir dyrare att parkera i kärncentrum

I går på tisdag bestämde stadsplaneringsnämnden i Helsingfors att höja priset för boendeparkering i centrala Helsingfors. Det blir fyra gånger så dyrt att parkera i centrum. Prishöjningen blir ändå inte lika stor som man först befarade.

YLE - 13 nov 13 kl. 09:43

Det blir dyrare att parkera i stadskärnan

I går på tisdag bestämde stadsplaneringsnämnden i Helsingfors att höja priset för boendeparkering i centrala Helsingfors. Det blir fyra gånger så dyrt att parkera i centrum. Prishöjningen blir ändå inte lika stor som man först befarade.

Skånskan - 13 okt 15 kl. 11:15

Dyrare städning när hemvårdsavgift sänks

kävlinge Det blir 85 procent dyrare för äldre att anlita kommunen när de vill ha hjälp med att städa eller tvätta.
Samtidigt sänks priset på hemvården med 23 procent.
Det väntas politikerna i socialnämnden besluta i kväll.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 14:00

Ensamheten i fokus hos Teater Zon 240

Kultur och Nöje Det har inträffat en stor katastrof och bara en person har överlevt. Det är utgångspunkten när Teater Zon 240 spelar sin pjäs Efter Beckett.
– Vi har satt fokus på ensamhet och vad som händer när någon blir ensam.

YLE - 05 dec 12 kl. 16:13

Dina sopor blir dyrare

Sopavgifterna i Västnyland stiger. Du betalar nästa år elva euro mera för sophanteringen om du har ett avfallskärl på 240 liter. Förhöjningen beror främst på att staten höjer avfallsskatten för sådana sopor som deponeras på soptippen.

YLE - 20 aug 13 kl. 10:10

Allt dyrare att bo i Finland

Det blir allt dyrare att bo i Finland - i snitt väntas boendekostnaderna stiga med 3,1 procent årligen fram till 2017. Det framgår ur en utredning som Fastighetsförbundet och Egnahemsförbundet har låtit göra. För bostadsägare stiger kostnaderna i snabbare takt (3,3 procent per år) än för dem som bor på hyra (2,5 procent per år) - i första hand på grund av högre räntor.

Cornucopia - 23 aug 13 kl. 14:03

Räntorna fortsätter upp - Anders Borgs valfläsk allt dyrare

Marknadsräntorna fortsätter uppåt. Den amerikanska 10-åriga statsobligationsräntan ligger nu nästan på 3% och motsvarande svenska räntor har nu stigit över 1% sedan förra året. Anders Borgs valfläsk, som ser ut att spräcka de svenska överskottsmålen blir därmed allt dyrare.

SmålandsPosten - 11 okt 13 kl. 06:28

Dyrare att bygga än man tänkt sig

För höga kostnader gör att bygget av Ikeas hotell som var planerad att sätta igång i somras skjuts upp på framtiden.
? Förhoppningen är att det inte blir för­senat med än ett år, säger Mikael Palmgren, vd för Ikeas värdshus i Älmhult.

Cornucopia - 30 apr 16 kl. 10:20

Hur mycket dyrare kommer din fordonsskatt bli om Miljöpartiet får bestämma?

Regeringens utredning om ett sk bonus/malus-system är nu färdigt. Det innebär att alla gamla bilar kommer få kraftigt höjd fordonsskatt, vilket ska gå till att subventionera höginkomsttagares köp av Tesla Motors bilar med 60 000 kronor. Hur mycket kommer din fordonsskatt att höjas?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.