UNT > Nyheter

Sunday, 17 November, 02:58

UNT - 13 sep 11 kl. 08:01

Industrihallen överklagasNär tiden för att överklaga gått ut kan Tierps kommun räkna in ett överklagande mot beslutet att ge Tierps Järnbruk AB bygglov för en industrihall med gavel mot Parkgatan..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tierps, Tierps Järnbruk AB, Parkgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Industrihallen, överklagas
Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 22:46

Ockerdom kan överklagas

Hovrättens friande av en 49-årig kvinna, som i tingsrätten dömts för att ha lurat till sig sin psyksjuka systers miljoner, kan komma att överklagas till HD.
Chefsåklagare Pär Andersson, som drivit målet både i tingsrätten och i hovrätten, anser att den friande domen bör överklagas.Han får medhåll från vice överåklagaren Astrid Eklund på Utvecklingscentrum Stockholm, som har rekommenderat riksåklagaren att överklaga ockerdomen till Högsta domstolen, HD.

Barometern - 30 jan 14 kl. 06:53

?Med det upplägget kan beslutet inte överklagas?

När beslutet om att stödja näringslivet i Orrefors för att skapa arbetstillfällen fattades hänvisade politikerna till en paragraf om synnerliga skäl i kommunallagen. Men att skapa jobb är inte ett synnerligt skäl, enligt Olle Lundin, professor i förvaltningsrätt vid Uppsala universitet.
– Om syftet är att skapa jobb är det kört.

Barometern - 07 mar 14 kl. 06:16

Hälften av alla planer överklagas

Mer än varannan detaljplan överklagas i Kalmar kommun. Invånarna här är mer kritiska än invånarna i Växjö när det gäller byggprojekt visar en granskning. Tidigare i veckan gick tiden ut för den som vill överklaga den nya detalj­planen över Ölandshamnen.

Västerbottens Folkblad - 19 mar 13 kl. 07:00

Dom ska överklagas

Domen kring det uppmärksammade våldsdådet på Ålidhöjd ska överklagas. Det är fortfarande oklart i vilka delar domen överklagas. En 31-årig man dömdes för snart tre [...

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 08:00

Avslaget kommer sannolikt överklagas

Initiativtagarna till en folkomröstning om ett nytt köpcentrum i Hammar ifrågasätter kommunens granskning av namninsamlingen och säger att ett avslagsbeslut sannolikt kommer att överklagas.
Kenneth Andersson, företagare och representant för Nätverk Kristianstad, och handlaren Martin Nilsson, som även är ordförande för Handelsföreningen, fick informationen om kommunens granskning tidigt i går morse.? Vi ser det som en stor besvikelse, givetvis.

BT - 25 sep 13 kl. 12:05

Dom för barnvåldtäkt överklagas

Nu överklagas domen för den Ulricehamnare i 20-årsåldern som i sommar dömdes för grov våldtäkt mot barn, till Högsta Domstolen. Det var i april i år som mannen ska ha lockat med sig tre barn till en lägenhet i Ulricehamn och där tvingat dem till sexuella handlingar. Domen från Borås tingsrätt överklagades till Hovrätten som skärpte mannens straff till fyra år och sex månaders fängelse och totalt runt 450 000 kronor i skadestånd.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 14 kl. 21:33

Domen för perrongmordet överklagas

Tingsrättens dom på 14 år fängelse för perrongmordet överklagas till hovrätten. Morddomen mot 21-åringen föll i Umeå tingsrätten 17 december. Nu står det, enligt vk.

SmålandsPosten - 03 jun 14 kl. 09:04

Beslut om emigrantinstitutet överklagas

Emigrantinstitutet börjar samarbeta med Kulturparken Småland. Det blev klart under ett styrelsemöte på måndagkvällen. Men beslutet kommer att överklagas.

SVT - 10 dec 14 kl. 10:01

Längden på Pistorius straff får inte överklagas

Domen mot löparstjärnan Oscar Pistorius får överklagas, meddelar en domstol i Sydafrika. Däremot får straffets längd inte överklagas, något som åklagarsidan krävt, rapporterar BBC. Åklagaren anser att Pistorius borde dömas till tio års fängelse.

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 17:02

Friande dom mot polis överklagas

Den friande domen mot en polis som av misstag utvisade en person till Uganda överklagas, rapporterar P4 Kronoberg.Det var 2013 polisen hämtade en 22-årig man i Lessebo och körde honom till Växsjö polisstation, varpå han skickades vidare till Uganda. Detta trots mannens protester och faktumet att hans ärende hos Migrationsverket hade stoppats på grund av nya omständigheter.

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 15 kl. 17:02

Friande dom mot polis överklagas

Den friande domen mot en polis som av misstag utvisade en person till Uganda överklagas, rapporterar P4 Kronoberg.Det var 2013 polisen hämtade en 22-årig man i Lessebo och körde honom till Växsjö polisstation, varpå han skickades vidare till Uganda. Detta trots mannens protester och faktumet att hans ärende hos Migrationsverket hade stoppats på grund av nya omständigheter.

Fler nyheter från UNT

UNT - 3 timmar sedan

Tjuvar bröt sig in med arbetsfordon

För att ta sig in i byggnaden använde tjuvarna ett arbetsfordon..

UNT - 6 timmar sedan

"Jag försökte ta in och njuta"

Han slutade i våras men efter att ha fått sitt tröjnummer upphissat i IFU Arenas tak är Jesper Berggrens karriär extra komplett..

UNT - 6 timmar sedan

Uppsala HK förlorade i damettan

Uppsala HK förlorade i damettan borta mot Hudiksvallslaget Strand med 31-30..

UNT - 10 timmar sedan

Hakkors klottrat på skola

Ett hakkors som ritats på en vägg på Ol Anders-skolan i Skärplinge har fått skola och kommun att agera..

UNT - 12 timmar sedan

Kostsamt att skilja sig i Uppsala

Uppsala är en av de dyraste kommunerna i landet att separera i, främst på grund av bostadspriserna..

UNT - 16 timmar sedan

Vintertid här blir sommartid där...

Hur påverkas folk på orter på samma breddgrad men med olika geografisk tid, men där klockorna visar samma tid?.

UNT - 19 timmar sedan

Listan: 30 i topp hos mästarna

Uppgiften från chefen löd: Ta ut Storvretas bästa spelare..

UNT - 22 timmar sedan

Kraftig berusad kvinna uppe på tak

En kraftigt berusad kvinna omhändertogs av polisen under lördagsnatten..

UNT - Igår: 02:54

Brand på ett rum på Wesslandia

Räddningstjänsten fick rycka ut till Karlsholmsbruk under natten mot lördag..

UNT - Igår: 22:23

Han anmäls för huvudtackling

Bara 34 sekunder återstod av matchen och Västerås jagade kvittering..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.