DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 13 November, 10:51

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Forum åter till Tällberg – Stoltenberg får prisetTällberg Forum återvänder hem. Efter två år i landsflykt i kommer nästa sommars forum att förläggas där det uppstod, i Tällberg.

Det är långt dit och tema är inte bestämt men ledarskapspriset ska i sig föra med sig en attraktion.

– Priset går till Jens Stoltenberg och vi hoppas att han ska bli en av huvudtalarna i sommar, säger grundaren Bo Ekman..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Tällberg, Forum, Jens Stoltenberg, Bo Ekman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forum, återtill , Tällberg, Stoltenbergfår , priset
BT - 28 mar 14 kl. 15:51

Stoltenberg ny Nato-chef

Norges tidigare statsminister Jens Stoltenberg blir ny generalsekreterare för Nato, bekräftar militäralliansen, rapporterar Reuters. Nato bekräftar att ambassadörerna har utsett Stoltenberg till ny generalsekreterare. Stoltenberg efterträder dansken Anders Fogh Rasmussen, som blev generalsekreterare 2009 och väntas avgå i samband med Nato-toppmötet i Wales i september.

BT - 28 mar 14 kl. 15:53

Jens Stoltenberg blir ny Nato-chef

Nato bekräftar att ambassadörerna har utsett Norges tidigare statsminister Jens Stoltenberg till ny generalsekreterare. Stoltenberg efterträder dansken Anders Fogh Rasmussen, som blev generalsekreterare 2009 och väntas avgå i samband med Nato-toppmötet i september. Redan tidigare rapporterade Reuters att Nato-länderna är eniga om att utse Jens Stoltenberg till ny generalsekreterare för Nato.

TA - 28 mar 14 kl. 15:53

Jens Stoltenberg blir ny Nato-chef

Foto: Håkon Mosvold Larsen/TT
Nato bekräftar att ambassadörerna har utsett Norges tidigare statsminister Jens Stoltenberg till ny generalsekreterare. Stoltenberg efterträder dansken Anders Fogh Rasmussen, som blev generalsekreterare 2009 och väntas avgå i samband med Nato-toppmötet i september.
Redan tidigare rapporterade Reuters att Nato-länderna är eniga om att utse Jens Stoltenberg till ny generalsekreterare för Nato.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Årets Tällberg Forum avslutat

Trehundra deltagare från 54 länder börjar nu resan hem efter fyra dagar vid Tällberg Forum..

DalaDemokraten - 01 sep 13 kl. 18:37

Tällberg Forum på tv

Leksand Missade du Tällberg Forum i somras eller vill du höra vad som sades i tältet en gång till? Då har du ....

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

FN-lunden i Tällberg växer

Nu finns ännu ett äppelträd i lunden tillägnad FN vid Tällbergs skola. Under Tällberg Forums avslutningsdag planterade Jan Eliasson, tidigare utrikesminister och politiker ett äppelträd på skolgården i samband med Tällberg Forum. Inom två veckor börjar han sitt nya jobb som FN:s vice generalsekreterare i New York..

Dalarnas tidningar - 13 jun 13 kl. 08:23

Världen till Tällberg

Kungen kommer. Liksom en prins från Saudiarabien, och ett par statsråd. Dessutom företagsledare, forskare, konstnärer och poeter från 50 olika länder.

Nyheter 24 - 12 aug 13 kl. 12:26

Partiledarna efter norska taxikuppen: "Åkesson skulle kunna överväga""Ta inte efter Stoltenberg"

STOCKHOLM. Jens Stoltenberg, Norges statsminister och ledare för Arbeiderpartiet, gjorde succé när han tog ett under cover-jobb som taxichaufför för att möta väljarna i vardagen. Klippet har spridit sig världen över och visats i tevekanaler som Al Jazeera och BBC.

Dalarnas tidningar - 13 jun 13 kl. 08:23

Googlechef kommer till Tällberg

Det stormar om Google. Och mitt i stormens öga sitter Nicklas Lundblad. Han är sökjättens samhällspolitiska rådgivare.

Dalarnas tidningar - 13 apr 14 kl. 18:48

Stormötet i Tällberg läggs ned

Mångmiljonarrangemanget Tällberg Forum med hundratals inbjudna makthavare och gäster från hela världen läggs ned. – Vi kan inte gå på i samma spår år efter år. Något nytt måste till.

Västerbottens Folkblad - 20 jan 15 kl. 08:00

[PLUS] Hållberg åter – tror på seger

Backveteranen Per Hållberg är åter efter skada och ser optimistiskt på mötet med Rögle..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.