Expressen > Ekonomi

Monday, 18 November, 17:36

Expressen - 07 sep 11 kl. 12:48

Yahoo byter ut vd:n BartzInternetfretaget Yahoo meddelade p tisdagen att vd Carol Bartz slutar och erstts tills vidare av finanschefen Tim Morse. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Yahoo, byterut , vd:n, Bartz
SvD - 07 sep 11 kl. 02:56

Yahoo byter ut vd:n Bartz

Internetföretaget Yahoo meddelade på tisdagen att vd Carol Bartz slutar och ersätts tills vidare av finanschefen Tim Morse..

VA - 07 sep 11 kl. 09:09

Yahoo byter vd

7 september Internetföretaget Yahoo meddelade på tisdagen att vd Carol Bartz slutar och ersätts tills vidare av finanschefen Tim Morse. Hennes två år på chefsposten har kantats av stagnerande tillväxt och sjunkande aktiekurser. I ett kort mejl till sina medarbetare skrev Bartz att hon fått sparken i ett telefonsamtal från styrelseordförande Roy Bostock.

Computer Sweden - 07 sep 11 kl. 05:48

Yahoo sparkar Carol Bartz


Yahoos vd, Carol Bartz, har tvingats lämna företaget efter motsättningar med styrelsen..

Realtid - 08 sep 11 kl. 15:05

Sparkade Yahoo-vd:ns guldkantade avtal

Carol Bartz har all anledning att önska Yahoo lycka till i framtiden..

Computer Sweden - 12 sep 11 kl. 03:37

"Yahoo fokuserar på utförsäljning"


Efter att ha sparkat vdn Carol Bartz uppges Yahoo nu utvärdera möjligheterna att sälja företaget..

IDG - 12 sep 11 kl. 03:37

"Yahoo fokuserar på utförsäljning"

Efter att ha sparkat vdn Carol Bartz uppges Yahoo nu utvärdera möjligheterna att sälja företaget..

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 12 kl. 16:25

Yahoo får ny chef

Internetföretaget Yahoo har utsett Scott Thompson till ny koncernchef. Han tillträder den 9 januari och ersätter då den tillförordnade chefen Tim Morse, som tog över när Carol Bartz fick sparken från posten i september i fjol. Thompson kommer närmast från chefsstolen på betaltjänsten Paypal, som ingår i Ebay-koncernen.

Nyhetskanalen - 04 jan 12 kl. 16:28

Internetföretaget Yahoo får ny chef

Internetföretaget Yahoo har utsett Scott Thompson till ny koncernchef. Han tillträder den 9 januari och ersätter då den tillförordnade chefen Tim Morse, som tog över när Carol Bartz fick sparken från posten i september i fjol..

IDG - 20 apr 11 kl. 04:44

Dystert resultat för Yahoo

Yahoos första kvartal visade upp dystra siffror, men enligt företagets vd, Carol Bartz, är man på rätt väg..

Realtid - 07 sep 11 kl. 14:08

Yahoo:s vd får sparken

Carol Bartz får lämna bolaget..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 apr 13 kl. 09:04

Banker säljer vidare kundinformation

Har du nekats bolån av din bank? Då kan det vara så att de har sålt din information vidare till ett mindre låneinstitut där du kommer att få dubbelt så hög ränta, avslöjar Svenska Dagbladet. Efter tidningens avslöjande säger dock både SBAB och SEB upp avtalen med låneinstitutet Bluestep.

Expressen - 30 apr 13 kl. 18:47

Cyperns parlament godkände nödlån

NICOSIA. Det cypriotiska parlamentet godkände på tisdagen, med knapp marginal, den kontroversiella överenskommelsen om nödlån från EU och Internationella valutafonden (IMF)..

Expressen - 28 maj 13 kl. 17:42

Northland på väg att klara sig ur krisen

Det akuta konkurshotet är undanröjt för krisdrabbade gruvbolaget Northland Resources, anser bolagets rekonstruktör advokat Lars Söderqvist..

Expressen - 12 okt 13 kl. 14:15

Regeringen föreslår nya regler för boränta

Regeringen vill ha nya regler om att i förtid lösa bolån med bunden ränta. På så sätt kan kunderna spara tiotusentals kronor. Förslaget presenteras på Dagens Nyheters debattsida av justitieminister Beatrice Ask (M) och finansmarknadsminister Peter Norman (M)..

Expressen - 13 okt 13 kl. 13:13

Ekonomisk vinter efter den arabiska våren

STOCKHOLM. Den fortsatta politiska oron efter Tunisien och Egyptens revolutioner slår mot ekonomin i de båda länderna. Svenska företag märker av problemen genom minskad export..

Expressen - 29 apr 13 kl. 17:58

Åklagare får inte se Telia-utfrågningar

STOCKHOLM. Telia Sonera har lovat att samarbeta med åklagarna i utredningen om företagets affärer i Uzbekistan. Men utfrågningar med brottsmisstänkta personer lämnas inte vidare..

Expressen - 02 maj 13 kl. 13:47

ECB sänker räntan – riksbanken kan följa

Europeiska centralbanken sänker styrräntan för första gången sedan sommaren 2012, med 0,25 procentenheter till rekordlåga 0,50 procent. Nu tyder mycket på att riksbanken följer efter och sänker räntan i juli, enligt Richard Falkenhall, valutastrategi på SEB. – Men man får komma ihåg att räntor i omvärlden och i Sverige är på extremt låga nivåer, säger han till Expressen.

Expressen - 17 maj 13 kl. 22:34

Facebooks aktie floppade på börsen

Drygt en miljard användare och en grundare med stjärnstatus. Allt talade för Facebook när aktien introducerades. Men investerarnas förhoppningar grusades snabbt.

Expressen - 25 jan 14 kl. 11:19

Mångmiljonär tvingad fly efter tågkommentar

En 39-årig brittisk mångmiljonär har fått sparken och flytt Singapore, efter att ha utlöst en nätstorm med föraktfulla kommentarer om kollektivtrafik..

Expressen - 25 jan 14 kl. 12:35

Facebook – en bubbla eller en solid raket?

Tioårsjubilerande Facebook slog den här veckan återigen nytt kursrekord på Nasdaq-börsen. Aktien har tredubblat sitt värde sedan bottennoteringen för 1,5 år sen. Men olyckskorpar kraxar om en bubbla med sprickrisk..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.